Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش گفت: ملاک‌ها و معیار‌های ارزیابی و رتبه بندی مدارس در حال اعتبار بخشی است که اگر بتوانیم پروژه‌ای که الان در حال انجام است را با موفقیت به اتمام برسانیم رتبه بندی مدارس را به کل مدارس سرایت می‌دهیم. تاریخ انتشار: 08:20 - 22 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۵۵۷۱

مجتبی زینی وند، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش در گفت وگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، درباره رتبه بندی مدارس غیر دولتی گفت: برای رتبه بندی مدارس غیر دولتی چند مرحله را تعریف کرده ایم یک مرحله تعیین ملاک‌ها و معیار‌ها بود که یک گروه پژوهشی روی آن کار کرده اند و سال گذشته یک پروژه را شروع کردند که هم اکنون نیز در حال اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زینی وند در ادامه بیان کرد: مرحله بعدی در این زمینه اعتبار بخشی به ملاک‌ها و معیار‌های ارزیابی رتبه بندی مدارس غیر دولتی بوده است و الان مشغول این کار هستیم، ولی با این وجود با یک سری چالش‌ها در بحث رتبه بندی مدارس غیر دولتی رو به رو هستیم.

با چالش رتبه بندی مدارس غیر دولتی مواجه هستیم

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی در ادامه بیان کرد: در رتبه بندی مدارس غیر دولتی دولت باید تکالیفی را مثل ماده ۱۰، ماده ۱۱، ماده ۱۳ و ماده ۲۵ را در قبال این مدارس انجام می‌داده که تاکنون این تکالیف انجام نشده است. به عنوان مثال: نه وام در اختیار این مدارس قرار داده شده و نه تسهیلاتی برای ساخت و ساز در اختیار آن‌ها قرار داده شده و نه تبصره ذیل ماده ۲۵ که دولت را موظف کرده درصدی از بیمه همکاران را پرداخت کند محقق شده؛ به خاطر همین مسائل با چالش رتبه بندی مدارس غیر دولتی مواجه هستیم.

زینی وند افزود: با وجود این شرایط ملاک‌ها و معیار‌های ارزیابی و رتبه بندی مدارس در حال اعتبار بخشی است که اگر بتوانیم پروژه‌ای که الان در حال انجام است را با موفقیت به اتمام برسانیم رتبه بندی مدارس را به کل مدارس سرایت می‌دهیم.

رتبه بندی مدارس چیست

به گزارش میزان، رتبه بندی مدارس در پی موفق نبودن نظارت بر کیفیت و خدمات ارایه شده توسط سازمان مدارس غیرانتفاعی که زیر نظر اداره آموزش و پرورش فعالیت می‌کند و لزوم در معرض دید قرار دادن شهریه مصوب برای خانواده‌ها توسط سازمان مدارس غیردولتی در سال ۱۳۹۰ و در راستای ساماندهی شهریه‌ها تدوین شد که در این مصوبه تعیین شهریه مدارس غیردولتی براساس ماده ۱۵ قانون این مدارس، نیازمند یک الگوی واحد است و معمولا شامل شش قسمت می‌شود، که عبارتند از:

خدمات آموزشی، تجهیزات، فوق برنامه، نیروی انسانی، موقعیت محلی، نرخ تورم

از اهداف نهایی طرح رتبه بندی مدارس غیرانتفاعی می‌توان به؛ فراهم کردن زمینه مناسب برای شفاف سازی فعالیت‌های مدارس غیردولتی، فراهم شدن زمینه‌های ارزشیابی عملکرد مدارس، ایجاد شرایط مناسب جهت تعالی و ارتقا کیفیت مستمر مدارس غیردولتی و ایجاد وحدت رویه در فعالیت‌های مدارس در راستای ارتقای مستمر کیفیت و بهبود عملکرد آنان در راستای مفاد سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اشاره کرد.

شاخص‌های رتبه بندی مدارس غیردولتی

کارگروه رتبه بندی مدارس غیردولتی سازمان آموزش و پرورش به منظور تدوین شاخص‌های رتبه بندی مدارس غیردولتی تشکیل شد و براساس این شاخص ها، مدارس غیردولتی دوره اول و دوم ابتدایی و دوره اول و دوم متوسطه به سه سطح عالی، خوب و متوسط رتبه بندی شوند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مدارس غیر دولتی زینی وند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۷۴۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحد تولید و بسته بندی غیر استاندارد زعفران در مرکزی محکوم شد

سید سعید میرنظامی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در چهل و دومین نشست کمیسیون ماده ۴۲ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، پرونده یکی از شرکت‌های تولید و بسته بندی زعفران در استان مرکزی که در ۲ بند آزمون شده مغایر با استاندارد بود، توسط اعضای این جلسه مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفت.

وی افزود: در این نشست که با حضور قاضی منتخب دادگستری برگزار شد، با محرز شدن تخلف واحد تولیدی و اتفاق نظر اعضای کمیسیون، واحد تولیدی که در مامونیه از توابع شهرستان زرندیه استان مرکزی فعالیت می‌کرد، ملزم به پرداخت جریمه نقدی، ارائه تعهد، الزام به بهسازی تولیدات و جمع آوری محصولات از سطح بازار شد.

مدیر کل استاندارد استان مرکزی گفت: طبق ماده ۴۱ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، در صورتی که واحدهای تولیدی و خدماتی دارای پروانه کاربرد علامت استاندارد یا تاییدیه از سازمان، اقدام به تولید کالا یا خدمات پایین‌تر از کیفیت استاندارد کنند، موضوع در کمیسیون ماده ۴۲ این قانون، مورد بررسی و تصمیم گیری اعضا قرار می‌گیرد.

کد خبر 6087595

دیگر خبرها

  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲
  • واکنش صحرایی به گزارش مهر/ ۱۰ امتیاز در رتبه بندی دانشجو معملمان
  • ۱۰ امتیاز برای دانشجومعلمان در مرحله ارتقای رتبه‌بندی
  • اختصاص ۱۰ امتیاز رتبه‌بندی به ۵۷۰۹ دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان
  • رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است
  • حضور دانشگاه بوعلی سینا در رتبه‌بندی نیچر ایندکس ۲۰۲۴
  • واحد تولید و بسته بندی غیر استاندارد زعفران در مرکزی محکوم شد