Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرایط مرزی در برخی مناطق دنیا متفاوت است، برخی کشور‌ها در داخل کشور‌های دیگر قرار گرفته‌اند که شاید پیشتر درباره آن‌ها نشنیده باشید.

به گزارش شریان نیوز، مرز‌ها حدّفاصل بین کشور‌ها را شکل می‌دهند و واضح و آشکارند. اما شرایط در برخی مناطق دنیا متفاوت است، برخی کشور‌ها در ضمن کشور‌های دیگر قرار گرفته‌اند که شاید پیشتر درباره آن‌ها نشنیده باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱. سان مارینو San Marino: منطقه‌ای کوهستانی و ایتالیا از هر طرف آن را احاطه کرده است. پنجمین کشور کوچک جهان و سومین کشور کوچک اروپاست. این کشور تاریخی غنی دارد و یکی از قدیمی‌ترین جمهوری‌های دنیا به شمار می‌رود. به دلیل داشتن مناظر طبیعی شگفت‌انگیز، جاذبه گردشگری نیز به شمار می‌رود و در آن ساختمان‌های کلاسیک قدیمی وجود دارد تا جایی که گمان می‌کنید در اروپای قرون‌وسطا به سر می‌برید.

۲. لِسوتو Lesotho: لسوتو کشور کوچکی است، داخل شهری که از آن بزرگتر است؛ در جنوب آفریقا. ساکنان آن دو میلیون نفر هستند. این کشور عضو سازمان ملل متحد است و در کنار کشور‌های مغرب و سوازیلند سومین کشور آفریقایی است که پادشاه بر آن حکمرانی می‌کند. کوه‌های سر به فلک کشیده یک‌سوم مساحت این‌کشور را در برگرفته است.

۳. اقلیم کالینینگراد Kaliningrad Oblast: منطقه کوچکی بین لهستان و لیتوانی در دریای بالکان قرار گرفته است. روی نقشه کشوری مستقل به نظر می‌رسد، اما در واقع اقلیمی تابع روسیه می‌باشد. از نظر تاریخی وابسته به آلمان بوده، ولی پس از شکست در جنگ جهانی دوم استالین آن را به شوروی ضمیمه کرد. موقعیت آن غیرعادی و تلفیقی از معماری سوررئال از ساختمان‌های عصرآلمانی و مهندسی معماری شوروی است که کالینینگراد را به مقصد متمایزی برای سفر تبدیل می‌کند.

۴. جبل الطارق Gibraltar: یک قطعه کوچک زمین در منتهی‌الیه اسپانیاست، ولی تابع اسپانیا نیست، بلکه وابسته به انگلستان است. این تکه کوهستانی کوچک با دریای مدیترانه و اقیانوس اطلس از سه طرف احاطه شده و بر تنگه‌ای به همین نام مُشرف است. در سال ۱۷۰۴ میلادی، انگلستان، هلند و اتریش جنگی را علیه اسپانیا و فرانسه سازماندهی کردند و انگلستان به موجب آن به جبل طارق استیلا یافت و در سال ۱۷۱۴ میلادی، اسپانیا به نفع انگلستان از آن چشم پوشید. مساحت آن ناچیز است، به طوری که هر وقت هواپیما تیک‌آف می‌کند، جاده منتهی به جبل طارق بسته می‌شود، چون جاده جبل طارق باند هواپیماست.

۵. سئوتا و مِلیلا Melilla and Ceuta: دو شهر اسپانیایی که با مغرب مرز مشترک دارند و ادّعا می‌شود جزئی از خشکی‌های مغرب است، این‌دو شهر برای مدتی طولانی نقطه‌ای نظامی و تجاری بود که اروپا را به آفریقا متّصل می‌کرد. در حال حاضر ساکنان مالیات پرداخت نمی‌کنند و تا حدودی خودمختار اداره می‌شوند. دو شهر آمیخته‌ای از فرهنگ‌ها، زبان‌ها و ادیان هستند و تنها وجود رسمی اروپا می‌باشد که آفریقا را ترک نکرده است.

۶. کامپیون ایتالیا Campione d'Italia: این شهر کوچک از شرایط خوبی در سوئیس برخوردار است، می‌توانید در آنجا از یورو و یا فرانک سوئیس استفاده کنید و مرسولات خود را یا با کد پستی ایتالیایی یا سوئیسی ارسال و دریافت نمایید. ممکن است به پلیس احتیاج پیدا کنید، می‌توانید با ایتالیا تماس بگیرید. برای خدمات آتش نشانی و اورژانس هم می‌توانید از سوئیسی‌ها درخواست کمک کنید. می‌توانید بدون پرداخت مالیات، امور مالی خود را پیش ببرید.

۷. رابرتس واشنگتن Point Roberts Washington: رابرتس شبه جزیره و جزء کوچکی از ایالات متحده است و می‌توانید از خاک کانادا به آنجا برسید. اما چگونه ممکن است؟ وقتی معاهده مرز‌ها بین ایالات متحده و کانادا در سال ۱۸۴۶ میلادی امضا شد، این نقطه در مفاد معاهده بررسی نشد و مغفول ماند.

۸. بارل هرتوگ و بارل ناسو Baarle_Hertog_Baarle_Nassau: این‌منطقه بین بلژیک و هلند تقسیم شده، نکته جالب وقتی است که در جستجوی مرز‌ها برمی‌آیید، بلژیک کجاست؟ هلند کجاست؟ باید گفت، ۲۶ بخش در سراسر این‌شهر وجود دارد که بلژیک و هلند را از هم جدا می‌کند. تصوّرش را کنید نیمی از ساختمان در بلژیک و نیمی دیگر در هلند است و محله‌های آن دو با هم تداخل و هم‌پوشانی دارند.

۹. نحوة Nahwa: یک روستای عمانی که در اراضی امارات متحده عربی قرار گرفته و مشرف بر دریاست.

۱۰. داهالا خاگربری Dahala khagrabari: این عجیب‌ترین نوع مرز در جهان تا سال ۲۰۱۵ میلادی بوده است. با وجود حل و فصل آن، داهالا خاگربری قطعه کوچکی از هند در داخل بخشی از بنگلادش بود و بخش‌هایی از هند نیز در بنگلادش قرار داشت. به طور کلی بنگلادش ۱۰۶ جزء از هند را داخل خود داشت و هند نیز ۹۲ قطعه زمین از بنگلادش را دربرگرفته‌بود. در سال ۲۰۱۵ معاهده‌ای امضا و به موجب آن این تداخل اقلیمی عجیب برطرف شد.

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۷۳۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آژیر خطر در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، منابع خبری از شنیده شدن صدای آژیر خطر در شمال فلسطین اشغالی در مرز با لبنان خبر دادند.

رسانه های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که آژیر خطر ازبیم حمله پهپادی از لبنان به صدا درآمده است.

آژیر خطر درکریات شمونا و حومه آن شنیده می شود.

کانال ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی مدعی مقابله با یک پهپاد شد که از سمت لبنان به شمال فلسطین اشغالی وارد شده است.

با شروع عملیات «طوفان الاقصی» از سوی گروه‌های مقاومت فلسطین، جنبش حزب‌الله لبنان در جهت سرگرم کردن نظامیان صهیونیست در شمال فلسطین و کاهش فشار بر مقاومت در غزه، اقدام به انجام عملیات‌های روزانه و سنگین علیه اهداف رژیم صهیونیستی در داخل خاک فلسطین کرده است.

در همین ارتباط، رسانه‌های صهیونیستی نیز بارها اذعان کرده‌اند که حزب‌الله در شمال سرزمین‌های اشغالی فلسطین همچنان دست برتر را دارد و ارتش رژیم صهیونیستی در این منطقه به دام افتاده است.

کد خبر 6099394

دیگر خبرها

  • سفری خاطره انگیز با تور تایلند آرزوی سفر
  • ادغام شرکت‌های کوچک نفتی و فولادی جهشی در اقتصاد کشور است
  • شنیده شدن صدای انفجارهای متوالی در طول خط ساحلی از حیفا تا نهاریا
  • بسیج سازندگی ۲۸۶۴ نیروگاه کوچک‌مقیاس در کشور ساخت
  • وضعیت بارش و دمای هوا تا اواخر خرداد
  • بسیج سازندگی ۲۸۶۴ نیروگاه کوچک‌ مقیاس در کشور ساخت
  • ۲۸۰۰ نیروگاه کوچک مقیاس در کشور راه اندازی شد
  • آخرین جزئیات بارش‌ها و دمای هوای تا ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
  • آژیر خطر در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمد
  • صدایی که از ایران شنیده می‌شود/آیا معمای طالبان حل خواهد شد؟ / فاصله خاورمیانه تا توافق