Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، احمد محجوب در بازدید از مرکز جامع علمی کاربردی خانه کارگر واحد لامرد، گفت: سیاست مراکز  جامع علمی کاربردی خانه کارگر در راستای  تغییر فرهنگ مدرکگرایی به مهارت آموزی در کشور تعریف شده است که خانه کارگر با تاسیس و راه اندازی این مراکز، توانسته است در حوزه مهارت آموزی در سطح آموزش عالی، کارنامه درخشانی از خود بجای بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به اینکه استان فارس دارای دو مرکز جامع علمی کاربردی خانه کارگر است، افزود: مراکز علمی کاربردی خانه کارگر در شیراز و لامرد جزو مراکز فعال هستند که با روند مطلوبی در راستای ارتقای توان علمی و افزایش مهارت تخصصی نیروی انسانی فعالیت دارند. 

قائم مقام مراکز علمی کاربردی خانه کارگر کشور بیان کرد: شهرستان لامرد به دلیل  همجواری با مراکز مختلف صنعتی و استقرار صنایع بزرگ در منطقه ویژه اقتصادی به عنوان قطب بزرگ و مهم صنعتی محسوب می شود، با تهیه طرح جامع مطالعاتی که در ارتباط با تاسیس دانشگاه پیگیری شد، بالاخره مرکز لامرد از سال ۹۴ با دو رشته مهندسی آغاز بکار کرد و هم اکنون مجموع رشته‌های کاردانی و کارشناسی این مرکز به ۶ رشته رسیده است. 

محجوب در ادامه با اشاره به رشد مرکز لامرد در ابعاد مختلف امکاناتی و جذب دانشجو از تلاش‌ها و پیگیری‌های دبیر خانه کارگر لامرد، مدیر و کارمندان مرکز علمی خانه کارگر قدردانی کرد و افزود: هم اکنون حدود ۲۰۰ دانشجو در  مرکز جامع علمی کاربردی واحد لامرد مشغول به تحصیل هستند، با استفاده از تمامی ظرفیت ها و افق آتی این منطقه و دیگر مناطق مهم همجوار؛ می‌توان برای جذب بیشتر دانشجو و ارتفای سطح کیفی این مرکز برنامه ریزی و تلاش بیشتری داشت، در این راستا  مرکز جامع استانی و کشور از تمامی ظرفیت خود در چارچوب اهداف و برنامه ها بکار خواهد گرفت تا  واحد لامرد در جمع مراکز  برتر علمی کاربردی خانه کارگر کشور قرار گیرد.

وی  با اشاره به تسهیلات تخفیف شهریه و تقسیط جهت دانشجویان جدید مراکز علمی کاربردی خانه کارگر،  افزود: در حال حاضر کارگاه‌های مجهز و کاملی در مرکز لامرد در زمینه کامپیوتر، الکترونیک صنعتی، کنترل صنعتی و ریختهگری راه اندازی شده است که توسعه امکانات و بروزرسانی آنها در صورت نیاز در اولویت قرار دارد. 

محجوب با تاکید بر اینکه بکارگیری اساتید مجرب و استفاده از استانداردهای نوین آموزشی در ارتقای سطح علمی و تجربی دانشجویان از اولویتهای مراکز جامع است، بیان کرد: با حمایتهای دبیر کل معزز خانه کارگر، اکثر مراکز ما دارای ساختمان ملکی هستند و در این شهرستان با پیگیری‌هایی که انجام شده، هرچه سریعتر زمین در اختیار این مرکز قرار گیرد تا در آینده باتوجه به ارتقای دانشگاه، از تمامی ظرفیت‌های شهرستانی و منابع مختلف استفاده کنیم که این مرکز از ساختمان استیجاری به یک فضای آموزشی، رفاهی، خدماتی و کارگاهی مستقل درخور شان مردم و نخبگان این شهرستان منتقل شود. 

این مسئول در ادامه حمایت خود را از  توسعه امکانات و رشته‌های مرکز علمی کاربردی خانه کارگر لامرد اعلام کرد و از بخش‌های مختلف این مرکز بازدید به عمل آورد. 

در جریان این بازدید، «داریوش حیدری» رئیس مرکز علمی کاربردی خانه کارگر لامرد با اشاره به اینکه مسئولان خانه کارگر و شهرستان اهتمام ویژه ای به توسعه این مرکز علمی کاربردی دارند، افزود: ۷۳ نفر از مرکز علمی کاربردی خانه کارگر لامرد دانش آموخته شدند و  هم اکنون این مرکز دانشگاهی  آمادگی دارد تا در ۴ رشته کاردانی (ایمنی کار و  حفاظت فنی، ابزار دقیق، برق صنعتی، متالوژی آلومینیم) و دو رشته کارشناسی (مهندسی فناوری الکترونیک صنعتی  و مهندسی فناوری کنترل- ابزار دقیق) دانشجو پذیرش کند. 

قائم مقام مراکز علمی کاربردی خانه کارگر کشور در سفر یک روزه از مراکز مختلف صنعتی شهرستان لامرد بازدید کرد و در جریان پیشرفت‌ها و دستاوردهای صنعتی این منطقه قرار گرفت. 

همچنین عبدالرضا روحی دبیر خانه کارگر لامرد با تشکر از حمایت های دبیر کل خانه کارگر، قائم مقام مرکز علمی کاربردی خانه کارگر و مسئولان محلی در پیشبرد اهداف آموزشی مجموعه متبوعش، گفت: به زودی فصل جدیدی از صنایع مهم و نوین در این نقطه استراتژیک کشور شکل می گیرد و منطقه ویژه اقتصادی لامرد میزبان صنایع بزرگ و کلیدی خواهد بود، از این رو مرکز علمی کاربردی خانه کارگر واحد لامرد ظرفیت مناسبی برای ارتقای توان علمی و آماده سازی نیروهای متخصص ماهر جهت صنایع می باشد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۶۱۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه مراغه گفت: به منظور ایجاد و گسترش همکاری‏‌های آموزشی، پژوهشی، عمرانی و سرمایه گذاری در تولید و توسعه محصولات دانش‏ بنیان، تفاهم نامه  مشترک همکاری دانشگاه مراغه با شرکت صنعتی فولاد ماهان تبریز منعقد شده است.

محمد زادشکوریان افزود: استانداردسازی و سرمایه گذاری در تولید و توسعه محصولات دانش بنیان با در نظر گرفتن کلیه امکانات طرفین اعم از فنّی، تولیدی، نیروی انسانی و اطلاعات، تجربه و تخصص از دیگر اهداف این تفاهم نامه صنعتی و آموزشی است.

وی اضافه کرد: بهره‏ مندی از توانمندی‏‌های نیروی انسانی، دانش فنّی، تجهیزات و امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی به منظور حل معضلات و چالش های صنعت فولاد در اولویت برنامه‌های دانشگاه مراغه و این شرکت خواهد بود.

به گفته رئیس دانشگاه مراغه، ایجاد زمینه برای کارآموزی دانشجویان و فرصت مطالعاتی اساتید در این تفاهم نامه آمده است.

در دانشگاه مراغه ۳ هزار و ۵۰۰ دانشجو مشغول به تحصیل هستند.

دیگر خبرها

  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود
  • اجرایی کردن طرح جامع جهاد علمی
  • تقویت حمایت از تولیدکنندگان با توسعه ارتباطات مجموعه‌های علمی
  • همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • نقش آفرینی مراکز نوآوری در حفظ و ترویج قانون جهش تولید دانش‌بنیان
  • نقش‌آفرینی مراکز نوآوری در حفظ قانون جهش دانش‌بنیان
  • مقابله با معضلات فرهنگی به کمک کاربردی‌سازی سیره حضرت عبدالعظیم(ع)