Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا پورگمرکی مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، از تولید کلاچ اتوماتیک خودرو و گیربکس AMT برای خودرو معلولان در کشور خبر داد و گفت: کلاچ اتوماتیک تولیدی این شرکت علاوه بر تامین نیاز داخلی به کشورهای همسایه از جمله عراق و سوریه صادر می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تمام قطعات و تجهیزات با توان داخلی و دانش بومی طراحی و با تیراژ بالا تولید شده است، افزود: این تجهیزات در زمان بکارگیری در داخل کشور مورد استقبال خوردوسازان قرار نگرفت به طوری که ما در این عرصه به دیوار بن بست خودروسازان برخوردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان تصریح کرد: سالانه بیش از 20 هزار کلاچ اتومبیل در این شرکت تولید می‌شد تا جایی که قرارداد تولید 2هزار و 500 کلاچ اتوماتیک را برای پارس خودرو منعقد کردیم. همچنین برای خودروهای معلولان ال 90 و پراید تقریبا 2 هزار مورد تولید و در سال 87 در اختیار معلولان قرار دادیم.

پورگمرکی با بیان اینکه بعد از تولید کلاچ اتوماتیک هوشمند شروع به تولید گیربکس اتومبیل کردیم، گفت: ما به دلیل نبود حمایت مسئولان و خودروسازان این شرکت دانش‌بنیان با مشکل مواجه و مجبور به تعطیلی کارخانه شدیم؛ چرا که خودروسازان شیفته واردات هستند و از گیربکس‌های خارجی بیشتر استفاده می‌کردند. متاسفانه با اوج گرفتن تحریم‌ها دیگر این قطعات وارد کشور نمی‌شود و هم اکنون خودروسازان در تامین گیربکس اتومبیل مشکل دارند.

وی خاطرنشان کرد: در سال‌های 90 تا 93 پژوهشگران این شرکت برای تولید و تجاری سازی و عرضه گیربکس اتوماتیک به خودروسازی داخلی بسیار تلاش کردند ولی واقعیت این بود که بازار خودروسازی ما چه از طرف عرضه و چه از طرف تقاضا مهیای کاری در این حد بزرگ نبود.

انتهای پیام/

169 / 336 کلاچ خودرو گیربکس اتومبیل دانش بومی تولید صادرات دانش بنیان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کلاچ خودرو گیربکس اتومبیل دانش بومی تولید صادرات دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۴۴۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: نان کامل تولید شده در خراسان رضوی تعدای از بیماری‌ها را از بین خواهد برد و به غیر از سلامت، بحث امنیت غذایی را نیز به همراه خواهد داشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سید مجتبی خیام نکویی امروز در حاشیه بازدید از دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگاران بیان کرد: میزان شرکت های دانش بنیان نسبت به شرکت های دیگر بسیار کم بود و هم اکنون 621 شرکت در این حوزه فعالیت دارند که شرکت های دیگر 10 هزار مورد است.

وی افزود: اگر می‌خواهیم در حوزه کشاورزی انگیزه ایجاد کند نیازمند حمایت های خاص نسبت به سایر حوزه ها هستیم.

رئیس سازمان تحقیقات و نوآوری کشاورزی گفت: تلاش شده تا شتاب مناسبی به تشکیل شرکت های دانش بنیان در بخش کشاورزی خراسان رضوی داده شود زیرا تحول در بخش کشاورزی و ایجاد امنیت غذایی نیازمند تحول و حمایت از شرکت های دانش بنیان است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی خاطر نشان کرد: برنامه ریزی های لازم برای 1000 واحد شرکت دانش بنیان در دهکده های فناوری و نوآوری دیده شده که از نظر تعداد و فعالیت خراسان رضوی متمایز است.

خیام نکویی عنوان کرد: دستاوردهای شرکت های دانش بنیان که امروز در خراسان رضوی به بهره برداری رسید می تواند در کل کشور تحول در بخش هایی مانند ساخت تجهیزات، دستگاه‌های ماشین‌آلات کشاورزی، تولید کود و سم و سایر فراورده‌ها ایجاد کند ولی مهمترین نکته امروز تولید نان کامل و می تواند در خراسان رضوی به سرعت فراگیر شود.

وی ادامه داد: اگر در تولید نان کامل با همکاری بخش خصوصی، شرکت‌های دانش‌بنیان، اتحادیه نانوایان و همه تشکل‌ها موفق شدیم این موضوع را به فرهنگ غالب تبدیل کنیم، مهمترین گام اساسی را در ارتقای سلامت مردم برداشته ایم.

رئیس سازمان تحقیقات و نوآوری کشاورزی با اشاره به اهمیت تولید نان کامل در سطح کشور گفت: تولید نان کامل خواهد توانست در سلامت جامعه اثرگذار باشد و استفاده مردم از این نان تعدادی از بیماری‌ها را از بین خواهد برد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد(۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • تعمیرگاه گیربکس cvt اتوماتیک تخصصی همراه تعمیر فولی و تسمه و فیلتر گیربکس
  • نقش آفرینی جوانان نخبه در توسعه جهش تولید/جلوی مونتاژ‌ها را بگیرید
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند