Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا مهاجرانی عضو هیئت علمی واحد اراک در گفت‌‌و‌‌‌‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره فعالیت‌‌‌های مرکز تحقیقات علوم اعصاب کاربردی این واحد دانشگاهی گفت: مرکز تحقیقات علوم‌‌‌‌‌‌اعصاب از 4 آذرماه امسال با تایید معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد آغاز به کار کرد. فعالیت‌‌‌های رویکردی این مرکز شامل بخش رویکرد رفتاری، الکتروفیزیولوژی، ملکولی و بخش دیگر هم بافتی بوده و هرکدام هم تجهیزات ویژه خود را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الکتروفیزیولوژی مربوط به ثبت الکتریکی از مغز است و به دو بخش حیوانی و انسانی تقسیم می‌‌‌شود که تجهیزات لازم برای هر دو نوع در مرکز تحقیقات ما وجود دارد.

وی افزود: طی این مدت کوتاه از زمان افتتاح این مرکز، هم روی نمونه انسانی هم نمونه حیوانی کار می‌‌شود و تا به امروز، فعالیت‌‌‌‌‌هایی در این زمینه داشتیم. یکی از توانمندی‌‌‌‌‌هایی که در این مرکز تحقیقات داریم ایجاد مدل‌‌‌ بیماری‌‌‌های عصبی و غیرعصبی است. اول باید بتوانیم یک بیماری را شبیه‌‌‌سازی کنیم و بعد به درمانش بپردازیم.

عضو هیئت علمی واحد اراک خاطرنشان کرد: نیروهای متخصص لازم در این مرکز فعالیت دارند؛ از جمله یک نورولوژیست داریم که از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک بوده همچنین متخصصانی در زمینه علم روان‌‌شناسی فیزیولوژی داریم که مجموعا 6 نفر اعضای هیئت موسس بوده و تعدادی از همکاران اعضای هیئت علمی واحد اراک هستند.

مهاجرانی در ادامه درباره مهم‌‌ترین هدف از ایجاد مرکز تحقیقاتی در زمینه علوم اعصاب کاربردی اظهار کرد: مهم‌‌‌ترین هدف ما از ایجاد مرکز تحقیقاتی در زمینه علوم اعصاب کاربردی تحقق یافتن دانشگاه های نسل سوم و چهارم و موفقیت در به فروش رساندن دانش فنی و به فروش رساندن آن است. بر همین مبنا، می‌‌تواند دانش فنی ایجاد شده را بفروشد یا محصولی را که از این طریق تولید شده به فروش برساند.

وی تاکید کرد: یکی از تجهیزات مورد نظر ما که درصددیم در مرکز تحقیقات علوم اعصاب کاربردی تولید شود شامل تجهیزاتی برای بیماران صرعی در هنگام ورزش می‌‌‌شود که ولتاژ لازم باید توسط دستگاه به مغز وارد شود و قبل از ایجاد حمله قلبی به این بیماران اطلاع داده خواهد شد.

رئیس مرکز تحقیقات علوم اعصاب کاربردی واحد اراک درباره تبادلات علمی با دیگر مراکز فعال در این حوزه متذکر شد: در همین مدت کوتاه از زمان راه‌‌‌اندازی این مرکز با دانشگاه علوم پزشکی اراک، رایزنی‌‌‌هایی در خصوص برگزاری کارگاه‌‌‌‌های تخصصی داشتیم. هیئت مدیره انجمن دیابت استان مرکزی هم اعلام همکاری با این مرکز داشته و در آینده این تبادلات و همکاری شکل گسترده‌‌‌‌‌‌تری خواهد یافت. یک طرح تحقیقاتی مشترک هم با دانشگاهی در کانادا شروع کردیم و یکی از دانشجویان دکتری دانشگاه اتاوای کانادا که در واحد اراک تحصیل کرده، طرح‌‌‌‌‌های تحقیقاتی خود را قرار است در این مرکز انجام دهد.

انتهای پیام/

188 / 167 حمیدرضا مهاجرانی مرکز تحقیقات علوم اعصاب کاربردی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مرکز تحقیقات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۶۵۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، رقیه حسن‌زاده عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، کتابی با عنوان «روش تحقیق در مدیریت» را تألیف کرد.

علی‌ خانی، معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در گفت‌وگو با خبرنگار آنا  درباره این کتاب اظهار کرد: کتاب روش تحقیق در مدیریت گام کوچکی بوده که در راستای پژوهش و تحقیق برداشته و حاصل برخورداری از منابع، آثار و تجارب ارزشمند دیگران و چندساله نگارنده در زمینه تحقیقات، آموزش روش تحقیق و مسئولیت‌های پژوهشی دانشگاه است.

وی ادامه داد: کتاب روش تحقیق در مدیریت، مشتمل بر هشت فصل، با تیراژ ۵۰۰ نسخه با موضوعات مختلف در ۱۴۰ صفحه، توسط انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه منتشر شده است.

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با بیان اینکه امروزه لازمه بهره‌گیری و استفاده از نتایج و یافته‌های تحقیقات در جوامع بشری بر کسی پوشیده نیست، عنوان کرد: تحقیقات جنبه‌های متعددی از زندگی را تحت تأثیر قرار می‌دهد و انجام پروژه‌های تحقیقاتی می‌تواند بسیاری از مشکلات و مسائل بشری را مرتفع سازد.

خانی بیان کرد: به دنبال تحولات علمی که در کشور و جامعه به‌ویژه در سال‌های اخیر به وجود آمده آثار زیادی در قالب تألیف و ترجمه به چاپ رسید که هر یک به سهم خود توانسته دانش و معرفت افراد علاقه‌مند، به‌ویژه تحصیل‌کرده‌ها و دانشگاهیان را در زمینه روش‌های تحقیق علمی افزایش دهد.

وی با تأکید بر اینکه در آینده نیز شاهد غنی‌تر شدن ادبیات روش تحقیق علمی در کشور خواهیم بود، گفت: تحول و خیز علمی بدون آشنایی با روش‌ها و آداب تحقیق علمی و بدون برخورداری از ابزار مورد نیاز و کارآمد مقدور نیست.

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه تحقیق، پژوهش و روش بهینه مطالعه کتاب و منابع تحقیق را ازجمله راهکار‌های موفقیت در هر تحقیق و پژوهشی برشمرد و مطرح کرد: از آنجایی که مطالعه منظم و روش‌مند در هر پژوهش، نظری و میدانی، لازمه هر پژوهش پویاست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • وزیر علوم : موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • وزیر علوم: صندلی خالی زیادی در دانشگاه‌ها داریم
  • وزیر علوم از دلیل اخراج استادان دانشگاه پرده برداشت
  • تجمع دانشگاهیان واحد علوم و تحقیقات در حمایت از خیزش دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • افتتاح و کلنگ‌زنی چند پروژه در دانشگاه یاسوج 
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد