Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-کارشناسان نسل جدیدی از چاپگر‌های سه بعدی را طراحی کرده اند که می‌تواند با آنالیز و بررسی پوست صورت به ایجاد ظاهری زیبا و منحصر به فرد در افراد کمک کند.

یک چاپگرسه بعدی جوهرافشان با نام Opté در نمایشگاه ۲۰۲۰ CES رونمایی شده است که با آنالیز و اسکن پوست صورت افراد بلافاصله مشکل را شناسایی و آن را به کمک چاپ سه بعدی ترمیم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نام کامل این دستگاه Opté Precision Skincare System است که لقب یکی از برترین اختراع و نوآوری‌ها در این رویداد را به دست آورده و به گفته کارشناسان سازنده اش قرار است از تابستان سال میلادی جاری روانه بازار‌های جهانی شود.

بسیاری از افراد دچارمشکل هایی، چون لکه‌های پوستی، آکنه و مواردی از این دست هستند و تنها درصد کمی از آنها برای درمان به پزشک مراجعه می‌کنند. اگر مشکل پوستی حاد و جدی باشد برای جلوگیری از گسترش مراجعه به متخصص الزامی است.
فناوری چاپگرسه بعدی

اما در مواردی که عارضه کم باشد یا زمان کافی برای درمان و رفع آن وجود نداشته باشد می‌توان از چاپگرسه بعدی جوهرافشان برای رفع مشکل استفاده کرد.

کاربر چاپگر را بر روی محل‌های دچار عارضه پوستی، چون لکه یا آکنه صورت قرارمی دهد و دستگاه لایه‌ای محافظ و پوشاننده برروی آن ایجاد می‌کند تا محل آن مشخص نشود.

قطره‌های جوهر سرم چاپگر سه بعدی به شیوه‌ای است که با قرار گیری آن برسطح پوست رنگ آن با پوست صورت یک دست می‌شود.بیشتر بخوانید: برترین فناوری‌های پزشکی در سال ۲۰۱۹ را بشناسید
اسکن و آنالیز پوست با استفاده از نوعی دوربین دیجیتال پیشرفته که با سرعت ۲۰۰ فریم در ثانیه عکس می‌گیرد انجام می‌شود و هر تصویر با استفاده ازنوعی الگوریتم اختصاصی تجزیه و تحلیل می‌شود تا مشکل‌های پوستی شناسایی و ترمیم شوند.

جوهر دستگاه حاوی نوعی رنگدانه از نوع مواد معدنی است که پوششی فوری برسطح پوست ایجاد کرده و ظاهر آن را بی عیب و نقص می‌کند و حتی کاربرد درمانی دارد؛ به تدریج سبب رفع لکه‌های پوستی مرتبط با سن می‌شود و با آبرسانی به پوست سبب جوانسازی آن می‌شود.

کارشناسان سازنده این وسیله امیدوار هستند با استفاده از آن نسل جدیدی از فناوری‌ها برای رفع مشکلات پوستی، کمک به زیبایی و خود مراقبتی پوستی برای افراد ایجاد شود.

باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب ها: لک‌ ، چاپگر سه بعدی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: لک چاپگر سه بعدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۷۶۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت سعید صادقی از بیماری

به گزارش ورزش سه سعید صادقی وینگر مازندرانی پرسپولیس به خاطر بیماری بازی اراک را از دست داد. 

سعید صادقی که دچار سرماخوردگی شده بود قبل از سفر به اراک تمرین نکرد و با تیمش به این سفر نرفت تا جزو غایبان پرسپولیس در بازی جام حذفی باشد. 

صادقی اما بعد از دو روز استراحت امروز در تمرین سرخ ها آفتابی شد تا برای بازی با سپاهان در دسترس باشد. 

شاید اگر صادقی به بازی اراک می رسید می توانست در نیمه دوم وارد میدان شده و در حفظ توپ یا پیش بردن توپ در زمین حریف وقتی سرخ ها دو بار از حریف شان جلو بودند کمک  کند. 
 
صادقی همچنین می توانست جزو پنالتی زن های تیمش در ضربات پنالتی پایان مسابقه باشد و در آن بخش هم باعث پیروزی پرسپولیس شود اما با این بیماری از بازی تعیین کننده اراک دور ماند. 

حالا او باید برای بازی مقابل سپاهان در دسترس باشد تا در صورت نیاز برای پیش بردن برنامه های اوسمار به او و تیمش کمک کند.

دیگر خبرها

  • بازگشت سعید صادقی از بیماری
  • ادعای معاون رئیسی درباره مهاجرت ایرانیان | چرا پلیس وارد بحث مهاجرت شد؟
  • سیگار چه بلایی بر سر پوست می‌آورد؟
  • معاون علمی رئیسی: افرادی که از کشور خارج می‌‎شوند با منِ نوعی مشکل دارند نه با ایران
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش
  • شیوه صحیح استفاده از محصولات مراقبت پوستی برای تاثیرگذاری بیشتر
  • صعود هوادار با بردن مس سونگون
  • خواص جکوزی برای پوست
  • بزرگترین چاپگر ۳بعدی جهان یک خانه را در ۸۰ ساعت می‌سازد
  • پسماند و پساب مشکل اصلی شهرهای ساحلی