Web Analytics Made Easy - Statcounter

نام دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در چند سال اخیر بر سر زبانهاست و بیش از هر دستگاه دیگری کلید واژه های بکار گیری و جذب نیروی بدون ضابطه و غیر قانونی در بیمارستانهای تازه تاسیس این مجموعه که یک سالی از فعالیت آنها می گذرد مطرح است.بیمارستان هایی که حتی پیش از افتتاح نیز برخی نیروهایشان را جذب کرده بودند و برخی نیز با در دست داشتن توصیه نامه و سفارش از بکارگیری خود در این بیمارستان ها اطمینان داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان آزمون هایی هم برگزار شد برخی در همان مرحله ثبت نام دچار اشکال و ابهام بودند و برخی دیگر در مرحله آزمون با اشکالاتی مانند لو رفتن سوالات روبرو شدند.

در نهایت هم اسامی ای از این آزمون ها بیرون آمد اما افراد دیگری به جای این اسامی به سر کار رفتندو آنچه مسلم است در هر آزمون خیل عظیمی از جمعیت تحصیل کرده بیکار استان ثبت نام می کردند و بر سر اندک  فرصت شغلی ایجاد شده  در استان رقابت می کردند و همین هم باعث شد مطالبه عمومی و سوال جدی در جامعه شکل بگیرد که ماجرای بیمارستان شهید جلیل چیست که از یک سو آزمون هایش بی سرانجام است و عزمی هم برای برخورد با برهم زنندگان آزمون ها نیست و  در عوض عده ای بدون گذراندن این مراحل با خیال آسوده به سر کار رفته اند؟

همه این سوالات باعث شد نحوه مواجهه با این استخدام ها به شاخص و معیاری برای سنجش عملکرد مدیران تبدیل شود.

داستان  جذب این نیروها  هم از این قرار است که از سال ۹۶ و پیش از افتتاح بیمارستان شهید جلیل، تعداد زیادی نیرو به صورت غیر قانونی در این بیمارستان به کار گرفته شد و هر کدام دست کم یک سالی بدون حقوق و مزایا فعالیت داشتند و حالا برای خود حقی قائلند و از سوی دیگر همه جامعه بیکاران جویای اشتغال استان چشم به انصاف و نحوه برخورد دستگاه های نظارتی دوخته اند تا فرصتی را که می توانست متعلق به همه ، فارغ از فکر ، طایفه و وابستگی به افراد و گروه های خاص باشد را پس بگیرند و به جامعه برگردانند.

نکته حایز اهمیت در این خصوص نیز تعداد نیروهای بکار گرفته شده در دانشگاه علوم پزشکی است که تعداد نیروهای غیر قانونی جذب شده بیش از دو برابر نیروهای قانونی و مورد نیاز آن است اما آنچنان که مسئولان دانشگاه می گویند اغلب این نیروها چون صرفا با سفارش و توصیه به کار گرفته شده اند کیفیت لازم را ندارند. برخی نیز در قالب نیروی خدماتی حاضر به فعالیت شده اند با این امید که بتوانند در پست های ستادی و تخصصی هم مشغول شوند.

دنبال مقصر جلوه دادن مدیریت جدید هستند

اما موضوع جذب نیرو در دانشگاه علوم پزشکی از زمان حضور ریاست جدید این دانشگاه داغتر شده است با این حال پرویز یزدانپناه در گفت و گو با ایرنا تاکید می کند: آمران بکارگیری نیروی بدون ضابطه و قانون دنبال مقصر جلوه دادن مدیریت فعلی دانشگاه هستند در حالی که دانشگاه  برای پیشگیری از هرگونه تبعات اجتماعی و دوری از حاشیه ها، تمام تلاش خود را برای جلوگیری از اخراج کارگران بیمارستان شهید جلیل انجام داد.

یزدانپناه می گوید: مدیریت جدید دانشگاه علوم پزشکی نه در اخراج کارگران ، نه در قانون شکنی مدیران سابق ، نه در محاکمه آنها و نه در صدور حکم مدیران دانشگاه  نقشی نداشته است.

اما ممکن است این سوال پیش بیاید که تعداد این نیروها چند نفر هستند  که اینچنین حساسیت برانگیز شده است. موضوعی که رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در پاسخ به آن می گوید:در مجوع ۲۴۰ نفر نیرو در بیمارستان شهید جلیل یاسوج بدون رعایت قانون و طی کردن ضوابط  جذب و به کار گرفته شده است.

یزدانپناه می افزاید: از سال ۹۶ به بعد به کار گیری و جذب نیروهای شرکتی و خدماتی  در دانشگاه علوم پزشکی  باید در فضای رقابتی و از طریق آزمون انجام شود که این مجوز برای بیمارستان شهید جلیل یاسوج به تعداد ۱۴۲ نفر، شهدای باشت ۱۶ و بیمارستان بی بی حکیمه گچساران ۱۶نفر صادر شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ادامه می دهد: برای بیمارستان بی بی حکیمه گچساران در سال ۹۶ آزمون برگزار شد و ۱۶ نفر نیرو جذب شدند، آزمون بیمارستان شهدای باشت برای جذب ۱۶ نفر نیروی هفته گذشته برگزار شد و آزمون جذب نیرو برای بیمارستان شهید جلیل یاسوج در سال ۹۶ برگزار شد که ۳۵ نیرو جذب و بکارگیری شدند و در سال جاری ۲۸ نیروی از محل ۲۵ درصد سهمیه بنیاد شهید نیز به این بیمارستان معرفی و جذب شدند، تقریبا از مجموع مجوزهای جذب نیرو در این بیمارستان۷۹ نفر دیگر باقی مانده که باید مدیریت قبلی دانشگاه در یک فضای رقابتی به بیمارستان معرفی می کرد اما متاسفانه رعایت مسایل قانونی نشده و ۷۹ نیرو تحت عنوان شرکتی و بدون طی مراحل قانونی و  برگزاری آزمون به بیمارستان معرفی و مشغول به کار شدند.

مدیریت اسبق ۱۷۰ نیرو جذب کرد

یزدانپناه یادآوری می کند: مدیریت اسبق بیمارستان نیز به صورت مستقل حدود ۱۷۰ نیرو بدون رعایت قانون و پرداخت حقوق و مزایای آنها جذب کرده که سازمان بازرسی آذر ماه سال ۹۷ به این پرونده ورود کرد و با وجود هشدارهای مکرر، تغییری در شیوه جذب این نیروها به وجود نیامد.

وی ادامه می دهد: در نهایت محاکمه مدیران اسبق دانشگاه و بیمارستان منجر به صدور رای در تاریخ ۱۰ مرداد ماه ۹۸ شد و و تخلف برخی مدیران مشهود و به مراجع قضایی معرفی شدند و اجازه فعالیت نیرو های جذب شده  تا تاریخ ۳۰ مهرماه ۹۸ و همزمان با پایان  قرارداد شرکت برنده مناقصه تعیین شد پس از آن فعالیت این نیروها در بیمارستان غیرقانونی بود.

به گفته یزدانپناه مدیریت دانشگاه علوم پزشکی یاسوج بنا به وظیفه قانونی خود موظف به اجرای دستور قضایی شد با این حال از تیرماه تا اذر ماه ۹۸ در نامه ها و مکاتبات مختلف مخالفت خود را به استاندار، سازمان بازرسی و دادگستری نسبت به  اخراج این نیروها اعلام کرده است.

 وی می گوید: به منظور جلوگیری از مسایل جانبی، حاشیه ای و رعایت حقوق کارگران نمی خواستیم اخراج شوند و اعتقاد به امتحان محدود بین کارگران مشغول به کار داشتیم که با مخالفت نهادهای نظارتی مواجه شدیم کارگران به اداره کار مراجعه و دانشگاه در حال پرداخت حقوق و مزایای آنها در یک و نیم سال گذشته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج یادآوری می کند: دانشگاه علوم پزشکی یاسوج موظف به برگزاری آزمون به صورت عمومی شده ، اما تعداد سهمیه از ۷۹ نفر به ۱۰۰ نفر افزایش داده شده که در آینده نزدیک عملیاتی و اجرا خواهد شد.

خسارت ۷۰ میلیارد  ریالی به دانشگاه

وی تاکید می کند بنا به رای سازمان بازرسی حقوق و مزایای ۲۴۰ کارگری که با این وضعیت در بیمارستان شهید جلیل یاسوج به کار گرفته شدند حدود ۷۰ میلیارد ریال است که باید توسط کسانی که اقدام به جذب و بکارگیری نیرو کردند، پرداخت شود با این حال علوم پزشکی به منظور جلوگیری از تضییع حقوق آنها به دنبال حل مشکلاتشان از طریق منابع دانشگاه است.

یزدانپناه در خصوص بکار گیری نیروهای خدماتی و استفاده از این نیروهای در سایر حوزه ها نیز می گوید: این کار خلاف قانون است و سازمان‌های نظارتی از جمله سازمان بازرسی نظارت‌هاتی لازم را انجام داده اند و به کارگیری این نیروها در حوزه های اداری به حداقل ممکن رسیده است.

علاوه بر مشکلات در نحوه جذب نیرو، برگزاری معاملات در این دانشگاه نیز مورد بحث است که یزدانپناه در این باره می گوید: دانشگاه وضعیت نابسامانی داشت، قانون به هیچ وجه رعایت نمی شد و از نظر مردم ، دانشگاه در رابطه با پروژه‌ها، واگذاری و معاملات زیر سوال بود .

وی می افزاید: طبق قانون انجام هرگونه معامله باید وارد سامانه ستاد شود یکی از مشکلات جدی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در حوزه معاملات بود که در حال حاضر این موضوع کاملا نظام مند شده و علوم پزشکی در رعایت قانون در زمینه معاملات یکی از دستگاه های برتر استان محسوب می شود.

 یزدانپناه تاکید می کند : سعی کردیم دانشگاه را به جایگاه اصلی خود که تربیت نیروی انسانی متخصص برای تامین سلامت مردم و خدمت رسانی به مردم برای مسایل بهداشتی و درمانی  است برگردانیم و خدمات و امور فرهنگی به دانشجویان ارائه دهیم.

برچسب‌ها علوم پزشکی آزمون استخدامی کهگیلویه وبویراحمد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علوم پزشکی آزمون استخدامی کهگیلویه وبویراحمد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی علوم پزشکی آزمون استخدامی کهگیلویه وبویراحمد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۵۹۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر غفاری آثار صبح سه‌شنبه در دیدار با رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان همدان بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان به منظور اتمام پروژه بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی در حال ساخت شهرستان رزن اهتمام و پیگیری های لازم را انجام دهد که در دهه مبارک فجر بتوانیم از این پروژه برای خدمت رسانی به مردم بهره‌برداری کنیم.

وی ضمن تقدیر و تشکر از حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی استان در شهرستان و نگاه ویژه ایشان به بهره‌مندی مردم شهرستان رزن از خدمات شبکه بهداشت و درمان شهرستان به بیان نیازهای درمانی شهرستان رزن پرداخت و گفت: نیاز شهرستان به پزشک متخصص و جراح از ضروریات و مطالبات اساسی شهرستان است که لازم است به این مسأله توجه ویژه شود.

فرماندار رزن ادامه داد: در سطح شهرستان صرفاً یک پزشک به مدت ۸ روز از ماه داریم که نیازمند حضور پزشک ثابت در تمامی روزهای هفته هستیم.

غفاری آثار افزود: در بخش رادیولوژی و سونوگرافی فقط یک پزشک به مدت ۱۵ روز از ماه داریم و ضرورت دارد تا به این مهم نیز توجه شود.

غفاری‌آثار با بیان اینکه فقط یک پزشک بیهوشی در مدت ۱۵ روز از ماه داریم اضافه کرد؛ پزشک متخصص چشم، متخصص گوش، حلق و بینی نداریم و متخصص اورولوژی فقط یک روز در هفته در سطح شهرستان در حال خدمت رسانی است که پاسخگوی نیاز مردم نیست.

فرماندار رزن همچنین ضمن بیان اینکه فقط یک پزشک عمومی داریم خواستار افزایش پزشک عمومی به سه پزشک عمومی شد و گفت: بخش آزمایشگاه بیمارستان ولیعصر عج شهر رزن نیاز به تامین دستگاه اتوآنالایزر دارد.

وی در پایان از دکتر مجذوبی درخواست کرد تا به منظور اتمام و تکمیل مراکز جامع سلامت روستاهای چایان و سورتجین تا هفته دولت اقدامات و حمایت‌های لازم را انجام دهند.

دکتر محمد مهدی مجذوبی رییس دانشگاه علوم پزشکی در این دیدار نیز گفت: شهرستان رزن یکی از شبکه‌های پرتلاش و فعال در بیشتر شاخص‌های استان است.

وی افزود: مرکز بهداشت و درمان این شهرستان در بسیاری از شاخص‌ها رتبه اول و دوم را به خود اختصاص داده و در حوزه درمان نیز با بهره برداری از بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی و افزایش چشمگیر تخت‌های بستری و همچنین بخشهای پاراکلینیکی و تجهیزات تشخیصی و درمانی که منجر به افزایش خدمات درمانی بهتری در این شهرستان رقم خواهد خورد و امیدوارم با حمایت‌های شخص فرماندار و تعامل سایر دستگاه های مرتبط، همکاران حوزه سلامت با بهره برداری از بیمارستان در حال احداث شهرستان رزن بتوانیم در خدمت رسانی به مردم شهرستان موفق تر عمل کنیم.

کد خبر 6092561

دیگر خبرها

  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • استخدام ۵۸۱ نفر در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران