Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-29@09:03:32 GMT

ترویج الگوی غذایی سالم فرهنگسازی شود

تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۳۹۸۸۰

ترویج الگوی غذایی سالم فرهنگسازی شود

مردانی با تاکید بر برنامه‌ریزی برای ترویج الگوی غذایی سالم در استان گفت: این مهم از طریق صدا و سیما و نهادهای فرهنگی استان باید به خوبی فرهنگسازی شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد، «جعفر مردانی» در جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت زنان و خانواده این استان که در سالن شهید مردانی استانداری برگزار شد، گفت: شیوع بسیاری از بیماری‌های غیرواگیر نظیر بیماری‌های قلبی و عروقی، فشار خون و دیابت ناشی از الگوی غذایی ناسالم است و رفع آن نیازمند فرهنگ سازی در خصوص الگوی غذایی سالم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: در برخی موارد مشاهده شده است که برخی محصولات سرطان زا و ناسالم در بازار استان به فروش می رسد که متولیان امر باید مانع از ورود این محصولات به بازار شوند.

 

مردانی تصریح کرد: انسان برای زندگی سالم و با نشاط نیازمند امنیت و سلامت است و هر زمان یکی از این دو مولفه به مخاطره افتد ارزش و جایگاه آن بیش از پیش نمایان می‌شود.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در حوزه سلامت نیز دستگاه‌ها و نهادهای مختلفی مسئولیت حفظ بهداشت جامعه را بر عهده دارند و نباید تمامی مطالبات را بر دانشگاه علوم پزشکی و وزارت بهداشت معطوف کرد.

 

وی در ادامه با اشاره به خلا نبود مرکز ساماندهی و نگهداری متکدیان در استان، گفت: برای رفع این کمبود مقرر شده تا به زودی مرکزی در این خصوص در شهرکرد راه‌اندازی شود.

 

به گفته مردانی، متولی راه‌اندازی این مرکز شهرداری شهرکرد است و فرمانداری به عنوان ناظر بر فرایند چگونگی فعالیت این مرکز نظارت می‌کند.

 

وی تصریح کرد: در کنار این مرکز به تیم کارشناسی مجرب نیاز است تا متکدیان مربوط به هریک از اقشار جامعه شناسایی و فرایند رسیدگی به امور این اقشار به متولی مربوط به آن ارجاع شود.

 

پایان پیام/361

منبع: شبستان

کلیدواژه: شهادت سردار سلیمانی سردار سلیمانی شهادت سردار قاسم سلیمانی حاج قاسم سلیمانی سردار حاج قاسم سلیمانی کرمان مسجد انتقام شهادت سردار سلیمانی سردار شهید قاسم سلیمانی شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی کارگروه اجتماعی فرهنگی کارگروه اجتماعی فشار خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۳۹۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟

همشهری آنلاین – مجید جباری: جنگل های زاگرس با ۶ میلیون هکتارمساحت، منبع معیشت حدود ۲ میلیون جامعه‌محلی و منبع تامین ۴۰ درصد آب کشور است؛ اما این عرصه مهم و حیاتی به دلیل سالها بهره برداری غیر اصولی، هجوم آفات و بیماری، خشکسالی‌های پی در پی و ... با کاهش محسوس تراکم پوشش گیاهی مواجه شده و بخش وسیعی ازمساحت آن درمعرض نابودی قرار دارد. برهمین اساس، معاون امور جنگل سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور از آغاز طرح نجات جنگل‌های زاگرس خبر داد و گفت: «وابستگی بیش از ۵۰ درصد زندگی مردم و جوامع محلی حاشیه جنگل‌های زاگرس و بهره برداری سنتی از درختان، خشکسالی پی در پی، ریزگردها و در نتیجه، طغیان آفت ها و بیماری ها تعادل اکولوژیکی این عرصه جنگلی گسترده را برهم زده است.»

نقی شعبانیان، معاون امور جنگل سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور درگفت‌وگو با همشهری آنلاین بیان کرد: «با توجه به اهمیت عرصه های جنگلی زاگرس، طرح جنگلداری اجتماعی به زودی در همه عرصه های زاگرس اجرا می شود. این طرح با پشتوانه علمی داخل و تجربه دنیا در جنگل های مشابه ایران، مثل جنگل های فرانسه، ایتالیا و اسپانیا تهیه شده و به صورت پایلوت در برخی مناطق حاشیه جنگل های زاگرس در حال اجراست.

نقی شعبانیان، معاون امور جنگل سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور

او افزود: «نجات جنگل‌های زاگرس، نیازمند عزمی ملی است و به همین خاطر، سند ملی احیای این جنگل‌ها توسط سازمان منابع طبیعی تهیه شده است و معتقدیم که توان علمی لازم در سازمان ما وجود دارد که با همکاری دانشکده‌های منابع طبیعی کشور، این سند را به طور کامل اجرایی کنیم.»

مرگ یک میلیون هکتار از مساحت جنگل‌های زاگرس | درختان امکان زادآوری ندارند | نجات زاگرس ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد

شعبانیان شرط اساسی برای احیای عرصه‌های جنگلی زاگرس را تخصیص اعتبارات کافی از سوی دولت عنوان کرد و گفت: «با تخصیص اعتبارات لازم می توانیم طرح جنگلداری اجتماعی را برای احیاء این عرصه های جنگلی باارزش در پیش بگیریم. جنگلداری اجتماعی جوامع محلی را در حفظ جنگل‌ها درگیر و شرایطی را فراهم می کند که احیای جنگل‌ها از نظر اقتصادی به نفع شهروندان باشد. خوشبختانه حساسیت های لازم در باره در دولت نسبت به حفظ و احیای جنگل ها وجود دارد و این حساسیت باید منجر به تخصیص اعتبار شود. البته در آخرین کارگروه ملی احیای جنگل های زاگرس که اواخر سال گذشته با حضور محمد مخبر، معاون رئیس جمهور، علی سلاجقه رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، وزاری نفت، نیرو، جهاد کشاورزی برگزار شد، به نتایج نسبتا خوبی رسیدیم و این جلسات تا دستیابی به بهترین نتیجه ادامه خواهد داشت.»

چرای بی‌رویه دام، هجوم آفت ها و بیماری‌ها و بهره برداری بیش از حد از عرصه های جنگلی زاگرس، امکان زادآوری در این عرصه مهم و حیاتی پهناور را از بین برده و کاهش تاج پوشش گیاهی بیش از یک میلیون هکتار از این جنگل به زیر ۱۰ درصد رسیده که به معنای مرگ بخش های وسیعی از جنگل های زاگرس است.

کد خبر 847855 برچسب‌ها منابع طبیعی آب خیزداری گیاهان و درختان محیط زیست جنگل محیط زیست ایران محیط زیست سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور

دیگر خبرها

  • مادران ۴ فرزندی الگوی عینی برای خانواده‌ها
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟
  • شهرکرد به عنوان بام ایران معرفی شود
  • تقویت نشاط اجتماعی با ترویج فرهنگ پهلوانی در جوانان و نوجوانان
  • هوش مصنوعی و حجیت فتوا
  • تقدیر از برگزیدگان سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • چرا غرب دنبال ترویج بی‌بند‌وباری در ایران است؟
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی
  • روایتی از حذف قند و عوارضش، جزو پربازدیدترین‌های توییتر شد/ عکس
  • تصاویر | ایران زیبا؛ چهارمحال و بختیاری