Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- بررسی آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت نشان می‌دهد که قیمت هر کیلوگرم خرمای مضافتی در آبان ماه امسال به ۲۵ هزار و ۹۴۳ تومان رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۲۹.۶ درصدی را نشان می‌دهد.

برپایه آمارهای وزارت صنعت، معدن و تجارت در یک ماه منتهی به آبان ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، قیمت هر پاکت شیر استریل (با ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ درصد چربی) به هفت هزارو ۳۳۲ تومان، هر قطعه جوجه یک روزه گوشتی به سه هزار تومان، هر کیلوگرم پیاز به سه هزارو ۲۰۰ تومان، سبوس گندم به یک هزارو ۵۷۲ تومان، قند حبه به ۶ هزارو ۵۳۲ تومان و لوبیا قرمز درجه یک به ۱۲ هزارو ۲۸۵ تومان رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ترتیب ۸۴.۱ درصد، ۷۳.۷ درصد، ۴۸.۱ درصد، ۴۲.۵ درصد، ۳۵ درصد و ۳۳.۷ درصد افزایش داشته است.

همچنین قیمت هر کیلوگرم ذرت خارجی به یک هزارو ۷۶۵ تومان، جو داخلی به دو هزارو ۱۵ تومان، ذرت داخلی به یک هزارو ۷۳۵ تومان، لپه درجه یک ۱۱ هزار و ۵۸۴ تومان، جو خارجی به یک هزارو ۷۶۵ تومان، سیب زمینی درجه یک به سه هزارو ۵۹۳ تومان و لوبیا چیتی درجه یک به ۱۴ هزار و ۵۴۰ تومان رسید که به ترتیب نسبت به مدت مشابه پارسال ۲۸.۹ درصد، ۲۶.۷ درصد، ۲۶.۶ درصد، ۲۶.۲ درصد، ۲۵ درصد، ۲۲.۸ درصد و ۱۸.۷ درصد رشد داشته است.

قیمت هر کیلوگرم عدس درجه یک به هشت هزار و ۴۳۹ تومان، موز درجه یک به ۱۲ هزارو ۹۵۲ تومان، کنجاله سویا وارداتی به ۲ هزارو ۷۸۸ تومان، گوجه فرنگی به چهار هزارو ۶۳۵ تومان، نخود درجه یک به ۹ هزارو ۴۷۹ تومان، کره پاستوریزه به چهار هزارو ۵۰۲ تومان شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته (۹۷) ۱۶.۱ درصد، هشت درصد، ۶.۹ درصد، ۳.۹ درصد، ۰.۷ درصد، ۰.۳ درصد افزایش یافت.

همچنین قیمت هر کیلوگرم تخم مرغ در آبان ماه سال ۹۸ به ۹ هزارو ۱۰۶ تومان رسید که نسبت به مدت مشابه به رشد ۳.۳ درصد منفی رسید.

براساس آمارهای وزارت صنعت، در آبان ماه سال گذشته (۹۷)، قیمت هر کیلوگرم خرمای مضافتی ۱۱ هزارو ۳۰۰ تومان، هر پاکت شیر استریل (۲.۵ درصد چربی) سه هزارو ۹۸۴ تومان، هر قطعه جوجه یک روزه گوشتی یک هزارو ۷۲۹ تومان، پیاز دو هزارو ۱۶۰ تومان، سبوس گندم یک هزارو ۱۰۳ تومان، قند حبه چهار هزارو ۸۳۸ تومان، لوبیا قرمز درجه یک ۹ هزار و ۱۹۱ تومان، ذرت خارجی یک هزار و ۳۶۹ تومان، جو داخلی یک هزار و ۵۹۱ تومان، ذرت داخلی یک هزارو ۳۷۰ تومان، لپه درجه یک ۹ هزارو ۱۸۱ تومان، جو خارجی یک هزارو ۴۱۱ تومان، سیب زمینی درجه یک دو هزار و ۹۲۶ تومان، لوبیا چیتی درجه یک ۱۲ هزار و ۲۴۷ تومان، عدس درجه یک هفت هزار و ۳۶۸ تومان، موز درجه یک ۹ هزار و ۴۱۷ تومان، کنجاله سویا وارداتی دو هزار و ۶۰۸ تومان، گوجه فرنگی چهار هزار و ۴۶۳ تومان، نخود درجه یک ۹ هزار و ۴۱۷ تومان، کره پاستوریزه چهار هزار و ۴۸۸ تومان و تخم مرغ ۹ هزار و ۴۲۱ تومان بوده است.

 ایرنا

برچسب ها: وزارت صنعت ، خرما

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت صنعت خرما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۸۲۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم عربستان باعث افزایش قیمت نفت شد

در پی تصمیم عربستان سعودی برای افزایش قیمت فروش نفت خود به اکثر مناطق جهان در ژوئن، قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه بازار آسیا افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت با ۳۴ سنت معادل ۰.۴ درصد افزایش، به ۸۳ دلار و ۳۰ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۳۴ سنت معادل ۰.۴ درصد افزایش یافت و به ۷۸ دلار و ۴۵ سنت در هر بشکه رسید.

عربستان سعودی، قیمت فروش رسمی نفت خود به آسیا، شمال غربی اروپا و مدیترانه را در ژوئن، افزایش خواهد داد که منعکس کننده انتظارات برای تقاضای قوی در تابستان امسال است.

وارن پاترسون، مدیر تحقیقات کالای شرکت آی‌ان‌جی در این باره گفت: قیمت نفت پس از این که هفته گذشته تحت تاثیر فروکش تنش‌های ژئوپلیتیکی، بیش از ۷.۳ درصد سقوط کرد، هفته معاملاتی جاری را با افزایش آغاز کرد. این افزایش پس از اقدام عربستان سعودی در افزایش قیمت فروش رسمی نفت خود به اکثر مناطق جهان در بحبوحه محدود شدن عرضه در سه ماهه جاری، روی داد.

در چین که بزرگترین واردکننده نفت در جهان است، فعالیت بخش خدمات برای ششمین ماه متوالی، به روند توسعه ادامه داد و رشد سفارش‌های جدید، سرعت گرفت و اعتماد تجاری، رشد قوی را تجربه کرد و امیدواری به احیای اقتصادی پایدار، تقویت شد.

هفته گذشته که سرمایه‌گذاران به هضم آمار اشتغال ضعیف آمریکا و ارزیابی زمان احتمالی کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو پرداختند، هر دو شاخص، شدیدترین کاهش هفتگی را در سه ماه گذشته تجربه کردند و نفت برنت بیش از هفت درصد و وست تگزاس اینترمدیت، ۶.۸ درصد کاهش هفتگی را به ثبت رساندند.

نرخ ریسک ژئوپلیتیکی در قیمت نفت هم با برگزاری مذاکرات برای آتش‌بس در غزه، ضعیف شده است.

با این حال، چشم انداز توافق در روز یکشنبه، ضعیف به نظر رسید زیرا حماس بر خواسته خود برای پایان یافتن جنگ در قبال آزادی اسرا، تاکید کرد و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، کاملا آن را رد کرد.

تونی سایکامور، تحلیلگر بازارهای شرکت آی‌جی اظهار کرد: این خبر که رژیم صهیونیستی، پیش می‌رود و عملیات خود در رفح را گسترش می‌دهد، ممکن است به توافق آتش بس احتمالی، ضربه بزند و تنش‌های ژئوپلیتیکی خاورمیانه را که ظاهرا فروکش کرده بود، دوباره برانگیزد.

بر اساس گزارش رویترز، در سیگنالی از محدودتر شدن عرضه، شرکت خدمات انرژی بیکرهیوز اعلام کرد شرکت‌های انرژی آمریکایی در هفته گذشته، برای دومین هفته متوالی، شمار دکل‌های حفاری نفت و گاز طبیعی را کاهش دادند. دکل‌های حفاری نفت، هفت حلقه کاهش یافت و به ۴۹۹ حلقه رسید که بزرگترین کاهش هفتگی از نوامبر سال ۲۰۲۳ بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قیمت نفت صعودی شد
  • تصمیم عربستان باعث افزایش قیمت نفت شد
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • طلا باز هم اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • ثبت ۵۴۰ هزار و ۳۸۸ تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • بیش از ۷۳۶ هزار مسافر از پایانه مرزی سرو تردد کرده اند
  • افزایش قیمت جهانی موادغذایی
  • قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت