Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کنکور سال گذشته کمی متفاوت‌تر از ۴۸ کنکور قبلی برگزار شد در این کنکور پذیرش در ۸۵ درصد ظرفیت دانشگاه‌ها بدون کنکور و بر اساس سوابق تحصیلی بود و فقط برای ۱۵ درصد رشته‌های دانشگاهی (رشته‌های پر متقاضی) رقابت صورت گرفت.

البته جز این مورد دانشگاه‌های زیادی نیز پیش‌تر صندلی‌های دانشگاه‌های خود را از طریق پذیرش بدون کنکور پر می‌کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این امر برای داوطلبانی که به هر دلیلی نتوانسته اند شاخ کنکور را بشکنند خوشایند بوده و روز به روز نیز بر رونق آن افزوده می‌شود.

شرایط لازم برای پذیرش علاقه‌مندان در بسیاری از رشته‌های علوم پایه، فنی و مهندسی، علوم انسانی، هنر و زبان انگلیسی در کنکور امسال فراهم شد و طبق اطلاعیه سازمان سنجش، تحصیل در ۸۵ درصد از رشته‌های دانشگاهی بدون شرکت در کنکور سراسری امکان پذیر است.

بیشتر بخوانید:  آمریکایی با دانش و فهمیدن ما مشکل دارند/ تحقیقات اولیه برای درمان سرطان مغز

مبحث پذیرش دانشجویان به صورت بدون آزمون برای ورود به مقاطع کاردانی و کارشناسی، مورد توجه داوطلبان قرار می‌گیرد. دانشگاه‌هایی که به صورت بدون آزمون در این مقاطع دانشجو می‌پذیرند، شامل برخی از دانشگاه‌های روزانه و شبانه، دانشگاه‌های پیام نور، آزاد، غیرانتفاعی، فنی و حرفه‌ای، دانشگاه‌های جامع علمی کاربردی و پردیس خودگردان می‌باشند.

ثبت نام بدون کنکور صرفا بر اساس سوابق تحصیلی و معدل کتبی، معمولا در دو نمیسال مهر و بهمن انجام می‌شود و لازمه آن، داشتن مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی است.

امسال بر اساس اعلام سازمان سنجش ظرفیت پذیرش در رشته‌های بدون کنکور تعداد ۵۹۶ هزار و ۸۸ نفر بود که در نهایت تنها نیمی از این ظرفیت یعنی ۲۸۶ هزار و ۲۱۷ داوطلب در این مرحله پذیرفته شدند و ثبت نام کردند.

اما تحصیل در یک دانشگاه و گرفتن مدرک یک کفه ترازو است و اعتبار و مقبولیت آن کفه سنگین‌تر ترازو که ذهن هر داوطلبی را به خود مشغول می‌کند که آیا بعد از صرف چند سال عمرو هزینه مدرک دانشگاهی که بدون کنکور به آن وارد شده ام اعتباری خواهد داشت یا خیر که ذهن بسیاری را به خود مشغول کرده است.

در ادامه به بیان چند نکته می‌پردازیم که حتما برای شما مفید است:

دانشجویانی که صرفا بر اساس سوابق تحصیلی وارد دانشگاه شده اند، بهتر است است بدانند که عنوان “بدون کنکور” در مدرک تحصیلی آن‌ها درج نخواهد شد؛ بنابراین مدارک رشته‌های با کنکور و بدون کنکور هم هیچ تفاوتی با هم ندارند و عنوان “بدون کنکور” در مدرک هیچ یک از فارغ التحصیلان رشته‌های بدون آزمون درج نخواهد شد.

 

از آن جایی که تمام دانشگاه‌های ارائه دهنده رشته‌های بدون کنکور مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می‌باشند، مدارکی که از طریق این دانشگاه‌ها چه در رشته‌های با کنکور و چه در رشته‌های بدون کنکور اعطا می‌گردند، مورد تایید این سازمان و دیگر ارگان‌ها می‌باشند. در نتیجه اگر داوطلب تحصیل در رشته‌های بدون کنکور هستید، نگران تفاوت مدرک خود با سایر داوطلبان نباشید.

جذب دانشجو به صورت بدون کنکور در بسیاری از دانشگاه‌های سراسری و آزاد انجام می‌شود و شما می‌توانید با توجه به لیست رشته‌های بدون کنکور دانشگاه سراسری و آزاد، در موعد مقرر به سایت مربوطه مراجعه و نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایید. گا‌ها ممکن است ثبت نام به صورت حضوری نیز انجام شود که در این صورت اطلاعات مورد نیاز در دفترچه هر نیمسال درج می‌گردد.

انتهای پیام/

عنوان «بدون کنکور» در مدرک دانشگاهی ثبت نمی‌شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشجو پذیرش بدون کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۴۹۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «پایش و ارتقای سلامت» اعضای جهاد دانشگاهی سلامت محور است

رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی گفت: طرح «پایش و ارتقای سلامت» یک طرح سلامت‌محور است که در آن سلامت جسم و روان مورد توجه قرار دارد و در بحث سلامت جسمانی و مسائل درمانی مهم‌ترین موضوعاتی که می‌تواند سلامت اعضا را مورد خطر قرار دهد، شناسایی و در قالب تهیه پرونده شخصی توصیه‌های لازم برای درمان انجام خواهد گرفت.

علی منتظری، رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: طرح پایش و ارتقای سلامت اعضای جهاد دانشگاهی باتوجه‌به اهمیت آن در نظام فکری سازمان جهاد دانشگاهی آغاز شده است؛ این طرح در ادامه همان تکریم و توجه این سازمان به نیروی انسانی است.

رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی بیان کرد: ما امیدواریم تمام واحدها و سازمان‌های وابسته در جهاد دانشگاهی همکاری مناسبی با این طرح داشته باشند، در این مرحله مطالعات علم، دریافت داده‌ها به‌صورت پژوهشی و تحقیقاتی توسط اعضای هیئت‌علمی و پژوهشگران جهاد دانشگاهی طراحی‌شده و امیدواریم این طرح با تلاش‌های صورت‌گرفته به‌صورت موفقیت‌آمیز اجرا شود.

وی با بیان اینکه امیدواریم این طرح یک طرح پزشکی صرف نباشد و تمام ابعاد سلامت را مورد ارزیابی قرار دهد، تصریح کرد: این طرح سلامت‌محور است و در آن سلامت جسم و روان مورد توجه قرار دارد و در بحث سلامت جسمانی و مسائل درمانی مهم‌ترین موضوعاتی که می‌تواند سلامت اعضا را مورد خطر قرار دهد، شناسایی و در قالب تهیه پرونده شخصی توصیه‌های لازم برای درمان انجام خواهد گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فیلمی متفاوت از کنکور دادن دانش آموزان قبل از انقلاب
  • تولید خودروهای برقی گامی برای کاهش آلودگی‌هوا است
  • برگزاری نوزدهمین دوره آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآنی
  • نوزدهمین دوره آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در زنجان
  • مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور تمدید شد
  • طرح «پایش و ارتقای سلامت» اعضای جهاد دانشگاهی سلامت محور است
  • انتخاب رشته بیش از ۸۸ هزار نفر در کنکور دکتری ۱۴۰۳
  • چگونه در سال ۱۴۰۳ مدرک کامپیوتر آی سی دی ال بگیریم؟
  • مهلت ثبت نام بدون آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد تمدید شد
  • هشدار رئیس دانشگاه آزاد به ناهنجاری در انتخاب رشته دانشگاهی