Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضوان حکیم‌زاده روز پنجشنبه در دومین کنفرانس ملی مدارس کارآفرین در اتاق بازرگانی اصفهان افزود: براساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که به فرموده رهبر معظم انقلاب، نقشه راه برای ایجاد تحول مطلوب است، دوره پیش دبستانی تا دبستان به عنوان دوره بنیادین با نگاه تخصصی دنبال می‌شود.

وی اظهارداشت: یکی از تغییرات در این مسیر، تغییر در شیوه‌ها و روشهای آموزش است که در سال گذشته با تغییر در تکالیف درسی دانش آموزان، ایجاد برنامه ویژه مدرسه(بوم)، ممنوعیت استفاده از کتابهای تستی و کمک آموزشی صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش اصفهان افزود: با توجه به اهمیت مهارت محوری و اصلاح نگرش حافظه محوری در دانش آموزان سعی شد تا آنها را از رقابت های کاذب و فرهنگ نامناسب چشم و همچشمی در خانواده ها دور کنیم و به تقویت تفکر و خلاقیت در آنها بپردازیم.

وی بهترین زمان تقویت مهارت در دانش آموزان را از دوره کودکی و به ویژه پیش دبستانی برشمرد و گفت: در این دوره به توانایی حل مساله، برقراری ارتباط، ابراز وجود و دیگر مهارت ها در دانش آموزان پیش دبستانی پرداخته می‌شود.

حکیم زاده، بر مهارت پذیرش شکست، اعتماد به نفس، فرهنگ کار تیمی، استقلال و اعتماد پذیری به عنوان دیگر موضوعات مهم در تقویت زمینه مهارت در دانش آموزان اشاره کرد.

وی تاکید کرد: باید کارآفرینی از مدارس و به ویژه مدارس دولتی شروع شود و در این راستا سعی شود که تمامی مدارس در نقاط برخوردار و کم برخوردار نیز در اجرای این طرح لحاظ شود.

دومین کنفرانس ملی مدارس کارآفرین با رویکرد برنامه ریزی درسی و با بررسی نظریه ها، ابعاد و تجارب کارکردی و با حضور اساتید و صاحب نظران به مدت یک روز در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد.

از جمله محورهای این کنفرانس را شامل فلسفه کارآفرینی در برنامه درسی دوره پیش دبستانی و دبستان، اهداف مبتنی بر کارآفرینی در برنامه درس، محتوای مبتنی بر کارآفرینی در برنامه درسی و مبانی جامعه شناختی برنامه درسی کارآفرین  پیش دبستانی و دبستان، مدل های غنی سازی برنامه درسی کارآفری و جایگاه خانواده در برنامه درسی کارآفرین در دوره پیش دبستانی و دبستان است.

دست‌کم ۹۰۰ هزار دانش‌آموز اکنون در بیش از پنج هزار واحد آموزشی استان اصفهان تحصیل می‌کنند.

برچسب‌ها کارآفرینی اصفهان مهارت اموزی آموزش و پرورش دانش‌آموزان حافظه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کارآفرینی اصفهان مهارت اموزی آموزش و پرورش دانش آموزان حافظه کارآفرینی اصفهان مهارت اموزی آموزش و پرورش دانش آموزان حافظه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۴۴۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه آحاد جامعه به نوعی مخاطب دستگاه تعلیم و تربیت و وامدار معلمان هستند

 حسن بروشکی در جمع نمازگزاران جمعه زاهدان ضمن تبریک ایام هفته گرامیداشت مقام شامخ معلم اظهار داشت: معلم شخصیتی باعاطفه، مهربان، دلسوز و عاشق است که با تمام وجود به دانش آموزان خویش می‌بالد و مهرورزی می‌کند.

وی با اشاره به دیدار هزاران نفر از معلمان سراسر کشور با رهبر معظم انقلاب در سالروز شهادت شهید مطهری و روز معلم بیان داشت: مقام معظم رهبری انتظارات و مطالباتی را از دستگاه تعلیم و تربیت و معلمان مطرح نمودند که با جدیت و بهره‌گیری از همه فرصت‌ها و ظرفیت‌ها و به کارگیری توان مجموعه باید به عنوان اولویت‌های کاری در دستور کار همکاران فهیم فرهنگی اعم از ستادی تا صف قرار گیرد.

وی افزود: آنچه کار معلم را از دیگران متفاوت و متمایز می‌کند؛ هنر انسان سازی و تربیت انسان‌هاست که ذاتاً در وجود و در فکر و در ضمیر معلم نقش بسته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان ادامه داد: همه آحاد جامعه به نوعی جامعه هدف و مخاطب دستگاه تعلیم و تربیت و وامدار معلمانی هستند که در ساختن شخصیت آنان نقش آفرینی کرده و می‌کنند.

بروشکی بیان داشت: شرایط سخت جغرافیایی، پراکندگی مناطق و پهناور بودن استان کار را در برخی مناطق برای همکاران ساعی و صبورمان سخت و دشوار کرده؛ اما معلمان دلسوز و عاشق با روحیه جهادی و تلاشی بی‌وقفه برای دانش آموزان خود و تربیت و ساختن آنان از هیچ کوششی دریغ نکرده و نخواهند کرد.

وی گفت: در سال تحصیلی جاری معلمان سیستان و بلوچستان در کاری خیرخواهانه، خداپسندانه و جهادی مبادرت به تشکیل کلاس‌های تقویتی و بنیه علمی دانش آموزان در قالب طرح احیای پنجشنبه‌های آموزشی و اعتکاف‌های علمی نوروزی نمودند که در نوع خود کم نظیر است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان ادامه داد: آنچه انتظار دستگاه تعلیم و تربیت استان از عموم مردم و اولیا و خانواده‌ها به شمار می‌رود؛ همراهی، همفکری و مشارکت در برنامه‌ها و فعالیت‌های آموزشی و تربیتی فرزندان آنان است.

بروشکی گفت: هرگاه مردم در کنار اولیا مدرسه به نقش آفرینی پرداختند یقیناً نتیجه کار دوچندان رو به پیشرفت و تعالی بوده است.

وی با اشاره به تدوین سند ۵ ساله توسعه شاخص‌های آموزشی، تربیتی، فضاها، تجهیزات و نیروی انسانی در آموزش و پرورش استان اظهار داشت: در این سند به دنبال آن هستیم که ضمن درک صحیحی از شرایط موجود، نقشه راهی برای رفع خلا‌ها و چالش‌ها و ارتقاء شاخص‌های مختلف ترسیم و در برنامه‌ای ۵ ساله دستیابی به این اهداف محقق گردد.

گفتنی است: پیش از سخنرانی مدیرکل آموزش و پرورش استان برنامه میز خدمت اداره کل آموزش و پرورش به مناسبت هفته گرامیداشت مقام معلم و با هدف پاسخگویی به سوالات و رفع مشکلات مراجعین در محل مصلای قدس نیز برگزار شد

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • مهارت آفرینی در بستر دستگاه تعلیم و تربیت باید فراهم شود
  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم/ ما به قله نزدیک شده ایم
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم
  • آموزش و پرورش بر مبنای سند تحول بنیادین اداره خواهد شد
  • همه آحاد جامعه به نوعی مخاطب دستگاه تعلیم و تربیت و وامدار معلمان هستند
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران