Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، نیما پازوکی، سرپرست معاونت تحلیل ریسک و بیمه ضمن اعلام این خبر، در تشریح اقدام‌های انجام‌شده در مسیر اجرای دستور العمل یادشده، اظهار کرد: طراحی قراردادهای استاندارد بیمه‌ای در سطح شرکت ملی نفت ایران از الزام‌های اصلی ایجاد این معاونت است که می‌تواند در مسیر شفاف‌سازی قراردادهای بیمه‌ای راهگشا باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابلاغ دستورالعمل

دستورالعمل «تجمیع فعالیت‌های بیمه‌ای در سطح شرکت ملی نفت ایران»، آذرماه امسال از سوی مسعود کرباسیان، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران به شرکت‌های تابع و مدیریت پشتیبانی ساخت و تأمین کالا ابلاغ و بر اساس آن، مدیریت پشتیبانی مکلف شد با همکاری تنگاتنگ شرکت‌های تابع شرکت ملی نفت، نسبت به سیاست‌گذاری، سازمان‌دهی، یکپارچه‌سازی و هماهنگی تمامی امور بیمه‌ای شرکت‌ها و مدیریت‌های زیرمجموعه شرکت ملی نفت ایران در همه حوزه‌های بیمه‌ای نظیر بیمه‌های انرژی (بیمه‌های بخش فراساحلی از قبیل بیمه تمام خطر اموال و دارایی‌ها، بیمه تمام خطر پروژه‌های خشکی، بیمه کنترل چاه، بیمه مسئولیت جامع و… و بیمه‌های بخش فراساحلی از قبیل بیمه سکوها و واحدهای بهره‌برداری دریایی، بیمه تمام خطر پروژه‌های دریایی، بیمه دکل‌های حفاری دریایی و…)، مهندسی، اشخاص، حمل‌ونقل، آتش‌سوزی، مسئولیت و… اقدام کند؛ همچنین تاکید شد از این پس تمامی امور بیمه‌ای شرکت‌ها و مدیریت‌های زیرمجموعه از طریق مدیریت پشتیبانی ساخت و تأمین کالا انجام شود.

متمرکز کردن فعالیت‌های بیمه‌ای

پازوکی در این زمینه توضیح داد: نبود سازوکار و الزام‌های قانونی مشخص و مدون در قراردادهای بیمه‌ای، پراکندگی فعالیت‌های بیمه‌ای در بخش‌های مختلف شرکت‌های تابع شرکت ملی نفت و نبود آگاهی و تخصص لازم در ارتباط با موضوع بیمه از سوی کارکنان از جمله چالش‌های فعالیت‌های بیمه‌ای در سطح این شرکت است که با توجه به گستردگی پوشش‌های بیمه‌ای در صنعت نفت، دستورالعمل تجمیع فعالیت‌های بیمه‌ای ابلاغ و در گام نخست، تشکیل معاونت تحلیل ریسک و بیمه مدنظر واقع شد.

وی با بیان اینکه هدف اصلی معاونت تحلیل ریسک و بیمه، ایجاد هماهنگی و یکپارچگی لازم در حوزه بیمه صنعت نفت است، اظهار کرد: هم‌اکنون شرکت ملی نفت با دو الزام قانونی در زمینه بیمه روبه‌رو است، یک الزام قانونی که در شرکت ملی نفت وجود دارد و دیگری الزام قانونی که از سمت بیمه مرکزی به ما دیکته می‌شود، بنابراین درصددیم ضمن تدوین الگوها و ابزارهای استاندارد و قانونی بیمه‌ای بتوانیم در مسیر شفاف‌سازی قراردادهای بیمه‌ای گام‌های مؤثری برداریم.

سرپرست معاونت تحلیل ریسک و بیمه به مزیت‌های تدوین الگوهای همسان بیمه‌ای در سطح شرکت ملی نفت ایران اشاره و تصریح کرد: تدوین این دست از الگوهای بیمه‌ای سبب خواهد شد تا شالوده اصلی همه قراردادهای بیمه‌ای که در سطح شرکت ملی نفت و مدیریت‌های زیرمجموعه آن منعقد می‌شود، یکسان باشد و زمانی که قراردادها به شکل کلان بسته شود قطعاً تخفیف‌های خوبی نیز از سوی شرکت‌های بیمه‌ای دریافت خواهد شد.

پازوکی عنوان کرد: همچنین این اقدام سبب خواهد شد شرکت‌های بیمه‌ای با یک نوع قرارداد با شرکت ملی نفت ایران روبه‌رو باشند و از پراکندگی پوشش‌های بیمه‌ای جلوگیری خواهد شد.

وی از دیگر اهداف تشکیل معاونت تحلیل ریسک و بیمه را شفاف‌سازی مسیر قراردادهای بیمه‌ای عنوان کرد و یادآور شد: این معاونت مکلف است با همکاری تنگاتنگ شرکت‌های تابع شرکت ملی نفت ایران، نسبت به تهیه اسناد برای برگزاری مناقصه اقدام کند تا ضمن برآورد صحیح از میزان دارایی‌های تحت تملک صنعت نفت، بتوان در مسیر شفاف‌سازی واگذاری قراردادهای بیمه‌ای گام‌های اصولی برداشت.

کد خبر 4822521

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت نفت ایران شرکت ملی نفت ایران تولید نفت قیمت نفت بیمه قاسم سلیمانی بانک مرکزی ایران قیمت دلار قیمت نفت بازار سهام سقوط هواپیما بورس سازمان بورس و اوراق بهادار قیمت سکه بهار آزادی تولید نفت بورس تهران قیمت یورو قیمت طلا وزارت جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۷۷۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور

محمدحسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در نشست ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، از حادثه‌خیز بودن کشور ایران و به تبع آن استان‌های کشور یاد کرد و گفت : از ۶۶ مخاطره طبیعی و ساخته دست انسان که در جهان شناسایی شده، ۴۴ مورد آن در کشور ما نیز رخ می‌دهد.

وی سیلاب، زلزله، فرونشست زمین، آتش‌سوزی، سرمازدگی، خشکسالی، رانش زمین و ریزگرد‌ها را چند مخاطره اصلی و مهم در کشور اعلام کرد که از بین آنها سیل و زلزله اهمیت دو چندانی دارد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور یاد کرد که حدود یک پنجم آنها بزرگی بیش از چهار ریشتر دارد و افزود: در برخی سال‌ها که شاهد وقوع زلزله‌های بزرگی مثل زلزله بم، زلزله کرمانشاه و... در کشور بودیم، تعداد زلزله‌های سالانه به ۲۰ هزار مورد نیز رسیده است.

نامی با تاکید بر لزوم مقاوم سازی ساختمان‌ها در برابرزلزله با توجه به فراوانی وقوع آن در کشور، اظهار کرد: باید سازه‌ها بگونه‌ای ساخته شود که در برابر زلزله‌های هشت ریشتری مقاوم باشد و اماکن حساس و حیاتی کشور نیز بتوانند در برابر زلزله‌های ۱۰ ریشتری مقاومت کنند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از اهمیت افزایش ضریب بیمه در منازل مسکونی شهری و روستایی برای مقابله با بلایای طبیعی هم یاد کرد و با اشاره به هزینه بالای بیمه یک ساختمان مسکونی در مناطق شهری، افزود: باید به سمت راهکار‌های نوینی برویم که مردم بتوانند با هزینه کمتر منازل خود را بیمه کنند و از سوی دیگر هنگام بروز حادثه و خسارت، یک متولی مشخص برای پرداخت خسارت به آنها وجود داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: تمامی ساختمان‌های دولتی نیز باید بیمه داشته باشند و بالاترین رده یک دستگاه در برابر این موضوع مسئول است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه با اشاره به تغییرات آب و هوایی و تاثیرات آن در شکل‌گیری بحران‌ها، اظهارکرد: در این راستا، پیشگیری از وقوع بحران را در همه زمان‌ها و مکان‌ها به عنوان مهمترین اولویت در دستورکار قرار داده‌ایم. 

وی افزود: طی چندسال اخیر بویژه در سالجاری، شاهد وقوع سیلاب در برخی از مناطق کشور بودیم که اصلا انتظار سیلاب را در آن مناطق نداشتیم که این نشان می‌دهد که وقوع بحران‌هایی مانند سیلاب مربوط به زمان و مکان خاصی نیست، چرا که نظم آب و هوایی در جهان به هم ریخته است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • امکان تغییر محل آزمون دانشجویان فراهم شد
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • راهبرد جامع بیمه ایران برای سال ۱۴۰۳؛ تمرکز بر دیجیتالیزه کردن و نوآوری در بیمه‌های زندگی
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • فراهم شدن امکان پرداخت زکات از کارتخوان نانوایی‌ها در یزد
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • فراهم شدن امکان پرداخت زکات از کارتخوان نانوایی‌ها
  • تداوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی