Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار دلگان گفت: پس از فروکش کردن بارندگی‌ها از بامداد امروز ۱۳ تیم جهت حضور در مناطق آسیب دیده و ارزیابی اولیه و مدیریت میدانی و روانی و تنظیم شیوه کمک‌رسانی در محل به روستاها و مناطق عشایری دلگان اعزام شده‌اند. ۲۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۴ استانها سیستان و بلوچستان نظرات - اخبار استانها -

مجتبی شجاعی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در دلگان با اشاره به اینکه  حجم خسارت سیل در شهرستان دلگان زیاد است، اظهار داشت: پس از فروکش کردن بارندگی‌ها از بامداد امروز 13 تیم متشکل از ادارات معین شهرستان به همراه نمایندگان هلال احمر جهت حضور در مناطق  آسیب دیده و ارزیابی اولیه و مدیریت میدانی و روانی و همچنین تنظیم شیوه کمک‌رسانی در محل، به روستاها و مناطق عشایری دلگان اعزام شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار دلگان گفت: حجم بارش‌ها که به صورت مستمر و بدون توقف و منظم  از روز جمعه تا شب گذشته در دلگان در طی حدود 35 ساعت صورت گرفته 117 میلیمتر بود در حالی که حجم متوسط بارندگی سالانه استان 113 میلیمتر است که در طول یک سال می‌بارد و دلگان در طی کمتر از دو روز این‌ حجم بارش را داشته است.

وی ادامه داد: البته علاوه بر برکات آتی و اثرات مثبت این بارندگی بر غنی شدن سفره‌های زیرزمینی، خسارات بسیار زیاد مادی و زیرساختی و همچنین تلفات احشام و دام مردم و آسیب به برخی واحدهای مسکونی و مزارع و موتورهای کشاورزی وارد کرده است.

زاهدان| 24 محور مواصلاتی در پی وقوع سیلاب همچنان مسدود استروزگار ناخوش شهرک طلائیه بندرعباس پس از سیلاب اخیر+ فیلمآخرین وضعیت روستاهای محاصره در برف و سیلاب کرمان؛ تعدادی از روستاها‌ تخلیه شدند

شجاعی تاکید کرد: البته همکاری خوب مردم با ستاد مدیریت بحران و پای کار بودن دهیاران و بسیجیان و عوامل امدادی و.. عامل پیشگیری از خسارت‌های جانی بوده به شکلی که تعداد زیادی از اهالی به اصرار دهیاران و شوراهای روستایی و اطلاع‌رسانی به موقع منازل هست و گلی خود را ترک و در منازل امن روستا ساکن شده بودند.

فرماندار دلگان گفت: دلگان به شدت  نیازمند توجه ویژه در اعزام اکیپ‌های امدادی و ارسال اقلام امدادی است. به بسیاری از جاده‌های اصلی و فرعی و روستایی آسیب جدی وارد شده، بسیاری از منازل خشت و گلی آسیب دیده و بعضا تخریب شده، در برخی مناطق  وسایل و زندگی مردم را اب برده، اقلام خوراکی در منازل روستاها و عشایر  از بین رفته، هوا رو به سرما ست و نیازمند اقلام گرمایشی اعم از پتو و بخاری و همچنین توزیع نفت سفید به صورت ویژه هستیم و توزیع آب آشامیدنی و نان و آرد نیز بسیار حیاتی است.

وی بیان کرد: از قبل از بارندگی‌ها ذخیره سوخت، آرد،  اقلام اولیه مردم در بازار و... به میزان کافی توسط دستگاه‌های مربوطه پیش‌بینی و بیش از 17 عملیات نجات توسط عوامل هلال احمر، بسیج، راهداری، بهداست و درمان و... در شب قبل انجام شده است و یک زن باردار نیز با مشقت فراوان از رودخانه عبور داده و به سلامت اعزام شد. حتماً دستگاه‌های مربوطه باید پس از ارزیابی دقیق، در جبران خسارت مردم کمک کنند، به ویژه به کشاورزان و دامداران و عشایر باید کمک شود تا بخشی از خسارت‌های سیل اخیر برایشان جبران شود.

شجاعی با تقدیر از ستاد مدیریت بحران استان ادامه داد: مردم دلگان در این بحران با نجابت زیاد صحنه‌هایی از فداکاری را در روستاها و مناطق عشایری خلق کردند و جلوه‌های زیبای از فداکاری و از خودگذشتگی و البته همکاری با دهیاران و شوراها را متبلور کردند که اگر این سطح همکاری و نجابت ک از خودگذشتگی نبود حتماً امروز شاهد انعکاس تلفات جانی هم بودیم بنابراین اکنون نوبت مسئولین و دستگاههاست که خدمات ویژه‌ای به مردم ارائه دهند.

انتهای پیام/392/ش

R7843/P/S6,65/CT15

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۷۸۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام بیش از ۲۰۰۰ مددجوی سیستان‌وبلوچستان به اردوهای زیارتی مشهد مقدس

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون فرهنگی و مشاوره کمیته امداد امام خمینی(ره) سیستان‌ و بلوچستان گفت: ۲ هزار و ۸۰۰ مددجوی زیر پوشش کمیته امداد استان، در قالب طرح «شوق زیارت» به مشهد مقدس اعزام شدند.

سیدمحمدعلی حسینی، امروز شنبه در جلسه هماهنگی اعزام ممدجویان به مشهد با بیان اینکه اردوهای شوق زیارت ویژه مددجویان زیارت اولی است، اظهار کرد: این طرح، یکی از طرح‌های خداپسندانه و فرهنگی کمیته امداد است که طی آن، نیازمندانی که تاکنون به زیارت بارگاه ملکوتی ثامن الحجج مشرف نشده‌اند، در طول سال شناسایی و ساماندهی می‌شوند تا با کمک خیران امکان سفر آنان فراهم شود.

معاون فرهنگی و مشاوره کمیته امداد امام خمینی(ره) سیستان‌ و بلوچستان بیان کرد: همچنین در سال ۱۴۰۲، تعداد ۱۰ هزار و ۷۰ دانش‌آموز سیستان و بلوچستان، به ویژه دانش‌آموزان کنکوری، در اردوهای آموزشی از جمله پانسیون‌های مطالعاتی، دوره‌های مشاوره درسی و شغلی حضور پیدا کردند.

معاون فرهنگی و مشاوره کمیته امداد سیستان و بلوچستان گفت: فعالیت‌های فرهنگی، کتابخوانی، اردوهای زیارتی و آموزشی، برگزاری جشنواره‌های تابستانی، رقابت و دوره‌های مهارت آموزی از جمله اقداماتی است که کمیته امداد در راستای غنی‌سازی اوقات فراغت مددجویان زیرپوشش این نهاد انجام می‌دهد.

وی اظهار کرد: هم‌اکنون ۱۴۹ هزار و ۴۴۱ دانش‌آموز و بیش از چهار هزار دانشجو و طلبه، تحت پوشش کمیته امداد سیستان و بلوچستان قرار دارند و از خدمات این نهاد، بهره‌مند می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • سامانه بارشی جان دوباره می‌گیرد / در کدام استان‌های کشور بارندگی خواهیم داشت؟
  • ۲ هزار و ۸۰۰ مددجوی سیستان‌وبلوچستان به اردو‌های زیارتی مشهد مقدس اعزام شدند
  • ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است
  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • اعزام بیش از ۲۰۰۰ مددجوی سیستان‌وبلوچستان به اردوهای زیارتی مشهد مقدس
  • (تصاویر) مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان
  • باران چگونه تنش آبی سیستان و بلوچستان را شست؟
  • امداد رسانی به بیش از ۵۷ هزار آسیب دیده سیلاب سیستان و بلوچستان
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد