Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

نماینده مردم سیستان و بلوچستان در شورای عالی استان‌ها گفت: در سال گذشته حدود 1100 نفر بر اثر سوانح جاده‌ای در استان جان خود را از دست دادند و در چند ماهه امسال هم تعداد 650 نفر در همین خصوص جان باختند.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از فارس، حمزه قادری نماینده مردم سیستان و بلوچستان در شورای عالی استان‌ها در نطق پیش از دستور اظهار داشت: بنده هم به نمایندگی از جامعه استان سیستان و بلوچستان درگذشت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی را به عموم آزادیخواهان جهان تبریک و تسلیت عرض می‌کنم و حضور میلیونی مردم در تشییع پیکر آن شهید والامقام بیانگر وفاداری مردم به آرمان‌های انقلاب و نظام اسلامی و عبرتی تاریخی برای مستکبران نظام‌های مستبد جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به درگذشت نماینده شهرستان ایرانشهر در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: این نماینده که از سرمایه‌های اجتماعی استان سیستان و بلوچستان بود به دلیل سانحه رانندگی جان خود را از دست داد که جا دارد درگذشت این نماینده را نیز به مردم ایران تسلیت بگویم.

نماینده مردم سیستان و بلوچستان در شورای عالی استان‌ها اظهار داشت: در هر ماه حدود 40 نفر قربانی جاده‌های استان سیستان و بلوچستان می‌شوند و امروز نماینده مجلس شورای اسلامی هم قربانی این حادثه شده است.

قادری خاطرنشان کرد: جاده‌های استان سیستان و بلوچستان از حیث استاندارد جاده‌ای در آخرین رتبه کشوری قرار دارد که از شمال تا جنوب آن که وسعت 1200 کیلومتری دارد، فقط 272 کیلومتر بزرگراه وجود دارد که در شمال استان واقع شده است. حتی می‌توان گفت جاده‌های ترانزیتی این استان هیچ فرقی با جاده‌های روستایی ندارد.

وی ادامه داد: این استان شاهراه ارتباطی به کشورهای آسیای میانه و کشور افغانستان است و این جاده‌ها تحمل ترافیک ماشین‌های سنگین و نیمه‌سنگین باری، مسافری و ترانزیتی را ندارند و کمتر اتفاق می‌افتد که در جاده‌های استان سیستان و بلوچستان خصوص ایرانشهر ـ خاش، زاهدان ـ نیکشهر و چابهار کشته‌ای نداشته باشیم.

نماینده مردم سیستان و بلوچستان در شورای عالی استان‌ها اظهار داشت: آمارها نشان می‌دهد در سال 97 حدود 1100 نفر بر اثر حوادث جاده‌ای در استان جان خود را از دست داده‌اند و در 9 ماهه امسال هم تعداد 650 نفر کشته شده‌اند. چه کسی باید الان پاسخگوی این حجم از کشته‌ها و زخمی‌ها در جاده‌های استان باشد و جاده‌های استان قتلگاه جوانان، نخبگان، زنان و همین‌طور کودکان شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: نماینده مردم سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۴۳۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرستان شدن«چمستان» مطالبه مردمی است

ایسنا/مازندران رییس شورای اسلامی بخش چمستان گفت: بخش ۷۴ ساله چمستان با ۹۶ پارچه روستا بزرگترین وسعت و بیشترین جمعیت را نسبت به خیلی از شهرستان های استان دارد و یکی از دغدغه‌های اصلی مردم، شوراها و مسئولین بخش چمستان تبدیل آن به شهرستان شدن است.

بخش چمستان، یکی از شهرهای استان مازندران در شهرستان نور است. جاده‌ای دارد که چمستان را به نور و آمل متصل می‌کند. این شهر با قدمت ۷۰ ساله دارای شهرداری، بخشداری، دادگستری، سایر ادارات و دوایر دولتی، کتابخانه، عمومی و کانون فرهنگی‌تربیتی است.

بخش چمستان دارای طبیعت بسیار زیبا و بکر و دست نخورده‌ است که امروزه در کمتر جایی یافت می‌شود. روستای ییلاقی لاویج دارای آب گرم طبیعی در ۲۵ کیلومتری جنوب چمستان، پارک جنگلی کشپل، دریاچه الیمالات، جنگل واز، بقعه تاریخی آقا شاه بالوزاهد در روستای آهودشت و ۳کیلومتری شرق چمستان واقع شده است.

کوه‌هایی چون میرخمند، واز، لاویج، طارم، رودبارک، گزناسرا از جاذبه‌های این بخش به شمار می‌رود.

این بخش دارای منابع بسیار غنی جنگلی، معادن شن و ماسه، معادن ذغال سنگ، وجود شهرک صنعتی، وجود ناحیه صنعتی، پرورش ماهی و غیره است.

مردم بخش چمستان سال‌ها است که با روش‌های مختلف می‌خواهند تا مسئولین کشوری و استانی نگاه ویژه‌ای به این بخش داشته باشند. 

«قدرت الله نصیری» رییس شورای اسلامی بخش چمستان در گفت‌وگو با ایسنا گفت: بخش ۷۴ ساله چمستان با ۹۶ پارچه روستا بزرگترین وسعت و بیشترین جمعیت را نسبت به خیلی از شهرستان های استان دارد و یکی از دغدغه‌های اصلی مردم، شوراها و مسئولین بخش چمستان تبدیل به شهرستان شدن است که با مطالبه‌گری امام جمعه چمستان از استاندار در خصوص این موضوع همراه بوده است.

وی با اشاره به مشکلات بودجه‌ای که وجود دارد، گفت: اما با خودیاری و همیاری مردم و شوراهای محل محور آمل به چمستان و نور چراغ های روشنایی با اعتبار بیش ۱۰ میلیارد تومان نصب شد.

رییس شورای اسلامی بخش چمستان با بیان اینکه در حوزه جاده‌های ییلاقی اتفاقات خوبی صورت گرفته است، تصریح کرد: جاده لاویج به میرخمند یک کیلومتر آسفالت و سه کیلومتر زیر سازی انجام شد.
نصیری ادامه داد: متاسفانه سیلاب‌های اخیری که در بخش چمستان رخ داد خسارت‌های زیادی به ویژه به پل‌های روستایی وارد کرد که با تعامل مردم و شوراها با مسئولین و درایت فرماندار و بخشدار چمستان نسبت به بازگشایی مسیرهای بین مزارع، به صورت کوتاه مدت برای روستاییان فراهم شد و در حال حاضر هم کار روی پل‌های تخریب شده روستاها درحال انجام است.

وی تاکید کرد: متاسفانه روستاهای ییلاقی بالادست جاده مناسبی ندارد و محل تردد بسیاری از مردم خصوصا در فصل تابستان است که حمایت ویژه مسئولین امر در قسمت محرومیت زدایی را می‌طلبد.  

رییس شورای اسلامی بخش چمستان با بیان اینکه در طرح هادی روستاها مشکلات و چالش‌های زیادی وجود دارد، یادآور شد: بسیاری از روستاها بیش از ۵ یا ۶ سال از مهلت بازنگری آنها گذشته و نیازمند نگاه ویژه مسئولان استانی نسبت به بازنگری طرح هادی با توجه به موقعیت و شرایط توریستی بخش چمستان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • خوشحالی وصف‌ناپذیر مردم سیستان و بلوچستان از پر آبی هامون + تصاویر
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • شهرستان شدن«چمستان» مطالبه مردمی است
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • بزرگترین مولفه در توسعه سیستان‌و بلوچستان بحث امنیت است
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور
  • (ویدئو) حضور اکرم خدابنده به همراه رسول خادم، در کمک‌رسانی به مردم سیستان و بلوچستان
  • نقش مهم سد‌ها در کنترل سیلاب سیستان و بلوچستان