Web Analytics Made Easy - Statcounter

کنفرانس بین‌المللی گروه‌های اسلامی تندرو و ایجاد تفرقه در جهان اسلام ۲۵ دی‌ماه ۱۳۹۸ در کوالالامپور پایتخت مالزی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار قرآن و فعالیت‌های دینی خبرگزاری فارس؛ کنفرانس بین‌المللی گروه‌های اسلامی تندرو و ایجاد تفرقه در جهان اسلام ۲۵ دی‌ماه ۱۳۹۸ در کوالالامپور پایتخت مالزی برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرکز مطالعاتی و پژوهشی ASIA WE با حمایت دبیرخانه مبارزه با جریانهای تکفیری در ادامه فعالیت‌های پژوهشی و علمی خود و در راستای روشنگری‌های علمی با مشارکت مرکز مطالعات پیشرفته اسلامی مالزی IAIS، جمعیت علمای منطقه جنوب شرق آسیا (Shura)، شورای مشورتی سازمان‌های اسلامی MAPIM کنفرانس علمی را با موضوع «گروه‌های اسلامی تندرو و ایجاد تفرقه در جهان اسلام بررسی مسأله و چشم‌انداز آینده» برگزار می‌کند.

بررسی مسأله و چشم‌انداز آینده

امروزه در کنار دشمنی‌ها و فتنه‌ها دولت ترامپ و صهیونیزم بین‌الملل، گروه‌های تکفیری از مهم‌ترین چالش‌های جهان اسلام است که با ارائه قرائتی جزم‌گرایانه و طردگونه از اسلام در حالی که قرائت خود را تنها برداشت صحیح از اسلام می‌داند سایر فرقه‌های اسلامی‌ ‌را با خشونت از دایره اسلام خارج می‌کند.

با توجه به نظریات جدید در عرصه روابط بین‌الملل که جایگاه و کارکرد ویژه‌ای برای دین و مقولات کیفی و محتوایی مانند هویت و فرهنگ قائل است، آثار زیان‌بار گروه‌های تکفیری در عرصه بین‌الملل برای جهان اسلام را می‌توان در افول قدرت در جهان و ایجاد چالش‌های مختلف برای جهان اسلام که سبب تضعیف مناطق مسلمان نشین می‌شود مشاهده کرد.

افزون‌ براین هر چند شرایط جدید عرصه بین‌الملل زمینه فعالیت کنش‌گری غیر دولتی مانند امت اسلامی ‌‌را دارد، ولی ماهیت واگرایانه گروه‌های تکفیری از طرفی سبب افول کنش‌گری در عرصه بین‌الملل و از جهتی تضعیف ایده امت اسلامی ‌‌می‌شود.

این کنفرانس علمی با سخنرانانی افتتاحیه «داتوک سناتور رجاکامرل بحرین شاه» معاون وزیر کشور مالزی و حضور جمعی از اندیشمندان مالایی، فلسطینی، اندونزیایی و سایر کشورهای منطقه و با مشارکت پژوهشگران اعزامی از دبیرخانه مبارزه با جریان‌های تکفیری و در تاریخ ۲۵ دی‌ماه برابر ۱۵ ژانویه در مرکز مطالعات پیشرفته اسلامی مالزی IAIS برگزار می‌شود.

سخنرانان و  عناوین سخنرانی آنان در این کنفرانس یک روزه به شرح ذیل است.

دکتر محمد حسن زمانی استاد دانشگاه و رییس دبیرخانه  مبارزه با جریان‌های تکفیری با موضضوع بررسی راه‌های مقابله با جریان‌های تکفیری و راه‌های الگو‌سازی جامعه ایدآل اسلامی و بررسی راه‌های برون رفت از بحران تکفیر و ترسیم جامعهٔ ایده‌آل اسلامی.

دکتر ماموستا سیدمصطفی خاتمی استاد دانشگاه و امام جمعه  اشنویه با موضوع نقش متفکران و علمای جهان اسلام جهت ایجاد وحدت و بازآفرینی تمدن نوین اسلامی

داتوک ویرا شیخ عبدالغنی شمس‌الدین رییس جمعیت علمای جنوب شرق آسیا با موضوع مبارزه با افراط‌گرایی و تروریسم: رویکرد اسلامی

پرفسور دانیال محد یوسف از مؤسسه بین‌المللی فکر و تمدّن اسلامی مالزی (ایستک) و استاد دانشگاه اسلامی مالزی باموضوع تهدید افراط‌گرایی خشونت آمیز در عصر دیجیتال

استاد عزمی عبدالحمید رییس دبیرخانه سازمان‌های مردم نهاد اسلامی مالزی و فعال حقوق بشر اسلامی باموضوع ترور اسلام  برنامه اسلام هراسی غرب

دکتر مسلم عمران رییس سازمان  فرهنگی فلسطینیان درمالزی با موضوع مبارزات فلسطینیان  و چالش گروه‌های افراطی‌گرای حامی اسرائیل

 پرفسور  چاندرا مظفر ریس  بنیاد  عدالت مالزی با موضوع امپریالیسم و افراط‌گرایی در جدایی امت اسلام

پرفسور فوزی احمد استاد دانشگاه و پژوهشگر دانشگاه علوم مالزی با موضوع واقعیت تکفیریسم در مالزی معاصر

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اسلام مالزی تفرقه روابط بین الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۷۸۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفرقه در وزارت خارجه آمریکا/ اختلاف بر سر حمایت تسلیحاتی از اسرائیل است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، خبرگزاری «رویترز» گزارش داده که برخی از مقام‌های بلندپایه دولت واشینگتن به «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه ایالات متحده گفته‌اند که تضمین‌های اسرائیل را مبنی بر اینکه از تسلیحات اهدایی آمریکا در چارچوب موازین حقوق بشردوستانه بین‌المللی استفاده می‌کند، «معتبر و قابل‌اتکا» ارزیابی نمی‌کنند.

این در حالی است که بنابر یکی از اسناد درون‌سازمانی وزارت خارجه آمریکا که به رؤیت خبرگزاری رویترز رسیده است، سایر مقام‌های آمریکایی از موضع رژیم صهیونیستی حمایت کرده‌اند.

بر اساس تفاهم‌نامه امنیت ملی صادرشده از سوی «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا، بلینکن باید تا تاریخ ۸ ماه میلادی مه، در گزارشی به کنگره اعلام کند که آیا تضمین‌های اسرائیل درباره عدم نقض قوانین بین‌المللی هنگام استفاده از تسلیحات آمریکایی را معتبر ارزیابی می‌کند یا خیر.

تا امروز این واضح‌ترین تصویر از اختلاف درونی وزارت خارجه آمریکا در باب نحوه استفاده اسرائیل از تسلیحات آمریکایی است که به رسانه‌ها درز پیدا کرده است.

از میان ۷ اداره داخلی وزارت خارجه که تا ۲۴ مارس، موضع خود را اعلام کرده‌ بودند، چهار اداره شامل پناهندگی و مهاجرت، جمعیت و حقوق بشر و کار بابت عدم تطابق وعده‌های رژیم صهیونیستی با واقعیت، به‌شدت ابراز نگرانی کرده‌اند.

این ادارات، در بیانیه مشترک خود، از بمباران مداوم سایت‌ها و زیرساخت‌های شهری، سطح غیرقابل‌انکار آسیب به غیرنظامیان در راستای اولویت قائل شدن برای منافع نظامی و کشتن امدادگران و روزنامه‌نگاران به‌عنوان نمونه‌هایی از موارد نقض حقوق بشردوستانه بین‌المللی از سوی اسرائیل اشاره کرده‌اند.

بااین‌حال، اداره امور سیاسی و نظامی وزارت خارجه آمریکا هشدار داده است که هرگونه تعلیق کمک نظامی به رژیم صهیونیستی توانایی این رژیم برای مقابله با تهدید‌ها حول حریم هوایی فلسطین اشغالی را محدود می‌کند و مستلزم آن است که واشینگتن به‌نوبه خود درباره قرارداد‌های تسلیحاتی فعلی و آتی با سایر کشور‌های منطقه نیز تجدیدنظر کند.

این هشدار بدون در نظر گرفتن اعتبار یا عدم اعتبار تضمین‌های اسرائیل «و تنها با توجه به تعهد آمریکا به تأمین امنیت این رژیم» مطرح شده است.

اختلاف‌های داخلی وزارت خارجه آمریکا در حالی عیان می‌شود که مقام‌های دولت بایدن بار‌ها مدعی شده‌اند که هیچ مدرکی دال بر نقض قوانین بین‌الملل از سوی اسرائیل وجود ندارد. همین اواخر، «جان کربی» سخنگوی شورای هماهنگی راهبردی کاخ سفید، وجود مدارک مبنی بر ارتکاب نسل‌کشی از سوی رژیم صهیونیستی را رد کرد.

با عبور شمار قربانیان جنگ غزه از ۳۴ هزار نفر، عملکرد ارتش رژیم صهیونیستی به‌شدت زیر سؤال رفته و موج نارضایتی به دانشگاه‌های معتبر آمریکا هم رسیده است.

دانشجویان آمریکایی به قیمت بازداشت و درگیری با نیرو‌های ویژه پلیس، خواهان هرگونه قطع همکاری نهاد‌های آموزش عالی ایالات متحده با رژیم صهیونیستی هستند.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • دعوت از طالبان برای شرکت در کنفرانس وقف
  • برگزاری کنفرانس فیزیک بنیادی ایران به میزبانی قم
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران ۱۲ اردیبهشت در قم برگزار می‌شود
  • مردم سیستان و بلوچستان به احدی اجازه تفرقه‌اندازی نمی‌دهند
  • جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی برای اقدام هماهنگ علیه رژیم صهیونیستی ایجاد شود
  • تفرقه در وزارت خارجه آمریکا/ اختلاف بر سر حمایت تسلیحاتی از اسرائیل است
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • نخست‌وزیر عراق: جامعه بین‌المللی جنگ غزه را متوقف کند
  • برگزاری همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است