Web Analytics Made Easy - Statcounter

دیگر رسانه‌‌ها ــ کشاورز گفت: با تاکید بر سیاست های توسعه ای در قالب خدمات، بیمه دی با وجود مطالبه ٢ هزار و ٥٠٠ میلیارد تومانی خود از دولت؛ همچنان در ارائه خدمات به ایثارگران و جانبازان همت گماشته و در حوزه سرمایه گذاری توانسته ارزش سهم "ودی " را با رشدی معادل ١٦٩ درصد رو به رو سازد.

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی و اطلاع‌رسانی شرکت بیمه دی، محمدرضا کشاورز مدیرعامل بیمه دی، ضمن تاکید به جایگاه صنعت بیمه در شاخص های توسعه یافتگی اقتصادی گفت: از آنجایی که صنعت بیمه ریسک هایی همچون جان، مال و مسئولیت را پوشش می دهد؛ بنابراین به عنوان یکی از شاخص های توسعه یافتگی مطرح شده و مبنای توسعه یافتگی یک کشور به شمار می رود به طوری که در اسناد بالا دستی و طبق برنامه ٦ ساله کشور، افزایش ضریب نفوذ بیمه معادل ٧ درصد تعیین شده و مسئولان بر آن تاکید بسیار داشته و در قالب یک چالش و راهکار به آن نگاه می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل شرکت بیمه دی ادامه داد: این قرارداد به موجب قانون ایثارگری (مصوبه مجلس) منعقد شده است و بر طبق بند الف ماده ۱۳ قانون مذکور، دولت به عنوان ضلع اصلی از سه ضلع این قانون، مکلف به تأمین اعتبار است. ضلع بعدی آن بنیاد شهید است که به عنوان بیمه گذار وظیفه تعیین شرح خدمات در قالب قرارداد و انعقاد آن با شرکت بیمه را داشته و ضلع سوم آن نیز شرکت بیمه دی به عنوان بیمه گر این قرارداد است، که خدمات بیمه ای ایثارگران را انجام می دهد.
وی با اشاره به چگونگی قیمت گذاری خدمات مبنی بر قرارداد بنیاد شهید پاسخ داد: این شرکت در سال قبل به منظور ارائه خدمات، دارای افزایش قیمت بوده اما این نرخ قیمت گذاری طی سالجاری و با توجه به تغییرات گسترده متغیرهای اقتصادی، شیب بالایی نداشته و حدود ١٥ درصد تعیین شد. به طوری که سعی کردیم همین قیمت تمام شده نیز مدیریت شود.
وی با تاکید بر مشکلات شرکت بیمه دی به منظور ارائه خدمات در تعهدات مربوط به ایثارگران و جانبازان گفت: اکنون این شرکت، طلبی معادل ٢ هزار و ٥٠٠ میلیارد تومان از دولت دارد ولی همچنان خود را ملزم به اجرای مسئولانه تعهدات خود به این جامعه می داند.
کشاورز در پاسخ به سوالی درخصوص مناقصه بیمه درمان تکمیلی بنیاد شهید اعلام کرد: در این مناقصه شرکت های دیگر حضور داشتند و از آنجایی که این مهم برای اجرا، نیازمند زیرساخت گسترده است و ریسکی جدی را از منظر پرداخت با خود به همراه دارد برای خیلی از شرکت های صنعت بیمه، ورود به آن توجیه اقتصادی نداشت، بنابراین از میان شرکت های معدود شرکت کننده در مناقصه، بیمه دی با توجه به نرخ پیشنهادی، امتیازات فنی و توانایی لازم در ارائه تعهدات حوزه خدمات درمانی به ایثارگران و جانبازان، برنده مناقصه اعلام شد.
مدیرعامل شرکت بیمه دی ادامه داد: اکنون حدود ٥٥ میلیون پرونده خسارت درمانی ثبت شده و معادل ٦٠ هزار خدمت به صورت روزانه ارائه می شود. این میزان فعالیت نیازمند زیرساخت هایی است که از قبل برای ارائه خدمت رسانی مطلوب مد نظر قرار داده ایم و حتی سازمان بنیاد شهید نیز از منظر خدمت رسانی، رضایت بسیار بالایی را از شرکت بیمه دی دارد.
وی استفاده ایثارگران از خدمات بیمه دی را بسیار مطلوب ارزیابی کرد و افزود: حدود ٨٠ درصد از ایثارگران تحث پوشش از مراجع درمانی استفاده می کنند و تنها ٢٠ درصد از این جامعه به مراکز غیر مراجعه کرده اند.
وی با تاکید بر نظرسنجی اخذ شده بنیاد شهید از ایثارگران و جانبازان درخصوص نحوه خدمت رسانی این شرکت بیمه ای اعلام کرد: در سال گذشته رضایت ٨٠ درصدی این جامعه را از عملکرد شرکت اخذ کرده ایم و اکنون در شهرهای کوچک نیز حداقل یک درمانگاه، آزمایشگاه و داروخانه را تحت پوشش خود قرار داده ایم.
کشاورز ادامه داد: در ٨ ماهه اول امسال، معادل ٣٥٠ میلیارد تومان پرتفوی، بدون در نظر گرفتن قرارداد بنیاد شهید اخذ شده و درصدد هستیم تا این میزان را تا پایان سال جاری به ٦٠٠ الی ۶۵۰ میلیارد تومان برسانیم.
مدیرعامل شرکت بیمه دی  درباره میزان سودهی این شرکت ادامه داد: سود خالص ما در ۶ ماهه اول امسال، ۱۹۵ درصد نسبت به دوره قبل رشد داشته است.
کشاورز درباره ارزش سهام شرکت بیمه دی در بازار سرمایه افزود: "ودی" سهم ارزشمندی در بورس به شمار می رود و اکنون شاهد رشد ۱۶۹ درصدی این سهم هستیم.
وی ادامه داد: اکنون بیمه دی سومین شرکت صنعت بیمه کشورمان به لحاظ سهم از پرتفوی بیمه ای کشور به شمار می رود و جزو ۱۰ شرکتی است که توانسته کفایت ذخایر خود را از بیمه مرکزی اخذ کند.
مدیرعامل شرکت بیمه دی درباره اینکه که چگونه این شرکت علاوه بر صفر شدن زیان انباشته، طی سال جاری توانست به سود برسد، اظهار داشت: موثرترین راه دستیابی به مزیت رقابتی، در شرایط فعلی، کارآمدتر کردن کارکنان سازمان ها از طریق بهبود و بهینه سازی آن هاست، که با ارزش ترین سرمایه هر شرکتی به شمار می روند. به همین دلیل یکی از اهداف اصلی شرکت بیمه دی برنامه ریزی برای ارتقای سطح فنی و دانش منابع انسانی است. از طرف دیگر رشد فروش و اعمال مدیریت ریسک عامل مهمی در تراز مثبت عملیات بیمه گری شرکت به حساب می آید. بیمه دی در حوزه سرمایه گذاری نیز عملکرد مطلوبی از خود به جای گذاشته و یکی از اصول مؤکد ما رعایت شفافیت و انضباط مالی در فرآیندهای شرکت محسوب می شود و همه این عوامل توانستند شرکت بیمه دی را با موفقیت به سود دهی برسانند.
کشاورز درباره چگونگی تقویت برند این شرکت گفت: بررسی های زیادی در این زمینه انجام شده و در قالب مسئولیت اجتماعی به عنوان یک بنگاه اقتصادی، حمایت و ارائه خدمات به ایثارگران و اهداکنندگان عضو را در دستورکار قرار داده ایم و از آنجایی که حدود ۵ میلیون نفر در کشوردارای کارت اهدا عضو هستند؛ تلاش می شود خانواده این جامعه را تحت پوشش درمانی و آتش سوزی قرار داده و میزان نفوذ خود را افزایش دهیم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا بیمه دی ایثارگران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۸۰۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، به منظور تعیین چارچوب‌های لازم برای ارائه خدمات به جامعه معزز ایثارگری کشور، قوانین و مقررات متنوعی وضع شده که یکی از مهم‌ترین آنها، قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران است. به رغم گذشت بیش از ۱۰ سال از تصویب این قانون، تاکنون ارزیابی دقیقی از عملکرد آن از سوی دستگاه‌های متولی، به ویژه بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت نپذیرفته و همین مسئله سبب ایجاد تفاسیر مختلف از میزان و دلایل اجرایی نشدن آن شده است.

دفتر مطالعات اجتماعی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی،  در گزارشی با عنوان «ارزیابی عملکرد قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران (۳)؛ بررسی فصل معیشت و رفاه» در این باره آورده است که نظام اسلامی به‌منظور پاسداشت و تکریم از جامعه ایثارگران کشور، به‌عنوان پرچم‌داران فرهنگ ایثار و جهاد، قوانین و الزامات سیاستی متعددی را طی سالیان گذشته مصوب و اجرا کرده است. یکی از مهم‌ترین قوانین این حوزه «قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران» است که پس از سیاست‌های کلی ترویج و تحکیم فرهنگ ایثار و جهاد و ساماندهی امور ایثارگران ( ۱۳۸۵.۰۲.۱۶) مهم‌ترین سند کشور در این عرصه به‌شمار می‌رود و تکالیف دولت و تمامی دستگاه‌های اجرایی را در قبال حقوق ایثارگران معزز و خانواده محترم آنان تعیین کرده است. 

* عملکرد مالی و عملیاتی قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران 

این گزارش مطرح می‌کند که باوجود گذشت بیش از ۱۰ سال از تصویب این قانون، تاکنون ارزیابی دقیقی از عملکرد آن از‌سوی دستگاه‌های متولی، به‌ویژه بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت نپذیرفته و همین مسئله زمینه ایجاد تفاسیر مختلف از میزان و دلایل عدم اجرای آن را فراهم کرده است. مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با توجه به مفاد ماده (۷۴) این قانون و با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران، برای نخستین‌بار در کشور، عملکرد مالی و عملیاتی قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران را به تفکیک فصول قانون جامع و به تفکیک موضوع مواد هر فصل از قانون، با تمرکز بر سال‌های اجرای قانون برنامه ششم توسعه کشور طی دوره (۱۴۰۰-۱۳۹۶) مورد ارزیابی کارشناسی قرار داده است. 

تاکنون ارزیابی دقیقی از عملکرد آن از‌سوی دستگاه‌های متولی، به‌ویژه بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت نپذیرفته و همین مسئله زمینه ایجاد تفاسیر مختلف از میزان و دلایل عدم اجرای آن را فراهم کرده است

* ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط

در این گزارش بیان می‌شود که با توجه به حجم بالای احکام مربوط به فصول هشت‌گانه قانون، ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط در قالب سلسله‌گزارش‌ها (به تفکیک و با توجه به حجم فصول) ارائه خواهد شد. این گزارش سومین گزارش از مجموعه گزارش‌های ارزیابی عملکرد قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران است که به بررسی احکام فصل ششم (حوزه معیشت و رفاه) می‌پردازد. 

* پرداخت حقوق و مزایای مشمولین

این گزارش ادامه می‌دهد که یافته‌های تحقیق حاضر نشان داد که پیرامون فصل معیشت و رفاه، به‌رغم اجرای برخی اقدامات همچون «پرداخت حقوق و مزایای مشمولین این قانون ازسوی بنیاد شهید و امور ایثارگران و دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط»، «برخورداری از معافیت‌ها، خدمات و تسهیلات پیش‌بینی شده، شامل کاهش بهای بلیط، ارائه خدمات ترددی، سهمیه حج تمتع و موارد دیگر مصرح در قانون» و همین‌طور «حمایت‌های قضایی و اختصاص بخشی از سهمیه صدور پروانه سردفتری و وکالت و مجوز کارشناسان رسمی دادگستری به مشمولان»، چالش‌هایی نیز در مسیر اجرای احکام این فصل دیده ‌می‌شود که از آن جمله می‌توان به «عدم تشکیل صندوق ذخیره ایثارگران»، «عدم پیش‌بینی اعتبار برای اجرای برخی از خدمات تعیین شده در این قانون»، «عدم دسترسی به اطلاعات مربوط به بهره‌مندی ایثارگران از حمایت‌های قضایی» و «عدم پرداخت فوق‌العاده ایثارگری به ایثارگرانی که مستخدم دولت نیستند و حقوق حالت اشتغال نیز دریافت نمی‌کنند (به‌دلیل عدم تصویب آیین‌نامه اجرایی درخصوص ماده (۵۱) این قانون)» اشاره کرد. 

در این گزارش راهکارهایی اجرای بهینه دو فصل مورد اشاره کرد و پیشنهاد داد که اعتبارات مورد نیاز برای ارائه خدمات موضوع این فصل در بودجه سالیانه دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط پیش‌بینی شود، آیین‌نامه اجرایی ماده (۵۱) این قانون جهت شفاف‌سازی مشمولین و تعیین میزان و نحوه ارائه خدمات مربوط تصویب شود، ارتباط الکترونیکی بین بنیاد شهید و امور ایثارگران (درخصوص خدمات حمایت قضایی) و قوه ‌قضائیه و وزارت دادگستری ایجاد شود، با توجه به مفاد ماده (۵۷) این قانون موضوع بازخرید مرخصی ایام اسارت آزادگان غیرشاغل غیرحالت اشتغال تعیین تکلیف و درخصوص ماده (۴۱) و ابهامات آن نیز از طریق آیین‌نامه اجرایی رفع ابهام شود. 

متن کامل گزارش را اینجا بخوانید. 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درمان رایگان کودک مشروط بر داشتن بیمه پایه
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • یادواره شهدای عملیات سیدالشهدا
  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • بهادری جهرمی: تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • سخنگوی دولت: تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • بررسی تعارض منافع شرکت تعاونی کارکنان بنادر و گمرکات در ارائه برخی خدمات
  • غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود
  • مجوز قبولی بیمه اتکایی دی به زودی صادر می شود