Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست مدیریت سی‌ان‌جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: مذاکراتی برای اعطای وام ۵ میلیون تومانی برای دوگانه‌سوز کردن خودروهای شخصی با یکی از بانک‌های خصوصی کشور انجام شده است.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، حسن قلی‌پور امروز (پنجشنبه، ۱۹ دی‌ماه) اظهار کرد: در صورت به نتیجه رسیدن این مذاکرات و اجرایی شدن آن، این تسهیلات بلاعوض نخواهد بود اما بخش زیادی از هزینه‌های دوگانه‌سوز کردن خودرو را پوشش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به مصوبه تبدیل یک میلیون و ۴۶۰ هزار خودروی عمومی با وام بلاعوض اشاره کرد و افزود: پس از امضای تفاهم‌نامه با بانک ملت برای تأمین اعتبار، روند کار به خوبی پیش می‌رود. بازپرداخت اصل و سود این وام از محل صرفه‌جویی بنزین خودروهای عمومی دوگانه‌سوز شده شامل وانت بارها،‌ تاکسی‌ها و مسافربرهای شخصی انجام خواهد شد.

قلی‌پور با اشاره به پروژه هوشمندسازی جایگاه‌های سی‌ان‌جی ‌ادامه داد: مصوبه این پروژه اواخر پارسال صادر شد اما به دلیل مشکلاتی که وجود داشت هنوز کار به طور کامل انجام نشده است.

وی با بیان اینکه ۹۲۰ هزار خودرو که از سوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی دوگانه‌سوز شده بود نیز مشکل تبدیل کارت سوخت داشتند چون اسناد خودروها تغییر نکرده بود، موضوعی که در مصوبه پارسال دیده شد، تأکید کرد:‌ بر این اساس مقرر شد تا وزارت صنعت این خودروها و سایر خودروهایی که در مراکزی به جز خودروسازی‌ها دوگانه‌سوز شده‌اند را معاینه فنی کرده و برای آنها کارت سلامت صادر کنند تا اسناد خودرو نیز دوگانه‌سوز شود.

قلی‌پور با اشاره به اینکه در بحث جایگاه‌ها نیز امکاناتی نصب شده تا ایمنی جایگاه افزایش پیدا کند و تمامی خودروهای دوگانه‌سوز سوخت‌گیری ایمنی داشته باشند، گفت: تاکنون اتفاقاتی که برای مخازن سی‌ان‌جی رخ داده مربوط به دستکاری روی مخازن بوده است. البته مواردی نیز مربوط به وانت‌های نیسان بود که در یکی از خودروسازی‌ها با مشکل دوگانه‌سوز شده بود.

سرپرست طرح سی‌ان‌جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران ادامه داد: اکنون اسناد مناقصه آماده شده است و امیدواریم تا یک‌سال آینده پروژه هوشمندسازی به نتیجه برسد.

وی با تاکید بر اینکه در شهرهای بزرگ مانند تهران، مشکلاتی در پراکندگی جایگاه‌ها وجود دارد، افزود:‌ در ساخت جایگاه سی‌ان‌جی، تامین زمین مهمترین رکن است زیرا در صورت تامین زمین بخش خصوصی آماده تاسیس جایگاه‌هاست.

 قلی‌پور با بیان اینکه وزارت کشور و وزارت راه و شهرسازی، ۳۰۰ نقطه در شهر تهران را شناسایی کردند تا مشکل کمبود جایگاه در تهران حل شود، تصریح کرد: این نقاط بیشتر در شهرداری‌ها، پایانه‌ها و میادین میوه تره‌بار خواهد بود و بخش خصوصی نیز حاضر به سرمایه‌گذاری در این زمینه است.

به گفته وی، ظرفیت روزانه جایگاه‌های سی‌ان‌جی ۴۰ میلیون مترمکعب است.

وی با اشاره به اینکه اغلب کارخانه‌های تامین تجهیزات دوگانه‌سوز کردن خودروها در سال‌های قبل تعطیل بودند، ‌گفت: ‌با توجه به امکانات ساخت مخزن و کیت، سهمیه‌ها مشخص شده و بانک هم اعلام آمادگی کرده‌اند.

قلی‌پور با اعلام اینکه امیدواریم دوگانه‌سوزکردن خودروهای عمومی تا پایان سال آغاز شود، افزود: بخشی از مواد اولیه ساخت مخازن وارداتی و بخشی دیگر نیز داخل کشور تامین می‌شود.

سرپرست مدیریت سی‌ان‌جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی به سی‌ان‌جی سوز کردن موتورسیکلت‌ها نیز اشاره کرد و گفت:‌ در حال حاضر ۴ میلیون موتور سیکلت در تهران تردد می‌کند و اگر تنها یک میلیون موتورسیکلت دوگانه سوز شود، ‌تاثیر قابل توجهی در مصرف بنزین و کیفیت هوا خواهد داشت. البته این طرح در شرایط فعلی در مرحله آزمایشی است و در صورت موفقیت،‌ اجرایی خواهد شد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وام خودرو شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی گازسوز کردن خودرو سی ان جی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۴۴۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند

به گزارش خبرنگار مهر، محمد جلال ماب یکشنبه شب در دیدار با نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه هفت کمیته زیر مجموعه ستاد اربعین فعالیت می‌کنند، گفت: کمیته‌های تغذیه و درمان جزو کمیته‌های با فعالیت گسترده محسوب می‌شود.

وی با اظهار اینکه سه هزار موکب زیر پوشش کمیته تغذیه ستاد اربعین سازمان دهی می‌شود می‌کنند، گفت: حدود دو هزار موکب در عراق مستقر می‌شوند و خدمات دهی می‌کنند و هزار موکب نیز در مسیر و مرزها و استان‌های مرزی فعالیت خواهند کرد.

وی با بیان اینکه بین ۹۰۰ تا هزار موکب نیز به صورت خودجوش و بدون اینکه زیر پوشش و سازماندهی قرار گیرند، خدمات دهی می‌کنند، افزود: این موکب‌ها در مناطق مختلف از جمله خوزستان فعالیت و از زائران حسینی پذیرایی می‌کنند.

جلال ماب یادآور شد: حدود ۷ هزار دستگاه کامیون و خودرو اقدام به انتقال تجهیزات موکب‌ها می‌کنند و بیشتر مالکان خودروها به صورت افتخاری خدمات دهی می‌کنند و طبق پروتکل خاصی و بر اساس همکاری بین گمرک ایران و عراق این خودروها منتقل می‌شوند.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات با بیان اینکه حدود ۲۰۰ هزار نیروی داوطلب به اداره موکب‌ها می‌پردازند، یادآور شد: اتباعی که از خاک ایران برای اربعین حضور می‌یابند، پتانسیل بسیار خوبی برای تبلیغ هستند و باید از این ظرفیت برای تبیین اربعین حسینی استفاده کرد.

وی با اظهار اینکه که سال گذشته ۷۰ هزار زائر خارجی ازخاک ایران روانه اربعین شدند، تصریح کرد: باید از این دستاورد برای تبیین اربعین بهره گرفت.

کد خبر 6091523

دیگر خبرها

  • ۳۰ درصد نانوایی‌های استان سمنان دوگانه سوز می‌شوند
  • تصادف مرگبار در خوزستان ۴ نفر را به کام مرگ کشاند
  • نروژ غرب را به استاندارد‌های دوگانه در مورد غزه متهم کرد
  • سهمیه سوخت این خودروها قطع می شود
  • کارت سوخت این خودروها باطل می‌شود
  • سامانه ثبت تخلفات پارک خودروها در قرچک راه اندازی شد
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • کافی است انسان باشد!
  • دستگیری عاملان شکستن شیشه‌ خودرو و مغازه‌ها در غرب تهران
  • دستگیری ۴ عامل تخریب شیشه‌ مغازه‌ها و خودروها در ملارد