Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ایکوم ایران صلح را همزیستی معنا کرد و گفت: نگاه موزه‌ای به ما یادآوری می‌کند که صلح و همزیستی برای آینده بهتر از خانه ما که طبیعت است، آغاز می‌شود.

به گزارش ایسنا، میرسعید احمدی محیط طباطبایی در نشست نقش موزه‌های علم و فناوری در ترویج صلح که امروز با حضور دکتر فابیو کاربونه در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد، با بیان این که صنعت گردشگری پدیده‌ای است که بعد از جنگ جهانی دوم به وجود آمده، توضیح داد: در این زمان دستاوردهایی همچون یونسکو، سازمان ملل و نیز صنعت گردشگری به دست آمد و هدف اصلی از این صنعت نیز برقراری صلح و همدلی بین کشورها است و منافع اقتصادی از تبعات این صنعت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که از علم فناوری‌ها و تحول در زندگی به وجود می آید، گفت: این فناوری در هر فرهنگ با آن تطبیق پیدا می‌کند؛ امروز بزرگترین بحران ما این است که در پایان فناوری همه چیز به پایان می‌رسد.

رئیس ایکوم ایران خاطر نشان کرد: فضایی که بتواند سیر تحول فناوری از دیروز تا امروز را نشان دهد، موزه‌های علم و فناوری هستند و تفاوت این مکان با دانشگاه‌ها هم همین است که موزه‌ها سیر تحول فکری را نشان می‌دهند.

محیط طباطبایی با اشاره به این که موزه با به نمایش گذاشتن یک پدیده مادی فرصت فکر کردن به جای قضاوت را به وجود می‌آورد، اظهار کرد: نمایش این پدیده مادی ۱۰ درک متقابل به وجود می‌آورد و این ادراکات، هسته ارتباط بین آدم‌ها از زوایای علمی مختلف را فراهم می‌کند.

وی معنای صلح را همزیستی عنوان کرد و افزود: همزیستی و تعادل انسان بایستی ابتدا با خانه خودش زمین باشد و نگاه موزه‌ای به ما این موضوع را یادآوری می‌کند. به عنوان مثال زمانی که در موزه با سیستم‌هایی همچون قنات و غیره آشنا می‌شویم، به این مو ضوع پی می‌بریم که ما با کندن چاه‌های عمیق برای به دست آوردن سرمایه آب، بیشتر با طبیعت در جنگ بوده‌ایم. در حالی که صلح و همزیستی برای آینده بهتر از خانه ما که طبیعت است، آغاز می‌شود.

وی اضافه کرد: موزه‌ها فارغ از ایدلوئوژی به ارائه دستاوردهای بشر می‌پردازند و هر کسی می‌تواند با آنها ارتباط برقرار کند؛ تا قبل از قرن ۱۸ گفته می‌شد زیربنای همه تفکرات ما فرهنگ است، در حالی که انقلاب صنعتی اقتصاد را زیربنا می‌دانست؛ از دهه ۷۰ تفکرات محیط زیستی به وجود آمد و اکنون هم در قرن انقلاب اطلاعات هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: موزه علم و فناوری صلح مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۶۸۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور

پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ به همراه شماری از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور شرکت می‌کند.

به گزارش شانا به نقل از پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت، پاویون شرکت‌های عضو خانواده پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ برپا می‌شود.

ششمین دوره این نمایشگاه از هشتم تا دوازدهم اردیبهشت امسال در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد.

این نمایشگاه، بزرگ‌ترین رویداد صادراتی جمهوری اسلامی ایران است که در آن بیش از ۲ هزار بازرگان از ۱۰۰ کشور جهان برای حضور در آن دعوت شده‌اند.

پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت نیز به همراه تعدادی از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، در سالن ۳۸B نمایشگاه میزبان بازرگانان، متخصصان و صادرکنندگان فعال در این حوزه خواهد بود.

از جمله شرکت‌های دانش‌بنیان که در پاویون پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ حضور دارند می توان به شرکت  ارگ تجهیز پارسیان، شریف نانو پارس، پارس پرداز، پیک فرزانه پویا، پارت آریا نیرو پانیر، داتیس لیان آریا و تجارت اکسیر انرژی کیان اشاره کرد.

این نمایشگاه به‌عنوان بزرگترین رویداد نمایشگاهی در حوزه صادرات ایران می‌تواند زمینه را برای صادرات محصولات دانش‌بنیان و خدمات فنی-مهندسی در صنعت نفت و به ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان فراهم کند.

دیگر خبرها

  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • معاون علمی رئیسی: افرادی که از کشور خارج می‌‎شوند با منِ نوعی مشکل دارند نه با ایران
  • لزوم یادآوری اهمیت صنعت بازیافت از طریق آموزش/ سوخت‌ مازوت برای کره زمین سمّ است
  • تلفیق هنرنمایی طبیعت با فناوری نوین، نجات کشاورزی کم بازده دیم
  • ۲۰۰ تاجر آفریقایی برای توسعه تجارت شناسایی شد
  • اکوسیستم جدید «چری» صنعت خودرو را متحول می‌کند؟
  • نکوداشت کاشف السلطنه فردا در لاهیجان
  • دانشگاه محقق اردبیلی میزبان اولین کنفرانس بین المللی موزه
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • ضرورت ورود شرکت‌های فناور به صنعت کردستان