Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده کمیته فنی کنفدراسیون فوتبال آسیا در گروه سوم رقابت های قهرمانی زیر 23 سال آسیا با حضور در اردوی تیم المپیک با حمید استیلی سرمربی تیم امید ایران گفت و گو کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا، در این مصاحبه که به مدت 50 دقیقه در محل هتل سامیلا بیچ سونگلا برگزار شد آقای سیواجی از کشور سنگاپور سوالات مرتبط با سرمربیان تیم های شرکت کننده در این رقابت ها پیرامون شکل برگزاری مسابقات ، نحوه آماده سازی تیم ها ، شرایط سنی ، آخرین وضعیت و باشگاههای مرتبط با بازیکنان همچنین مسائل فنی مربوط به بازی های این دوره و ادوار دوره قبل را مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حمید استیلی در گفتگو با مسئول مطالعاتی کمیته فنی AFC در این گروه پیرامون مهمترین مشکل رقابت های قهرمانی زیر 23 سال آسیا گفت:به عقیده من کنفدراسیون باید در زمان بندی برگزاری این بازی ها تجدید نظر کند چرا که مسابقات انتخابی المپیک از گذشته تا کنون خارج از محدوده فیفا دی برگزار شده و این مسئله برای تیم ایران همیشه مشکل ساز است. با توجه به فشردگی بازی ها امکان تعطیلی لیگ در زمان اردوهای آماده سازی وجود ندارد ، از سویی باشگاهها هم به بازیکنان خودشان نیاز دارند و همیشه این مشکل برای تیم زیر 23 سال وجود دارد که نمی تواند از تمام توان و ظرفیت خودش استفاده کند. در بعضی از دوره ها ما لژیونرهای بسیار خوب و توانمندی داشته ایم که نمی توانستند تیم زیر 23 سال ایران را همراهی کنند و باید در این خصوص تجدید نظر شود.
سیواجی همچنین در خصوص زمان آغاز فعالیت استیلی در تیم المپیک سوال کرد که سرمربی تیم امید گفت: من مدت کوتاهی است که هدایت تیم را در دست داشته ام و تنها دو اردوی آماده سازی در اندونزی و قطر را پشت سر گذاشتیم. فرصت زیادی برای کار مستمر نداشتیم در حالی که بسیاری از این تیم های حاضر ماه ها در کنار هم حضور داشته اند. با این وجود تلاش کردیم در همین مدت کوتاه به بالاترین سطح آمادگی ممکن برسیم.
نماینده کمیته فنی AFC با توجه به اطلاعات و اخباری که دریافت کرده از سفر استیلی به سونگلا پیش از آغاز رقابت ها به منظور شناسایی موقعیت و شرایط این منطقه را جالب توجه دانست که سرمربی تیم امید در این خصوص گفت:به هر ترتیب لازم بود پیش بینی درست و دقیقی از موقعیت خودمان در اینجا داشته باشیم. این سفر به ما کمک زیادی کرد. حتی من یک شب در همین هتل محل اقامت تیم ماندم تا کاملا وضعیت را بسنجیم. از جمله موضوعاتی که به آن دقت کردیم آوردن آشپز و تهیه غذای ایرانی بود که واقعا اهمیت داشت. بازیکنان ما عادت به غذاهای شرق آسیا ندارند و در اینجا هم از غذایی که توسط AFC تهیه می شود و در اختیار تیم ها قرار می گیرد به دلیل ذائقه خاصی که داریم استفاده نمی کنیم. همینطور چند روز زودتر به سونگلا آمدیم تا از نظر شرایط خواب ، وضعیت آب و هوایی منطقه و موضوعات دیگر تطبیق پیدا کنیم. ما تجربه سفر به اندونزی را داشتیم و دیدیم که اختلاف 4 ساعت برنامه خواب بازیکنان را دچار مشکل کرده بود. از این تجربه به بهترین شکل استفاده کردیم.
استیلی در پاسخ به سوال سیواجی پیرامون آیتم ها و شاخصه های انتخاب 23 بازیکن نهایی از نظر او گفت:برای من چند شاخصه روشن وجود داشت. اول میزان آمادگی بازیکن. نفراتی که در لیگ بازی می کنند طبیعتا از نظر بدنی در شرایط مسابقه هستند و به این مسئله دقت و توجه زیادی داشتیم. مسئله دوم میزان تاکتیک پذیری بازیکن است که تلاش کردیم اولویت ما بازیکنانی باشد که در برنامه تاکتیک تیمی به خوبی مشارکت دارند و نقش های خود را می پذیرند. طبیعتا سایر شاخصه ها و خصوصیات فردی هم در هر پست متفاوت است اما در نهایت تلاش کردیم بهترین ها را دعوت کنیم که فکر می کنم این اتفاق افتاده و ما با شایسته ترین نفرات این رده سنی در اینجا حضور داریم.
مسئول مطالعاتی کمیته فنی AFC در این گروه در خصوص سطح فنی رقابت ها و نکات قابل توجه در بازی های دور اول سوال کرد که استیلی پاسخ داد:به عقیده من سطح بعضی از بازی ها بسیار بالاست و حتی فاصله ای با بازی های رده بزرگسالان در آسیا ندارد. می بینیم بازیکنان بسیار با کیفیتی در تیم ها حضور دارند و مسابقات سخت و نزدیکی برگزار می شود که نشان دهنده کیفیت تیم ها است. توسعه فوتبال آسیا از نکات قابل توجه است و دیگر تنها شاهد نمایش قدرتمندانه از تیم های نامدار آسیا نیستیم. در این رده سنی بسیاری از تیم ها هستند که پیشرفت قابل توجهی کرده اند.
استیلی همچنین در پاسخ به سوال دیگری پیرامون آینده بازیکنان فعلی تیم امید و امکان حضور آنها در تیم بزرگسالان گفت:در تیم فعلی بزرگسالان ما نفرات زیادی هستند که در تیم های جوانان و زیر 23 سال حضور داشتند.از تیم فعلی ما هم بازیکنانی مثل نورافکن و محبی به تیم بزرگسالان دعوت شدند و حتی مهدی قائدی آقای گل لیگ برتر است. تردید نکنید بسیاری از این نفرات شاکله تیم ملی فوتبال بزرگسالان ایران را در آینده ای نزدیک شکل خواهند داد.
سیواجی در این گفت و گو پیرامون احتمال بالا رفتن تعداد تیم های حاضر در رقابت ها به 24 تیم پرسید و سرمربی تیم امید گفت: افزایش تعداد تیم ها یکی از عواملی است که موجب توسعه فوتبال در آسیا می شود و این اتفاق خوبی است. توسعه فوتبال به پیشرفت فوتبال کمک می کند و تیم های بیشتری می توانند در چنین رقابتی مشارکت داشته باشند. شما در جام ملت های آسیا هم می بینید بعضی از تیم ها برای اولین بار فرصت مشارکت پیدا کردند و این اتفاق می تواند منجر به پیشرفت فوتبال در آن کشورها شود.
سرمربی تیم المپیک همچنین توضیحاتی در خصوص شرایط آماده سازی تیم امید ، اردوهای گذشته و بازی های تدارکاتی ارائه داده و اضافه کرد:ما حتما به بازی های بیشتری نیاز داشتیم اما حقیقت این است که با توجه به تقویم مسابقات فرصت دیگری وجود نداشت. تنها یک بار خارج از فیفا دی اردوی آماده سازی برگزار کردیم و در زمان های دیگر تلاش کردیم از تعطیلی بازی های داخی در فیفا دی استفاده کنیم. در غیر اینصورت بازیکنی در اختیار نداشتیم که بتوانیم بازی ها و اردوهای بیشتری برگزار کنیم. بعضی از تیم های حاضر در این مسابقات اردوها و بازی های بیشتری داشتند به این دلیل که یا رقابت های لیگ در آن کشورها متوقف بود و یا باشگاهها بازیکنان خودشان را در اختیار تیم المپیک می گذاشتند.
استیلی در پاسخ به سوالی پیرامون سوابق و دوره های مربیگری خودش نیز گفت:بعد از دوره A آسیا در کلاس پرولایسنس ، مربیگری حرفه ای فوتبال هم شرکت داشتم و با دریافت این مدرک تلاش کردم گام به گام در این مسیر حرکت کنم. فکر می کنم مدارج لازم را گذراندم و سال ها به عنوان کمک مربی و دستیار در کنار مربیان زیادی کار کردم تا ابتدا تجربه لازم را به دست بیاورم و پس از آن به عنوان سرمربی در تیم های باشگاهی حضور داشتم و امروز در تیم ملی فوتبال امید ایران خدمت می کنم که امیدوارم بتوانیم نتایج خوبی برای خوشحالی مردم عزیزمان کسب کنیم.
سیواجی در پایان این گفت و گو ضمن مرور خاطرات حضور حمید استیلی در لیگ سنگاپور گفت:از اینکه همکاری بسیار خوب و نزدیکی با کمیته فنی AFC داشتید و زمان زیادی را در اختیار ما گذاشتید از شما تشکر می کنم. خاطرات حضور درخشان حمید استیلی در لیگ سنگاپور و بازی های به یاد ماندنی آن سال ها را فراموش نمی کنم و امیدواریم در دوره مربیگری هم عملکرد و نمایش موفقی داشته باشید. امیدوارم شما یکی از تیم های راه یافته به دور بعد باشید و حمید استیلی را در بانکوک ببینم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اردوی تیم ملی المپیک ایران رقابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۶۱۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوتبالیست قرمزپوش لیگ برتری در ۷ سال فقط یک‌دقیقه بازی کرده!

طبیعی است که فساد در فوتبال بیش از هر فدراسیون دیگری رخنه کرده باشد، چراکه در آن پول زیادی وارد می‌شود و تعداد صفر قراردادهای منعقدشده در فوتبال تفاوت اساسی به رشته‌های ورزشی دیگر دارد. هر وقت رسانه، کارشناس یا افشاگری در فوتبال از فساد دم زده، مدیران فدراسیون‌ فوتبال در مقام دفاع، خواهان شواهد و مدارک شده‌اند و برای کشف آن هیچ زحمتی به خود راه نداده‌اند.

کمیته های قضایی متعدد فوتبال از انضباطی گرفته تا کمیته اخلاق، به خصوص همین کمیته اخلاق، بدون ذکر نام و حتی گاهی اوقات بدون اعلام حکم صادره، به صورت پنهانی و در خفا برخی را محروم و گروهی را تبرئه می‌کنند.

 

بیشتر آنهایی که بدون اطلاع‌رسانی محروم می‌شوند هم با اعتراض به کمیته استیناف، حکم رد یا عفو می‌گیرند و در نهایت آب از آب تکان نمی‌خورد.

 

به طور مثال؛ در یک مورد عجیب بازیکنی در باشگاه دولتی فولاد خوزستان؛ هفت فصل است که در لیست حضور دارد اما فقط ۱۶ دقیقه بازی رسمی کرده که از همین مقدار ناچیز هم تنها یک دقیقه در لیگ برتر بوده است!!

برخی سایت‌ها با انتشار این مطلب پرسیده‌اند؛ راز بقای این بازیکن ۳۱ساله و گمنام در فوتبال چیست؟ پاسخ البته روشن است...

آیا اگر این تیم، خصوصی بود، مدیرعامل آن جرات داشت یک بازیکن آماتور فوتبال را بدون صلاحیت و کاربرد، هفت سال نگه دارد و قراردادش را تمدید نماید؟! این نا بازیکن ، فامیل و وابسته چه مقام و منصبی است که کسی جرات ندارد کنارش بگذارد؟ این چه ورزشکاری است که طی اینهمه سال نتوانسته حداقل کمی سطح فنی‌اش را در تمرینات بالا بکشد و برای دقایقی هم که شده، به زمین برود تا چنین آبروریزی رخ نداد!

چنین ورزشکار کم‌استعدادی، چگونه جای استعدادهای ناب فوتبال جنوب را اشغال کرده و تا کی می‌خواهد یک سهمیه بزرگسال را بسوزاند؟

پشت او کیست که هر مربی و مدیرعاملی می‌آید نمی‌تواند تکانش بدهد و همه مجبورند تحملش کنند؟ سعید آذری و گرشاسبی با آنهمه ادعا چگونه او را عضو تیم کردند و مربی در سطح نکونام چرا عذر او را نخواست؟ او کیست که با تغییر دولت ها و مدیران استانی و کشوری هم، محکم سرجایش هست و در واقع بقایش به مقامات سیاسی هم وابسته نیست؟ او تا حالا چقدر پول بابت قراردادهایش از این تیم متصل به بودجه دولتی گرفته است؟ 

بگذارید اسمش را بدون تعارف بگوییم؛ نام او ابراهیم سلجوقی است و از سال 1395 و در دوره مربیگری سیروس پورموسوی مربی کنونی استقلال خوزستان، به فولاد پیوست.

بازیکنی ۳۰ ساله که هفت فصل متوالی در لیست باشگاه خوزستانی بوده، اما آمار بازی بسیار بسیار کمی دارد و نگه‌داشتن او اصلا طبیعی نیست. جرات می‌خواهد که چنین مورد واضحی را جلوی چشم انبوه رسانه‌ها مرتکب شوند و فکر کنند کسی نمی‌بیند.

در سایت باشگاه فولاد خوزستان، آمار بازی این بازیکن ۱۶ دقیقه عنوان شده و در لیگ برتر فصل 1400-1399 یک دقیقه و در جام حذفی فصل 01-1400 به مدت ۱۵ دقیقه برای این بازیکن آمار بازی به ثبت رسیده است. او دو سال است بازی رسمی نکرده اما هنوز هست!

در حالی که سایت باشگاه فولاد پست این بازیکن را مهاجم عنوان کرده، ولی وی در یکی از مصاحبه‌هایش پست خود را مدافع اعلام کرده است. جالب است که مصاحبه هم کرده و چنین اعتماد به نفسی هم داشته!

این موارد در حالی رخ می‌دهد که در فصول گذشته بارها دیده شده که بازیکنان بزرگ فولاد به دلیل پُر بودن لیست و جایگزینی بازیکنان جدید با قلم قرمز مربیان این تیم روبه‌رو شدند، اما در مورد سلجوقی اوضاع متفاوت است.

باید گفت مشکل امروز فوتبال ایران همین جزئیات و ناعدالتی در سطوح باشگاهی و آکادمی ها است که فساد در آن فراگیر شده و هر فردی با پول و رابطه می‌تواند فرزند خود را به درجات بالاتر برساند و او را آنجا حفظ کند، بدون آنکه حق او باشد. 

عمر حرفه‌ای در رشته فوتبال همین یک دهه است و بازیکنی نظیر سلجوقی، که معلوم نیست در تمرینات حاضر می‌شده یا خیر؟ حالا به سال‌های پایانی گشت و گذار خود در فوتبال نزدیک شده و اگر رضایت بدهد، نوبت به بقیه سفارشی‌ها برسد.

دیگر خبرها

  • سندرم تراکم،بلای جان کلانشهرها/ ضرورت تغییرالگوی ساخت مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار
  • جلسه کمیته فوتسال آسیا به رهبری تاج
  • برگزاری دومین نشست کمیته فوتسال و فوتبال ساحلی AFC به ریاست تاج
  • تصمیم مهم کمیته فوتسال و فوتبال ساحلی آسیا با ریاست تاج
  • چادرملو؛ اولین نماینده لیگ یک در جمع ۸ تیم برتر جام حذفی
  • فوتبالیست قرمزپوش لیگ برتری در ۷ سال فقط یک‌دقیقه بازی کرده!
  • تغییر الگوی ساخت مسکن نیازی جدیست
  • پنجاه و یکمین آزمون دستیاری پزشکی ۱۳ اردیبهشت برگزار می شود/ افزایش تعداد داوطلبان
  • افزایش تعداد داوطلبان پنجاه و یکمین دوره آزمون دستیاری پزشکی
  • (عکس) استوری اینستاگرامی اوسمار برای محمدحسین میثاقی