Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- یک کارشناس انرژی با بیان اینکه علت کاهش اخیر قیمت نفت افزایش ذخیره سازی نفت آمریکا است، گفت:نوسانات کنونی بازار بیشتر ناشی از فعالیت سفته بازان است که می‌خواهند از شرایط فروش نفت سود ببرند.

علی حسینی، کارشناس انرژی، درباره کاهش قیمت نفت در پی تحولات اخیر در غرب آسیا گفت: به نظر می‌رسد نرخ طلای سیاه هنوز از کانال قیمتی خارج نشده است و اگر قیمت به زیر ۵۸ دلار برسد باید دلایل را بررسی بیشتر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر و بعد از اتمام تنش ایران - آمریکا، مهم‌ترین فاکتور منفی برای قیمت نفت، گزارش روز چهارشنبه اداره اطلاعات انرژی آمریکا EIA بود که حجم زیادی افزایش در سطح مخازن نگهداری نفت به میزان ۱.۱۶۴ میلیون بشکه را نشان می‌داد.
به گفته این کارشناس انرژی این افزایش حجم ذخیره نفت در مخازن آمریکا نشان می‌دهد که تقاضا برای نفت در بازار آمریکا نسبت به هفته گذشته کمتر شده که منجر به واکنش منفی برای قیمت نفت است. هرچند که در تب و تاب حمله موشکی ایران، توجه چندانی به این موضوع نشده بود.
حسینی با اشاره به اینکه نوسانات کنونی بازار بیشتر ناشی از فعالیت سفته بازان و کسانی است که می‌خواهند از شرایط فروش نفت سود ببرند، اظهار داشت: تحلیل تکنیکال نمودار نفت وست تگزاس اینترمدییت نشان می‌دهد که اگر پشتیبانی‌های قیمتی ۵۸ تا ۵۸.۵ دلار برای هر بشکه شکسته شود از کانال افزایشی در نمودار روزانه خارج شده و باید منتظر افت بیشتر قیمت باشیم.
این کارشناس انرژی ادامه داد: پیش بینی می‌شود در کوتاه مدت شاهد افزایش یک تا ۱.۵ دلاری در هر بشکه باشیم. در این بین اگر تنش بین ایران و آمریکا افزایش یابد رشدی بیشتری در قیمت نفت داریم.
وی تصریح کرد: روند افزایشی قیمت نفت در حال حاضر برآمده از فاکتورهای متعدد اقتصادی، سیاسی و مالی است. با تغییر هر کدام از این مؤلفه‌ها این روند تغییر می‌کند. به طور کلی بهتر است بازار روند افزایشی خود را حفظ کند چرا که این روند افزایشی برای صنایع حوزه نفت مفید است. البته این افزایش قیمت برای اقتصاد امریکا و همچنین حفظ روند تولید نفت شیل (سرمایه گذاری کافی در این صنعت) نیز لازم است.
حسینی گفت: افزایش قیمت بیشتر از ۷۰ دلار برای نفت وست تگزاس خیلی غیرواقعی است چون در بازار فیزیکی کمبود عرضه وجود ندارد.   مهر برچسب ها: قیمت نفت ، مخازن نفت آمریکا ، ذخیره نفت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: قیمت نفت مخازن نفت آمریکا ذخیره نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۷۸۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان

به گزارش خبرنگار مهر، قیمت دلار که با شروع سال جاری روند صعودی به خود گرفته بود و متناسب با حوادث بین‌المللی به محدوده ۷۰ هزار تومان هم رسید، اما از ده روز پیش روند کاهشی به خود گرفته و پس‌از گذشت ۴۰ روز قیمت دلار از کانال ۶۰ هزار تومان به کانال ۵۰ هزار تومانی برگشت.

هم‌اکنون دلار در بازار آزاد روی پله ۵۹ هزار تومان قرار دارد؛ با توجه به ثبات و آرامشی که در بازار دلار غیررسمی حاکم است، خریداری نیست و دلالان در سایه رفتند به نظر می‌رسد قیمت دلار به روند نزولی خود ادامه دهد و به قیمت‌های پیایین تر نیز برسد.

براساس این گزارش، بسیاری از کارشناسان بازارهای مالی معتقد هستند که طبق سنوات گذشته بعد از اردیبهشت‌ماه افت تقاضای ارزی در بازار رخ خواهد داد؛ بنابراین شاهد ایجاد یک ثبات در بازار و کاهش قیمت دلار در کانال‌های پایین‌تر خواهیم بود.

کد خبر 6090852 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت
  • چشم بازار نفت به خاورمیانه/ ضعف کوتاه‌مدت نفت نشانه چیست؟
  • تشدید روند کاهشی نرخ‌ها در بازار/ دلار بدون خریدار؛ سکه به ۴۰ میلیون تومان رسید
  • ریزش سنگین دلار در بازار تهران؛ بازگشت دوباره به کانال ۵۰ هزاری را شاهدیم؟
  • بازگشت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • پیش‌بینی قیمت طلا/ نگاه سرمایه‌گذاران به فلز زرد
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • شوک شدید به بازار طلا / زیان سکه‌بازان سنگین شد