Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-03@00:20:49 GMT

گوشی‌های وارداتی مسافری ده برابر کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۵۳۳۷۸

گوشی‌های وارداتی مسافری ده برابر کاهش یافت

ایتنا - دبیر انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی از کاهش واردات مسافری از از یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه در اردیبهشت‌ماه امسال، به ۱۵۰ هزار دستگاه تا پایان آذرماه خبر داد.
دبیر انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی از کاهش واردات مسافری از از یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه در اردیبهشت‌ماه امسال، به ۱۵۰ هزار دستگاه تا پایان آذرماه خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایتنا از ایسنا، طرح رجیستری یا شناسنامه‌دار کردن تجهیزات سیم‌کارت‌خور با هدف مبارزه با قاچاق از سال ۱۳۹۶ اجرایی شد و برخلاف گذشته که به دلایلی از جمله جعل شناسه IMEI گوشی‌ها با شکست مواجه می‌شد، این بار با ترکیب دو شناسه گوشی و سیم‌کارت به صورت همزمان، میزان تخلف از طریق جعل شناسه گوشی را به صفر رساند.

این موضوع واردکنندگان غیررسمی را بر آن داشت که با روشی دیگر، برای واردات گوشی‌های قاچاق تلاش کنند که یکی از این راه‌ها، واردات چمدانی گوشی‌های مسافری بود؛ پرداخت مالیات بر ارزش افزوده و معافیت‌های گمرکی، در برهه‌ای از زمان موجب واردات هزاران گوشی به اسم مسافری شد و همین موضوع مسوولان را به فکر راه‌چاره انداخت و آن دریافت مستقیم کد فعال‌سازی گوشی مسافری پس از پرداخت عوارض و ثبت موفق شناسه سریال دستگاه در گمرک بود که با اتصال گمرک به سامانه همتا امکان‌پذیر شد.

اما این اقدام هم چندان موفقیت‌آمیز نبود و به خرید و فروش اطلاعات مسافران و حتی بدون آگاهی آن‌ها منجر شد که در سفرهای زیارتی حجاج هم شدت گرفت. به همین دلیل با نزدیک شدن به ایام اربعین، تصمیم جدیدی مبنی بر افزایش تعرفه گمرکی گوشی‌های مسافری گرفته شد.
بدین‌ترتیب وزارت صنعت،‌ معدن و تجارت، تعرفه گمرکی واردات تلفن همراه را با افزایش حقوق ورودی گوشی به ۲۶ درصد رساند، همچنین معافیت ۸۰ دلاری برای واردات تلفن همراه مسافری حذف شد و مقرر شد استفاده از نرخ ارز بازار ثانویه برای محاسبه حقوق ورودی واردات تلفن همراه مسافری اعمال شود.
در حالی که روند واردات مسافری مطابق میل واردکنندگان رسمی و قانونی پیش می‌رفت، چندی پیش حسین غروی‌رام - رییس انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی- از مشکلات و کندی رسیدگی به درخواست‌های ثبت سفارش‌ و صف‌های طولانی نوبت رسیدگی به پروندهای واردات موبایل خبر داد که در صورت ادامه این روند، موجب اختلال در بازار موبایل شب عید خواهد شد.

به همین دلیل با کند شدن روند واردات تلفن همراه به کشور و ابراز نگرانی رییس هیات مدیره انجمن واردکنندگان موبایل نسبت به احتمال التهاب در بازار شب عید با ادامه‌ این روند، جلسه‌ای مشترک با کلیه ذی‌نفعان دولتی و خصوصی حوزه موبایل در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار شد که نماینده بانک مرکزی، خیال واردکنندگان را از تامین ارز برای واردات موبایل راحت کرد.

امیرحسین شکوهی - مدیرکل نظارت ارز بانک مرکزی- پیش‌تر نیز از نامه‌نگاری وزیر صنعت با این بانک به منظور تغییر ارز مورد نیاز برای واردات تلفن همراه و تامین آن از محل ارز سامانه نیما، صادرات یا سپرده واردکننده بنابه درخواست متقاضی به کلیه ارزها خبر داده بود. همچنین نمایندگان وزارت صمت نیز نسبت به تسریع و تسهیل رسیدگی به پرونده‌های ثبت سفارش شرکت‌های واردکننده موبایل قول مساعد دادند.

احتمال افزایش مصرف موبایل در کشور از ابتدای بهمن
در این راستا امیر اسحاقی -دبیر انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی- در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تنظیم بازار شب عید و تصمیم‌سازی برای آینده بازار تلفن همراه کشور، گفت: همکاری تمام‌قد دستگاه‌های دولتی و قول مساعد آن‌ها جهت بهبود فرایندها، امیدبخش است. با قوت گرفتن این روند همکاری از ابتدای سال جاری و اعتماد دولت به بخش خصوصی، شاهد تحولات مهمی در بازار تلفن همراه بوده‌ایم. شاید نقطه عطف آن را بتوان محدودیت‌های اعمال‌شده در واردات مسافری که در ابتدای خرداد امسال اعمال شد، دانست.

وی با اشاره به واردات ۱۰ میلیون و 500 هزار دستگاه موبایل طی ۹ ماه به کشور گفت: این میزان دستگاه از طریق رویه مسافری و تجاری وارد کشور شده است و بخش اندکی از آن نیز شامل تولیدات داخلی می‌شود. این در حالی است که مصرف کشور در این بازه زمانی ۹ میلیون ۶۰۰ هزاردستگاه موبایل بوده است. تنها در آذرماه سال جاری واردات موبایل یک میلیون و ۲۶۵ هزار دستگاه بوده و مصرف در این ماه به یک میلیون و ۲۵۰ هزار دستگاه رسیده است.

دبیر انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی گفت: تحلیل ما از بررسی داده‌های موجود و روند واردات و مصرف کشور این است که در ۳ ماه پایانی سال، حداقل ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار دستگاه موبایل وارد کشور خواهد شد. البته این پیش‌بینی درصورتی محقق خواهد شد که شرایط عادی باشد و اختلالی در روند تخصیص ارزو ثبت سفارش‌ها به وجود نیاید.

نکته حساس و نگران‌کننده در این مسیر که همواره واردات را دستخوش تغییرات می‌کند، جهش ارز و نوسانات آن است. اما اگر شرایط مطلوب و پایدار باشد، انتظار آن می‌رود که از اوایل بهمن ماه مصرف موبایل در کشور سیر صعودی داشته باشد.

اسحاقی هم‌چنین ضمن اشاره به از صرفه افتادن واردات موبایل با استفاده از رویه مسافری گفت: نتیجه سیاست‌گذاری‌ها و همکاری مستمر واردکنندگان در اجرای سیاست‌ها منجر به کاهش ۱۰ برابری استفاده تجاری از رویه مسافری واردات تلفن همراه در کشور بوده است. طبق گزارش‌های دریافتی، آمار واردات مسافری از یک میلیون و 200 هزار دستگاه در اردیبهشت ماه امسال، به ۱۵۰ هزار دستگاه تا پایان آذرماه رسیده است که این اتفاق دستاورد مهمی برای فعالان این حوزه محسوب می‌شود.

وی ضمن اشاره به تغییر معنادار واردات تجاری تلفن همراه به کشور گفت: در فاصله ۹ ماه، واردات تجاری افزایش یافته است. آمارها نشان می‌دهد ۲۰۵ هزار دستگاه موبایل در فروردین امسال به صورت تجاری وارد کشور شده بود و حالا در پایان آذرماه این تعداد به ۱ میلیون و ۱۱۵ هزار دستگاه رسیده است. با مشاهده این روند، به‌نوعی می‌توان گفت واردات مسافری تلفن همراه جای خود را به واردات تجاری داده است.

اسحاقی همچنین چندی پیش ایجاد شفافیت در شبکه واردات و عرضه تلفن همراه را یکی از مطالبات فعالین این صنف عنوان کرده بود و از همدلی تمام ذی‌نفعان اعم از اتحادیه‌ها و اصناف در راستای تحقق این مهم خبر داده بود.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: گوشی موبایل طرح رجیستری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۵۳۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوشی هوشمند به "کنترل تلویزیون" تبدیل می‌شود

ایتنا - بسیاری از ما تجربه ناشی از خرابی کنترل  تلویزیون را تجربه کرده‌ایم. با معرفی راه حل‌های نوآورانه مانند برنامه Google TV و سایر برنامه‌ها، کاربران اکنون این گزینه را دارند که تلویزیون‌های اندرویدی خود را مستقیماً از گوشی هوشمند خود کنترل کنند.
امروزه گوشی‌های هوشمند با کمک برنامه‌ها با صفحه‌نمایش‌های بزرگ‌تر سازگار هستند و به شما امکان می‌دهند از گوشی‌های قدیمی به روشی نوآورانه استفاده کنید.

بسیاری از ما تجربه ناشی از خرابی کنترل  تلویزیون را تجربه کرده‌ایم. با معرفی راه حل‌های نوآورانه مانند برنامه Google TV و سایر برنامه‌ها، کاربران اکنون این گزینه را دارند که تلویزیون‌های اندرویدی خود را مستقیماً از گوشی هوشمند خود کنترل کنند.

این ویژگی به کاربران اجازه می‌دهد تا به راحتی کانال‌ها را تغییر دهند، سطح صدا را تنظیم کنند و به برنامه‌های مورد علاقه خود بدون نیاز به کنترل از راه دور سنتی دسترسی داشته باشند.
  اپلیکیشن گوگل
برای تبدیل گوشی هوشمند خود به کنترل از راه دور تلویزیون با استفاده از Google TV، کافی است بلوتوث یا WiFi را هم برای تلفن هوشمند و هم برای تلویزیون روشن کنید.

در مرحله بعد، گوگل پلی را باز کنید و Google TV را در تلفن هوشمند خود دانلود کنید، سپس برنامه را باز کنید و "اتصال تلویزیون" را در گوشه سمت راست پایین صفحه انتخاب کنید.

برنامه شروع به جستجوی دستگاه‌های مجاور برای اتصال می‌کند و پس از یافتن تلویزیون کاربر، می‌توانید آن را از لیست انتخاب کنید و نمادی روی صفحه تلویزیون ظاهر می‌شود.

اکنون از کاربر خواسته می‌شود تا کد را در برنامه وارد کند و سپس روی دکمه "Pairing" کلیک کند، پس از تکمیل جفت شدن، می‌توانید تلویزیون خود را با تلفن خود کنترل کنید، ویژگی که از طریق "Bluetooth" یا "Wi-Fi" کار می کند. ".

    برنامه‌های شخص ثالث
بسیاری از تلویزیون‌های هوشمند نیز دارای برنامه‌های سازنده هستند که می‌توان از آنها به عنوان کنترل از راه دور استفاده کرد.

راه دیگر برای اتصال تلفن هوشمند  به تلویزیون و تبدیل آن به کنترل از راه دور، دانلود یک برنامه کنترل از راه دور تلویزیون مانند «AnyMote Smart IR Remote» است.

قابل ذکر است که برای کارکرد این اپلیکیشن‌ها، گوشی باید دارای ویژگی “IR” مادون قرمز باشد که در برخی از گوشی های هوشمند درجه یک وجود دارد.
  Apple TV 
کنترل از راه دور Apple TV فقط با دستگاه‌های iOS سازگار است، اما تلفن و تلویزیون هوشمند شما نیز برای اطمینان از اتصال باید در یک شبکه Wi-Fi باشند.

اگر آخرین نسخه iOS یا iPadOS را دارید، کنترل از راه دور Apple TV به طور خودکار به Control Center اضافه می‌شود، سپس روی Add کنار Apple TV Remote ضربه بزنید.

    برای آیفون
در آیفون 8 یا نسخه‌های قبلی یا iOS 11 یا نسخه‌های قدیمی‌تر، برای دسترسی به این ویژگی، انگشت خود را از لبه پایین صفحه گوشی به بالا بکشید.

دیگر خبرها

  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • وزیر صمت: تراکتورهای وارداتی توان رقابت با تولیدات داخلی را ندارند
  • مرگ موبایل‌ قاپ فراری با شلیک پلیس
  • گوشی هوشمند به "کنترل تلویزیون" تبدیل می‌شود
  • همراه پرخرج
  • سرک کشیدن در موبایل همسر باعث قتل شد!
  • سرک کشیدن در موبایل همسر باعث قتل شد
  • وارسی گوشی موبایل همسر باعث قتل شد