Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه اجتماعی بیمه تکمیلی در‌مان فرهنگیان در این سال‌ها با اما و اگرهای بسیاری مواجه بوده است. چرا که یکی از مشکلات اصلی معلمان مسائل مربوط به بیمه درمانی است. معلم‌ها سال هاست که بر این باورند بیمه تکمیلی‌شان از دیگرسازمان‌های دولتی عقب‌تر است و انتظار دارند پوشش درمانی‌شان در حد دیگر دستگاه‌های اجرایی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته مسئولان آموزش و پرورش هم بارها تأکید کرده‌اند که تلاش می‌کنند تا شرایط بیمه تکمیلی در‌مان معلمان را ارتقا دهند برای همین مسئولان وزارت آموزش و پرورش امسال در این زمینه بیمه تکمیلی معلمان را تغییر داده اند. آنها به روش صندوقی عمل کرده و بسته‌های خدمتی درمانی را برای فرهنگیان در دو مدل الف و ب ارائه داده‌اند تا آنها هر کدام را که می‌خواهند انتخاب کنند.
به گزارش «ایران»، معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش درباره روش صندوقی بیمه معلمان تأکید کرد: به‌دلیل افزایش بی‌رویه تعرفه‌های پزشکی و نرخ حق بیمه نامتعارف اعلامی از سوی شرکت‌های بیمه‌گر ما روش صندوقی را انتخاب کردیم. در روش صندوقی تمرکز وجوه حق بیمه فرهنگیان در حساب صندوق درمان تکمیلی وزارت آموزش‌وپرورش و پرداخت به شرکت مجری جهت واریز به‌حساب بیمه‌شدگان و مراکز درمانی طرف قرارداد پس‌از بررسی اسناد و مدارک پزشکی انجام می‌شود. علی الهیار ترکمن تأکید کرد: مهم‌ترین وظایف شرکت مجری قرارداد انعقاد قرارداد با مراکز درمانی؛ ارائه معرفی‌نامه به بیمه‌شدگان جهت دریافت خدمات از مراکز مذکور و دریافت اسناد و مدارک پزشکی بیمه‌شدگان جهت بررسی و پرداخت خسارت است. او با اشاره به اینکه تمام شرکت‌های بیمه‌ای می‌توانند به روش صندوقی فعالیت کنند، اظهار داشت: تنها شرکتی که مجوز فعالیت روش صندوقی را دارد شرکت آتیه سازان حافظ است که زایمان، چشم (لیزیک و لازک و...) عینک و آمبولانس خدماتی است که در بیمه درمان تکمیلی سقف‌دار است. الهیار ترکمن درباره مهم‌ترین ویژگی تعهدات درمانی ارائه شده در روش صندوقی اظهار داشت: پرداخت هزینه‌های بیماران خاص و صعب‌العلاج بدون کسر فرانشیز و به‌صورت آنلاین، بدون سقف بودن بخش عمده‌ای از تعهدات درمانی و مدیریت مستقیم و نظارت آموزش‌وپرورش بر اجرای قرارداد روش صندوقی از جمله ویژگی‌های این تعهد است. در روش صندوقی به ازای هر فرد بیمه‌شده قریب به هفتصد هزار ریال کاهش هزینه نسبت به روش بیمه‌گری داریم.
 او در ادامه گفت: دریافت کمترین نرخ حق بیمه از بیمه‌شدگان به‌دلیل عدم پرداخت سود به شرکت‌های بیمه‌گر و (۷درصد کارمزد) و عدم پرداخت سهم بیمه مرکزی (۱۲درصد)، امکان کنترل خدمات متناسب با میزان مصرف القایی؛ نظارت مستقیم آموزش‌وپرورش در رسیدگی و پرداخت هزینه‌های درمانی بیمه‌شدگان؛ افزایش تعهدات و ارائه خدمات بهتر و بیشتر به بیماران خاص و صعب‌العلاج؛ از جمله محاسن روش صندوقی است.
الهیار ترکمن اظهار داشت: حدود یک میلیون و 500 هزار فرهنگی و افراد تحت تکفل آنها تحت پوشش این بیمه هستند. در این نوع قرارداد تعداد بیمارستان‌ها و مراکز درمانی طرف قرارداد افزایش پیدا می‌کند. بر اساس آمارهای ما معادل ۵۰۰ بیمارستان و مرکز درمانی در سراسر کشور به سقف مراکز سال قبل اضافه‌شده است. بیش از 5 هزار مرکز در سراسر کشور طرف قرارداد شرکت بیمه آتیه سازان است.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۸۸۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین

اورنگ شیخ بیگلو مدیر درمان تامین اجتماعی قزوین گفت: مراکز درمانی تابعه مدیریت درمان تامین اجتماعی استان قزوین شامل ۲ بیمارستان پلی کلینیک و هفت درمانگاه شامل سینا، شهید بهشتی، حمدالله مستوفی، اقبال آذر، دهخدا، نبی اکرم، قائم و پلی کلینیک است.

این مسئول با اشاره به انجام طرح‌های مختلف غربالگری در این مراکز، بیان کرد: غربالگری کولورکتال یا روده بزرگ، برست یا پستان، کانسر سرویس یا سرطان دهانه رحم، قلب نوزاد، دیابت و فشار خون در کلینیک‌های مراکز تابعه طرف قرارداد تامین اجتماعی به انجام می‌رسد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین یادآورشد: ۱۱ هزار و ۷۵ نفر در غربالگری روده بزرگ در سال گذشته شرکت داشتند که از این تعداد هشت مورد مثبت گزارش شد و پیگیری درمان این تعداد بیمه شده در حال انجام است و هفت هزار و ۶۲ شهروند غربالگری پستان شدند که از این نیز ۱۸ مورد مشکوک شناسایی و پیگیری لازم در خصوص درمان بیماری و ارجاع به متخصص زنان صورت گرفت.

وی ادامه داد: همچنین در غربالگری سرطان دهانه رحم نیز سه هزار و ۳۵۶ نفر شرکت کردند که ۱۱ مورد مشکوک مورد بررسی قرار گرفت و غربالگری قلب نوزادان که در بیمارستان رازی قزوین کلید خورده و از نیمه دوم سال گذشته نیز در بیمارستان تامین اجتماعی تاکستان انجام شد، طی سال گذشته در مجموع سه هزار و ۴۴۰ نوزاد غربالگری شدند که ۱۷۶ مورد مشکوک گزارش شد و آزمایش و پیگیری‌های لازم در این خصوص انجام شد.

به گفته شیخ بیگلو، ۱۶ هزار و ۹۰۰ بیمار در غربالگری دیابت و فشار خون در کلینیک‌های مراکز تابع استان ویزیت شدند که ۵۳۵ مورد دیابتیک مورد شناسایی قرار گرفتند.

این مسئول در خصوص تجهیزات پزشکی مراکز تامین اجتماعی قزوین نیز اظهار کرد: سال گذشته همچنین ۱۴۲ میلیارد ریال اعتبار جهت خرید تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای در اختیار استان قرار گرفت که همه این اعتبارات جذب شد و ۱۶۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار نیز جهت خرید سی تی اسکن شهرستان تاکستان در اختیار این مدیریت قرار گرفت و هم اکنون از لحاظ استقرار تجهیزات پزشکی در شرایط مناسبی به سر می‌بریم.

وی در خصوص تبدیل وضعیت پزشکان، تاکید کرد: ۲۳ پزشک در سال گذشته حائز شرایط تبدیل وضعیت بودند که ۱۸ نفر آنها به وضعیت رسمی تبدیل شدند.

شیخ بیگلو افزود: در حال حاضر مشکلی که با آن مواجه هستیم این است که پزشکان تمایلی به همکاری با مراکز تابعه این مدیریت در حاشیه قزوین و دور از مرکز را ندارند و این مدیریت آمادگی لازم برای جذب متخصص و پزشک عمومی در مراکز درمانی خارج قزوین را دارد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین بیان کرد: این مدیریت آماده عقد قرارداد با پزشکان متخصص گوش و حلق و بینی، پوست و مو، دندانپزشک، جراح مغز و اعصاب است.

تعداد اعمال جراحی انجام شده در بیمارستان تامین اجتماعی شهرستان تاکستان طی سال گذشته پنج هزار و ۱۲۷ مورد و در بیمارستان رازی قزوین نیز ۱۴ هزار و ۳۲۸ عمل بود و در حوزه ویزیت پزشک نیز طی این مدت در بیمارستان تاکستان ۲۴۳ هزار و ۹۹۰ مورد و در بیمارستان رازی قزوین هم ۴۲۵ هزار و ۷۳۸ بیمار طی این مدت ویزیت شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • خواص گیاه درمانی و مفید شنگ
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • درمان سریع سرماخوردگی با بادکش | آیا بادکش با حجامت تفاوت دارد؟
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان
  • نظام درمانی را به کجا می‌برند؟
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود