Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-شرکت بنبوتون با استفاده از فناوری نانو کفی هوشمندی طراحی کرده است که می‌تواند در صورت مشاهده امکان ایجاد التهاب موضعی، صاحب آن را از طریق تلفن هوشمند مطلع کند.

از آنجا که افراد مبتلا به دیابت اغلب در اندام خود فاقد حس هستند، در قسمت پاها مستعد ابتلا به زخم‌های پوستی هستند. درمان این زخم‌ها بسیار دشوار است و گاهی منجر به قطع عضو می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، یک کفی جدید طراحی شده تا از ایجاد این زخم‌ها جلوگیری کند.

شرکت بنبوتون با استفاده از فناوری نانو کفی هوشمندی طراحی کرده است که می‌تواند تغییرات فشار و دمای پوست را در نقاط مختلف در امتداد کف پا اندازه‌گیری کند و در صورت مشاهده امکان ایجاد التهاب موضعی، صاحب آن را از طریق تلفن هوشمند مطلع کند.

این دستگاه، زمانی که Linh Le در مقطع دکتری رشته مهندسی شیمی در موسسه فناوری استیونز در نیوجرسی مشغول به تحصیل بود، توسط وی طراحی شد. او اکنون مدیرعامل شرکت بنبوتون، یک شرکت اسپین - آف است که موفق شده این فناوری را تجاری کند.

در داخل یک جفت کفش معمولی، مجموعه‌ای از دو کفی که هر کدام از آنها از شبکه‌ای از حسگرهای مبتنی بر گرافن استفاده می‌کنند، پوشیده شده است تا تغییرات فشار و دمای پوست را در نقاط مختلف در امتداد کف پا اندازه‌گیری کنند.

اگر داده‌ها نشان دهند که التهاب موضعی در حال وقوع است، کفی مجهز به بلوتوث به طور خودکار هشداری را به برنامه iOS / Android تلفن هوشمند صاحب آن ارسال می‌کند و به او اطلاع می‌دهد که زخمی در حال شکل‌گیری است. این برنامه همچنین به کاربران بهترین اقدامات عملی را توصیه می‌کند، به علاوه می‌توان آن را برای هشدار دادن به افراد دیگر مانند پزشکان یا اعضای خانواده تنظیم کرد.

کفی‌ها با باتری‌های غیر قابل شارژ کار می‌کنند و گفته می‌شود قبل از نیاز به تعویض، چهار ماه دوام می‌آورند. یک نماینده فروش اعلام کرد که این شرکت قصد دارد تا یک سرویس اشتراک را با هزینه حدودی ۲۵ تا ۵۰ دلار در ماه ارائه کند که از سال آینده آغاز می‌شود.

این اولین کفی پیشگیری از زخم پا نیست که تولید شده است، پیش از این محققان موسسه فرانهوفر در آلمان موفق به تولید جوراب‌هایی شده‌اند که می‌تواند فشار را حس کند. استارت‌آپ سرین در سانفرانسیسکو جوراب‌های الکترونیکی می‌فروشد که امکان رصد دمای پوست در آنها وجود دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب ها: زخم پای دیابتی ، فناوری نانو

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: زخم پای دیابتی فناوری نانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۷۷۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند

داریوش حسن نژاد در جلسه با کارشناسان حوزه حفاظت و بهره‌برداری از منابع آب استان با اشاره به اجرای پروژه‌های طرح احیا و تعادل بخشی جهت حفاظت از منابع آب استان به ویژه منابع آب زیرزمینی، اظهار کرد: این پروژه‌ها در جهت حفاظت و حراست از منابع آب استان به خصوص منابع آب زیرزمینی که با افت مداوم مواجه هستند، در حال اجرا است.
وی به پروژه تقویت استقرار ۱۸ گروه حفاظت و نظارت بر منابع آبی در سطح استان اشاره کرد و گفت: ۱۸ گروه با ۴۵ نفر گشت زنی مداوم در سطح دشت‌های استان جهت جلوگیری از بروز تخلفات از جمله جلوگیری از حفر چاه‌های غیر مجاز، جلوگیری از انتقال غیرقانونی آب به اراضی خارج از اراضی تحت شرب چاه‌ها، جلوگیری از تغییر نوع مصرف چاه‌های صنعتی جهت مصارف کشاورزی و جلوگیری از تجاوز به حریم و بستر رودخانه‌ها را انجام می‌دهند.
مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان بیان کرد: ۲ پروژه انسداد چاه‌های غیر مجازدر سطح استان از طریق واگذاری به پیمانکار واجد شرایط و در سقف اعتبارات و تخصیص پروژه به صورت سالانه در حال انجام است.
به گفته حسن نژاد در همین راستا ۲۵۷ حلقه چاه غیرمجاز در سال ۱۴۰۲ با حجم صرفه جویی ۱۱.۷ میلیون متر مکعب پر و مسلوب المنفعه شده است.
وی بیان کرد: سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۹۳ دستگاه کنترل هوشمند بر روی چاه‌های دارای پروانه بهره‌برداری نصب شده است و از تعداد ۷۶۷۳ حلقه چاه‌های کل استان، ۳۰ درصد مجهز به دستگاه کنترل هوشمند شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • صنعتگران به هوشمندسازی حمل‌ونقل دوچرخه‌ای شهر مشهد کمک کنند
  • دستیار هوشمند خانگی/ هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو
  • مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند
  • هوش مصنوعی چگونه به معماران و طراحان کمک می‌کند؟
  • تولید نخ‌های آنتی باکتریال با استفاده از نانو ذرات روی در یزد
  • محدودیت؛ یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • ۲۵۷ حلقه چاه غیرمجاز در لرستان پُر شد
  • محدودیت یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان