Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@05:58:58 GMT

راه‌اندازی پیشخوان مشاوره فنی در ۷ حوزه صنعتی

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۶۱۸۳۶

راه‌اندازی پیشخوان مشاوره فنی در ۷ حوزه صنعتی

مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای کمک به شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای عبور از چالش‌ها، هفت پیشخوان‌ تخصصی طراحی کرده است تا در حوزه‌های مختلف به این شرکت‌ها مشاوره ارائه دهند. ۲۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۷ اجتماعی علم و تکنولوژی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ این پیشخوان‌ها برای پاسخ به یک یا چند نیاز میدانی طراحی شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این ساز و کار، معمولاً افراد خبره و متخصصی که خود در آن رشته سرآمد هستند، دعوت می‌شوند تا تجربیات و دانش خود را با مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان به اشتراک بگذارند. همچنین خدمات تخصصی‌تر مشاوره‌ای نیز به این شرکت‌ها ارائه می‌شود.

تهدید "شرکت‌های دانش بنیان نوپا" با آفتهای فلج کننده/ دوری از پایتخت مانع از ارائه خدمات مشاوره‌ای

سید محمد صاحبکار، رئیس مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این‌باره گفت: پیش از این خدمات متنوعی از جمله حمایت از تدوین قراردادهای حقوقی، خدمات مالی و حسابداری، طراحی و ساخت نمونه نمایشی (دمو) محصولات، تدوین گزارش تحقیقات بازار، نیازسنجی مجوزها و گواهینامه‌ها، آسیب‌شناسی و ارتقای منابع انسانی و حمایت از تدوین و اجرای برنامه بازاریابی و نشست‌های پرسش و پاسخ به شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه شده است.

وی در رابطه با نحوه استفاده شرکت‌های دانش‌بنیان از این خدمات اظهار کرد: شرکت‌ها می‌توانند برای استفاده از پیشخوان خدمات مشاوره، خدمات توانمندسازی و تجاری‌سازی و حضور در نشست‌های پرسش و پاسخ در سامانه bizservices.ir درخواست خود را ثبت کنند.

با توجه به اهمیت صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، شرکت‌های دانش‌بنیان بسیاری در این حوزه فعال هستند. ساخت و به روز رسانی قطعات و تجهیزات مورد نیاز در این صنایع، از جمله چالش‌هایی است که ممکن است این شرکت‌ها با آن مواجه باشند. بر این اساس مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با شناسایی و دسته‌بندی این مشکلات، سعی کرده است با ایجاد این پیشخوان تخصصی زمینه‌ای برای حل تخصصی این چالش‌ها و سوالات ایجاد کند. «روتور دینامیک»، «تحلیل سیالاتی و ایرودینامیک گازهای تراکم‌پذیر»، «تحلیل سیالاتی سیالات تراکم‌ناپذیر»، «تحلیل سازه‌ای شامل تنش»، «خستگی»، «خزش»، «ریخته‌گری سوپر آلیاژها و ریخته‌گری دقیق»، «جوش»، «استخراج پروسیجر کنترل کیفی»، «ساخت و تهیه تست بنچ و تلورانس گذاری» از جمله حوزه‌های فنی است که در این پیشخوان در مورد آنها خدمات مشاروه ارائه می‌شود.

مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هدف توانمندسازی شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه‌های  الکترونیک، مخابرات، قدرت، لیزر، سامانه‌های هوشمند و تجهیزات پزشکی اقدام به راه‌اندازی یک پیشخوان تخصصی کرده است.

این پیشخوان در زمینه «سخت افزارهای الکترونیکی و کامپیوتری»، «میکروالکترونیک»، «ابزار دقیق»، «اتوماسیون صنعتی»، «رباتیک»، «تجهیزات مخابراتی پیشرفته»، «سامانه‌های اویونیک»، «لیزر و فوتونیک»، «سامانه‌های اینترنت اشیا»، «سیستم‌های قدرت»، «الکترونیک قدرت»، «برودکست و تجهیزات پزشکی» به شرکت‌های دانش‌بنیان متقاضی خدمات مشاوره ارائه می‌دهد.

شرکت‌های دانش‌بنیان از جمله شرکت‌های فعال در حوزه دارو، در زمینه مدیریت فنی و توسعه محصولات خود دچار ابهامات متعددی می‌شوند و برای پیشبرد اهدافشان به دنبال راه‌حل مناسب، سریع و کم‌هزینه هستند و کمک گرفتن از مشاوران حرفه‌ای یکی از این راه‌حل‌هاست.

مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان با هدف توانمندسازی شرکت‌ها اقدام به ارائه خدمات مشاوره فنی در حوزه دارو و فرآورده‌های پیشرفته حوزه تشخیص و درمان کرده است.

در این پیشخوان مشاوره در زمینه‌های مختلف به شرکت‌های متقاضی ارائه می‌شود که ازجمله آن بازاریابی، صنعتی‌سازی و بهینه‌سازی محصولات دارویی، اخذ تاییدیه‌ها و مجوزهای نهایی از مراجع مربوطه و صادرات اقلام دارویی است.

با توجه به سیاست‌ها و برنامه‌های توسعه صنعتی در کشور، لزوم پرداختن به مواد پیشرفته و قدم برداشتن در مسیر بهبود کیفیت مواد سازنده‌ محصولات صنعتی بیش از پیش احساس می‌شود. موادی با خواص بهبود یافته و ویژگی‌های فراگیر که علاوه بر افزایش کارایی، مزیت‌های رقابتی ارزشمندی را نیز در محصولات ایجاد می‌کنند.

مدیران و صاحبان بنگاه‌های صنعتی موفق، به جهت عقب نماندن از این موج توسعه و ایجاد مزیت‌های رقابتی بهتر برای محصولاتشان، به دنبال پویایی و تحقیق و توسعه همیشگی بنگاه‌های خود هستند. آنان در این مسیر دچار ابهامات متعددی می‌شوند و برای پیشبرد اهدافشان به‌دنبال راه حل مناسب، سریع و کم هزینه‌ هستند. کمک گرفتن از مشاوران حرفه‌ای یکی از این راه حل‌هاست.

این مشاوران با استفاده از بینش و مهارتی که در تجزیه و تحلیل مشکلات و ارائه روش‌ها و راهکارها دارند، می‌توانند موجب رشد و افزایش توانمندی شرکت‌ها در عرصه‌های مختلف شوند.

از این رو، مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان با هدف توانمندسازی شرکت‌ها اقدام به ارائه خدمات مشاوره فنی در حوزه "مواد پیشرفته" در سرفصل‌های نانوفناوری، متالورژی استخراجی، متالورژی صنعتی (انتخاب مواد، ریخته‌گری، جوشکاری، شکل‌دهی و حفاظت مواد و خوردگی) و سرامیک کرده  است. «نفت»، «گاز»، « پتروشیمی»، «الکترونیک»، «مخابرات»، «قدرت»، «لیزر»، «سامانه‌های هوشمند»، «تجهیزات پزشکی»، «دارو»، «نانوفناوری»، «متالورژی» و «سرامیک» حوزه‌هایی هستند که در آنها پیشخوان تخصصی و فنی راه‌اندازی شده است. این پیشخوان‌ها به دیگر حوزه‌ها نیز خدمات مشاوره ارائه می‌دهند.

بر اساس اعلام معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان تلاش دارد تا با رصد و شناسایی مشکلات در حوزه‌های مختلف، پیشخوان تخصصی آن حوزه را راه‌اندازی کند. هر پیشخوان می‌تواند ارتباط مدیران و مشاوران خبره را به شکل بسیار بهینه‌تری تسهیل کند. برگزاری جلسات مستمر با حضور مشاوران و مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان بخشی از این تلاش را تشکیل می‌دهد.

انتهای پیام/

R1356/P/S2,1313/CT12 واژه های کاربردی مرتبط شرکت های دانش بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری شرکت های دانش بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۶۱۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش در جلسه هیئت مدیره شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) اظهار داشت: توسعه ناوگان هوایی با هدف ارائه مطلوب به مردم ایران در صدر اولویت‌های هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران قرار گیرد.

وی افزود: هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به عنوان حامل پرچم کشورمان و با در اختیار داشتن تجربه بسیار گرانقدر و ارزشمند در خدمتگزاری به مردم در صنعت هوانوردی، یک افتخار ملی است.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه این نشست با تاکید بر قرار گرفتن برنامه اصلاح و ارتقای سطح خدمات به مسافران در صدر اولویت‌های هما بیان‌داشت: مردم باید از هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران همواره خاطره خوش در ذهن داشته باشند.

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه توسعه ناوگان هوایی باید در صدر اولویت‌های هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) باشد،‌ گفت: هما با برخورداری از ظرفیت نیروی انسانی متخصص و متعهد در بخش فنی و پشتیبانی می‌تواند میزبان تعداد کثیری از هواپیماها برای ارائه خدمات به مردم باشد.

وی با تاکید بر اینکه بخش‌های تهیه بلیت، خدمات پذیرایی، کاهش تاخیر پرواز‌ها و خدمات فرودگاهی بر میزان رضایتمندی مسافران بسیار تاثیرگذار است، گفت: ایمنی اصلی‌ترین اولویت ما در صنعت هوانوردی است و ذره‌ای قصور در این زمینه پذیرفته نیست.

بذرپاش یادآور شد: رسیدگی به معیشت کارکنان خدوم و شریف هما شامل خلبانان، نیروی فنی و پشتیبانی در صف و ستاد با نگاه متفاوت دنبال شود و از هیچ اقدامی کوتاهی نشود.

وی افزود: مولدسازی دارایی‌ها و بهینه کردن منابع جزو لاینفک اقدامات هما است و ارتقای خدمات از مسیر بهره‌ور شدن منابع اتفاق می‌افتد. همچنین از روش‌های مدیریت مشارکتی و استفاده از همه ظرفیت‌های هما برای اداره هرچه بهتر هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به کار گرفته شود.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه تاکید کرد: با توجه به حضور نیرو‌های متخصص و متعهد باید سیستمی به‌منظور به‌کارگیری توانایی و مشارکت آنها در مدیریت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران طراحی شود.

وی بر استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد و گفت: با کمک این شرکت‌ها می‌توان راهکار‌های سریع و کاربردی برای برطرف کردن مشکلات  موجود در صنعت حمل و نقل هوایی پیدا کرد.

وی با اشاره به ایجاد ۲ واحد نیروگاهی در سمنان، خاطرنشان کرد: در همین راستا ۲ اقدام صرفه جویانه حداکثری بهره وری و احداث نیروگاه‌های خودتامین در بخش خصوص را دنبال می‌کنیم تا ظرفیت بیشتری ایجاد شود، ضمن اینکه دولت نیز در حوزه تامین انرژی اقداماتی انجام می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • قدردانی وزیر ارتباطات از شرکت‌های دانش بنیان ارائه‌دهنده تجزیه‌گر مرسولات
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • ارائه خدمات «مشاوره‌ای – آموزشی»، آنلاین و حضوری مرکز روانشناختی «جهت» برای عموم