Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اوسط هاشمی شامگاه پنجشنبه در نشست شورای مهارت سیستان و بلوچستان اظهار داشت: همواره ارزش‌ها متمرکز بر ورود دانشگاه و کسب مدرک بوده و به حوزه مهارت هیچ‌گاه توجه چندانی نشده است.

وی بیان کرد: اشتغال بدون مهارت مثل آب در هاون کوبیدن است و ارزشی ندارد.

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: طی ۲ ماه گذشته به ۶ الی هفت استان سفر کرده‌ام که سیستان و بلوچستان از نگاه ارزش و مهارت رتبه نخست را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سیستان و بلوچستان اولین استانی است که توانسته سند مهارت را تهیه و تنظیم کند که این امر به نوع نگاه این استان به ارزش مهارت است.

هاشمی با بیان اینکه بحران بیکاری قابل کتمان نیست گفت: سالانه ۴۰درصد از مراجعه‌کنندگان به مراکز فنی و حرفه‌ای را فارغ‌التحصیلان دانشگاهی تشکیل می‌دهند.

وی اظهار داشت: رییس جمهوری به حوزه مهارت توجه ویژه‌ای دارد و این امر را دنبال می‌کند که نشان از اهمیت این موضوع دارد.

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: امروز اشتغال دغدغه اصلی خانواده‌ها شده که این امر دغدغه ما نیز است.

وی افزود: سیستان و بلوچستان با توجه به شرایطی خاصی که دارد باید پایلوت بسیاری از طرح‌ها در حوزه فنی و حرفه‌ای قرار گیرد.

هاشمی با بیان اینکه باید آینده‌نگری مناسب در حوزه مهارتی انجام شود اظهار داشت: از دهه ۵۰ تا به امروز پنج هزار و ۴۰۰ استاندارد شغلی و شایستگی در کشور ایجاد شده و تا سال ۹۹ به ۲ هزار شغل دیگر بویژه در زمینه‌های هوش مصنوعی، پهپاد و موارد دیگر انجام خواهد شد.

وی بیان کرد: باید به سمت خلاقیت‌هایی برویم که استعدادهای افراد را شکوفا کند.

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به ایجاد مهارت مرزنشینان در سیستان و بلوچستان و جلوگیری از قاچاق اشاره کرد و ایجاد آموزش و مهارت در این بخش‌ها را مهم دانست.

وی به شهادت سپهبد شهید قاسم سلیمانی اشاره کرد و ادامه داد:خون سپهبد سلیمانی معجزه‌ای برای ارزش‌های انقلاب و بقای نظام بود.
هاشمی بیان کرد: حضور با معرفت ملت در تشییع پیکر سپهبد شهید سلیمانی نشان از علاقه و شخصیت والای این شهید بزرگوار داشت.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور مهارت اموزی آموزش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور مهارت اموزی آموزش سیستان و بلوچستان سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور مهارت اموزی آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۵۰۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام ملایی هزاروندی ظهر امروز دوشنبه در گفت و گویی رسانه‌ای با تاکید بر اهمیت تحقق رشد تولید با مشارکت مردمی، اظهار کرد: در برنامه پیش‌بینی شده برای سال جاری مقرر شده است ۲۰ میلیون و ۱۰۷ هزار و ۲۲ نفر ساعت آموزش توسط بخش‌های دولتی و خصوصی به ۱۹ گروه هدف در استان خوزستان ارائه بشود.

وی ادامه داد: این میزان تعهد آموزشی شامل ۶ میلیون و ۸۷۶ هزار و ۷۰۰ نفرساعت در بخش دولتی و ۱۳ میلیون ۲۳۰ هزار و ۳۲۲ نفرساعت در بخش آمورشگاه‌های غیردولتی و آزاد در استان خوزستان خواهد بود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان عنوان کرد: برنامه امسال در چارچوب نهضت ملی مهارت‌آموزی و در راستای ارتقای وزن مهارت، توانمندسازی مربیان آموزش فنی و حرفه‌ای، توسعه و تضمین کیفیت آموزش‌های مهارتی و تربیت نیروی انسانی توانمند تدوین شده است.

وی افزود: چنانچه تقاضای آموزش در سال جدید بیش از تعهد ارائه شده باشد، ظرفیت آموزشی برای این کار فراهم است. حرفه‌های آموزشی بر اساس نیازسنجی آموزشی صورت گرفته تا زمینه کارآفرینی و اشتغال مولد و پایدار برای کارجویان شهری و روستایی، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی فراهم شود.

ملایی هزاروندی با اشاره به اینکه این آموزش‌ها برای ۱۹ گروه هدف برنامه‌ریزی شده که در بخش خدمات، کشاورزی صنعت فرهنگ و هنر است، گفت: گروه‌های هدف این آموزش‌ها شامل آسیب‌دیدگان اجتماعی، افراد دارای معلولیت، دانش آموختگان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، دانش‌آموزان، زنان خانه‌دار، بانوان سرپرست خانوار، زندانیان، ساکنان سکونت‌گاه‌های غیررسمی، زندانیان، روستاییان، عشایر، مناطق محروم مرزی، سربازان، کودکان‌کار، متقاضیان مهارت آموزی، افراد دارای بیمه بیکاری، معتادان بهبود یافته و شاغلان بنگاه‌های اقتصادی هستند.

وی با بیان اینکه ۷۰ درصد تعهد مهارت‌آموزی در بخش آزاد و غیردولتی ارائه می‌شود، یادآور شد: در استان خوزستان حدود ۵۵ مرکز ثابت دولتی و بیش از هزار و ۵۰۰ آزاد غیردولتی فعال هستند.

کد خبر 6098105

دیگر خبرها

  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند
  • قهرمانی تیم خوزستان درمسابقات فوتسال سازمان آمورش فنی و حرفه‌ای کشور
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان