Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@17:56:23 GMT

راهکار سازگاری با کم‌آبی از زبان شهردار بیرجند

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۶۳۹۸۵

راهکار سازگاری با کم‌آبی از زبان شهردار بیرجند

ایسنا/خراسان جنوبی شهردار بیرجند گفت: فرهنگ‌سازی و جمع‌آوری اصولی پسماند و جداسازی آب فضای سبز از آب شرب دو پروژه مهم شهرداری است که اکنون با اعتبارات تخصیص یافته در حال اجرا است.

محمدعلی جاوید در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: پروژه‌ای در حوزه جمع‌آوری پسماند در حال اجراست و جایگاه پسماند شهر در جاده شوشود درنظرگرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کار احداث ساختمان‌های جنبی، مدیریت محوطه‌سازی، درخت کاری و پردازش جایگاه کالای ساختمانی و خرید دستگاه‌های پردازش در حال اجراست.

شهردار بیرجند با بیان اینکه حدود ۵ میلیارد تومان امسال به این پروژه اختصاص دادیم، تصریح کرد: پیش‌بینی می‌کنیم این پروژه تا خردادماه سال ۹۹ با بهره‌برداری برسد.

جاوید بیان کرد: در کنار این موضوع فرهنگ‌سازی و انتخاب پیمانکار برای تفکیک از مبدا در دستور کار قرار گرفت و عملیات اجرایی آن آغازش شد.

وی با بیان اینکه باید فرهنگ‌سازی شود تا جداسازی این پسماندها از مبدا انجام گیرد، افزود: باید این فعالیت‌ها صورت گیرد تا حجم زباله پایین آمده و پدیده زباله‌گردی حذف شود.

شهردار بیرجند بیان کرد: در این طرح آموزشیارانی را به درب منازل فرستادیم و کار آموزش اکنون در بیشتر مناطق شهر انجام شده و بقیه در حال انجام است.

جاوید با اشاره به اجرای پروژه جداسازی آب فضای سبز از آب شرب و نیز اجرای سیستم‌های نوین آبیاری، بیان کرد: باتوجه به شرایط کم‌آبی، منصفانه نبست که نسبت به مقوله آب بی‌تفاوت باشیم.


وی با اشاره به وجود هشت حلقه چاه شهرداری، اظهار کرد: در بعضی از مکان‌هایی که شبکه آب خام وجود ندارد از آب شهر استفاده می‌شود که با تداوم در اجرای پروژه جداسازی آب شرب از فضای سبز، این میزان کمتر خواهد شد.

شهردار بیرجند با اشاره به در دست بررسی بودن طرح‌های مطالعاتی و تحقیقاتی در زمینه استفاده از پساب تصفیه خانه آب و فاضلاب، ادامه داد: امسال پروژه بزرگ انتقال آب از چاه میدان قدس به شمال شهر و منطقه مهرشهر به طول 8500 متر، انتقال آب از چاه میدان سفیر امید به پارک پدران آسمانی به متراژ هزار متر، انتقال آب از چاه حاشیه میدان آدینه به پارک سایت اداری به متراژ هزار و 200 متر، لوله گذاری برای انتقال آب از چاه میدان سفیر امید تا مخزن انتهای پاسداران به متراژ 2160 متر و انتقال و توزیع آب در بلوار شهدای عبادی به متراژ 2200 متر انجام شده است.

جاوید یادآور شد: در راستای جداسازی سامانه آبرسانی و آبیاری فضای سبز از آب آشامیدنی شهر بیرجند حدود 20 میلیارد ریال در بودجه امسال پیش بینی شده است.

انتهای یپام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی پسماند کم آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۶۳۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان

رضا محمدی ‏گفت: این صندوق در ‏جهت توسعه زیرساخت‌های صنایع کشور و توسعه روزافزون ایران اهداف و پروژه‌های بزرگی را برای خود برنامه‌ریزی کرده است؛ ‏یکی از این پروژه‌ها، شیرین‌سازی و ‏انتقال آب از خلیج فارس به استان‌های فارس و اصفهان و از دریای عمان به استان‌های سیستان بلوچستان، خراسان رضوی و جنوبی است که یکی از ابر پروژه‌های کشور در ‏حوزه آب ‏محسوب می‌شود.

به گزارش صدای ایران از ایرنا،وی با بیان اینکه این پروژه با هدف تأمین پایدار آب در جهت مصارف صنایع بزرگ و کوچک و ‏همچنین شرب در کشور هدف ‏گذاری و برنامه ریزی شده است، یادآورشد: به منظور رفع مشکلات آبی ‏صنایع در استان‌های فارس و سیستان و بلوچستان به زودی ۲ مگا ‏پروژه شیرین‌سازی و انتقال آب دریا ‏از خلیج فارس و دریای عمان با تأمین مالی صندوق توسعه ملی شروع به فعالیت خواهد کرد.

محمدی با اشاره به رسالت صندوق توسعه ملی در انجام این مهم افزود: برای انجام این پروژه، تأمین ‏مالی حدود ۲ میلیارد دلاری از ‏طرف صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد: طرح‌های انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی ایران از وعده‌های ‏رئیس جمهور در ابتدای فعالیت بود‎؛ لذا صندوق توسعه ملی برای به ثمر رسیدن این ‏وعده برای آینده‌ی روشن‌تر این سرزمین اقدام خواهد نمود‎. ‏

دیگر خبرها

  • طالبان: مانعی برای اجرای پروژه تاپی در افغانستان وجود ندارد
  • رهاسازی آب از سد آزاد به سد قوچم آغاز شد
  • شهرداری قم در مسیر تغییر ریل / کیفی‌سازی فضای شهری در اولویت قرار گرفت
  • انعقاد تفاهم‌نامه بین شهردار اصفهان و مدیرعامل بانک شهر برای توسعه همکاری‌ها
  • لزوم آغاز عملیات اجرایی احداث ایستگاه مسافربری بیرجند
  • مشهد شهری فرا ملی اما با اعتبارات محلی است
  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲
  • مصوبات سفر نخست رئیس‌جمهور به قم اجرایی نشده است
  • جلسه استیضاح شهردار ساری برگزار شد
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان