Web Analytics Made Easy - Statcounter

 دکتر محمود حریری روز دوشنبه در خصوص فعالیت دوره گردها و فروشندگان واقع در منطقه گاوازنگ زنجان به خبرنگار ایرنا گفت: در صورت ساماندهی دستفروشان منطقه گاوازنگ می توان خدمات لازم را در این منطقه به شهروندان زنجانی ارائه داد اما متاسفانه نبود مرجع پاسخگویی تحقق این مهم را با چالش روبه رو کرده است.

وی اضافه کرد: این مشکل از سال ۹۳ شدت گرفته و بر همین اساس در حوزه فرمانداری و کارگروه سلامت و امنیت غذایی مطرح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حریری با بیان اینکه سال ۹۳ تنها هشت دکه به صورت آلاچیق در این محل فعال بود افزود: هم اکنون رشد قاچ گونه و سریع دستفروشان در این منطقه شهروندان را با معضل اساسی بهداشتی مواجه کرده است و از سویی دکه هایی که در گذشته در آلاچیق ها فعالیت می کردند محل فعالیت خود را بدون اخذ مجوزهای لازم یا نظارت خاصی تغییر کاربری می دهند.

حریری افزود: نبود شبکه لوله کشی آب بهداشتی در مجموعه گاوازنگ معضل دیگری است که اغلب واحدهای فعال در این زمینه با آن درگیر هستند.

وی با اشاره به اینکه در بین سالهای ۹۳ تا ۹۵ برخوردهای مقطعی توسط حوزه بهداشتی با دستفروشان این منطقه انجام گرفت، اضافه کرد: هر چند در مدت یاد شده، نسبت به ضبط و جمع آوری مواد غذایی آلوده اقدام شد اما  متاسفانه نتیجه ثمربخشی به دنبال نداشت.

رییس مرکز بهداشت شهرستان زنجان ادامه داد: طبق ساز و کارهایی در سال ۹۶، این موضوع به صورت جدی در کار گروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان مطرح و مقرر شد با تشکیل کمیته‌ای با حضور نمایندگان فرمانداری، سازمان همیاری شهرداری های استان، مرکز بهداشت، نیروی انتظامی و شهرداری اقداماتی جهت ساماندهی دستفروشان و دکه های گاوازنگ انجام شود.

این مسؤول با بیان اینکه در نهایت شیوه نامه‌ای با تولی‌گری سازمان همیاری شهرداری ها مورد توجه قرار گرفت تا برخوردهای لازم نیز انجام گیرد ادامه داد: با وجود کارهای انجام گرفته این شیوه نامه نیز به نتیجه نرسید.

وی اظهار داشت: طی سال گذشته در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی و با تشکیل هفت کمیته این موضوع به کمیته حقوقی قضایی برای پیگیری ها ارجاع داد شد که متاسفانه نتیجه بخش نبود.

حریری افزود: هم اکنون ۲۴ باب قهوه خانه و سفره خانه، ۱۰ مورد تغییر کابری منزل به سفره خانه، یک مورد سفره خانه مجوزدار و یک واحد تالار مجوزدار در این منطقه فعالیت می کنند.

وی اضافه کرد: در زمان حاضر ۱۸ غرفه توسط سازمان همیاری شهرداری ها در خط غربی جاده گاوازنگ احداث شده اما هنوز بهره داری نشده و حتی مجوز برای آنها نیز صادر نشده است.

 رییس مرکز بهداشت شهرستان زنجان گفت: هم اکنون چهار خودروی سیار مواد غذایی در منطقه تفریحی گاوازنگ فعالیت می کنند که فاقد مجوز از سوی مرکز بهداشت شهرستان هستند و این موضوع به مراجع قضایی برای برخوردهای لازم اعلام شده است.

به گفته این مسؤو ل، حدود چهار دکه ثابت در خط شرقی گاوازنگ نیز فعالیت می کنند، اما موضوع  مهم افزایش تعداد منازلی است که تغییر کاربری یافته و مشغول خدمات دهی هستند.

منطقه گردشگری گاوازنگ زنجان یک مجموعه بسیار مستعد برای تقویت اقتصاد شهری و استانی، بهبود شاخص های اجتماعی در نشاط، شادابی و سلامت جامعه، ایجاد رضایتمندی در شهروندان و گردشگران و همچنین ایجاد اشتغال پایدار زود بازده است.

به دلیل مشکلات و چالش های سالهای گذشته، طی ۲ دهه اخیر، اهداف یاد شده در این منطقه تا کنون محقق نشده است، در این میان سازمان همیاری شهرداری های استان بر اساس تفویض اختیار از سوی معاون عمرانی استانداری و طبق قرارداد با اداره کل منابع طبیعی متولی اجرای این طرح مهم هستند.

برچسب‌ها دستفروش زنجان بهداشت و سلامت شهرداری زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دستفروش زنجان بهداشت و سلامت شهرداری زنجان دستفروش زنجان بهداشت و سلامت شهرداری زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۸۹۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر، امین‌رضا خالقیان دبیر نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ در برنامه مثبت آموزش شبکه آموزش سیما گفت: نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ با رویکرد توجه به شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت، اردیبهشت امسال و با محوریت پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

وی افزود: تاکنون بیش از ۶۵۰ شرکت داخلی و خارجی برای حضور در این نمایشگاه ثبت نام کرده‌اند که رشد حدود ۳۰ درصدی داشته است. برگزاری رویدادهای جانبی در این نمایشگاه از جمله رونمایی از دستاوردهای جدید حوزه سلامت و برگزاری جلسات گفتگوی دولت و بخش خصوصی از جمله دلایل اقبال شرکت‌ها برای حضور در این نمایشگاه است.

خالقیان در خصوص حضور شرکت‌های خارجی در این نمایشگاه هم گفت: تاکنون ۵۰ شرکت خارجی برای حضور در این نمایشگاه اعلام آمادگی کرده‌اند. همچنین حضور هیأت‌های مختلف خارجی علاوه بر آشنایی آنان با دستاوردهای شرکت‌های ایرانی، تسهیل کننده صادرات تجهیزات پزشکی نیز خواهد بود که این موضوع به ارزآوری این شرکت‌ها کمک خواهد کرد.

وی افزود: در دو دهه گذشته با فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و فناور توانسته‌ایم از یک کشور واردکننده تجهیزات پزشکی، به صادرکننده این تجهیزات تبدیل شویم، به نحوی که در حال حاضر تجهیزات پزشکی ساخت ایران علاوه بر تأمین نیاز داخلی، به کشورهای مختلف آسیایی، اروپایی و آمریکای جنوبی صادر می‌شود.

دبیر نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ با اشاره به تولید تجهیزات الکترونیک پزشکی، تجهیزات خاص اتاق عمل و وسایل بخش‌های نگهداری ویژه توسط شرکت‌های دانش بنیان گفت: در دوران همه گیری کرونا، تجهیزات پزشکی مورد نیاز از جمله ضدعفونی کننده ها و دستگاه‌های تنفسی مانند ونتیلاتور توسط فناوران ایرانی ساخته شد و نیاز داخل کشور را تأمین کرد.

وی افزود: تجهیزات پزشکی ارتباط مستقیمی با سلامت مردم دارند و تجهیزات پزشکی ایرانی با کیفیت بالایی تولید می‌شوند. این موضوع، ایجاد بازارهای صادراتی را تسهیل کرده است؛ به گونه‌ای که بخش قابل توجهی از بیمارستان‌های ترکیه با تجهیزات ایرانی تجهیز شده است.

خالقیان در خصوص چالش‌های شرکت‌های دانش بنیان در حوزه سلامت گفت: جهت دهی حمایت‌های دولتی خصوصاً در موضوع ارز برای واردات مواد اولیه، تعدد تشکل‌های حوزه سلامت و مشکلات تعرفه گذاری از جمله چالش‌های حوزه سلامت است که باید با همکاری دولت و بخش خصوصی، این چالش‌ها مرتفع گردد.

وی در پایان گفت: بخش قابل توجهی از شرکت‌های عضو پارک فناوری پردیس در حوزه سلامت اعم از دارو و تجهیزات پزشکی فعالیت دارند و بر همین اساس، محوریت برگزاری نمایشگاه ایران هلث از سال ۱۴۰۳ به مدت سه دوره به پارک فناوری پردیس به عنوان بزرگ‌ترین مرکز تجمع شرکت‌های حوزه سلامت اعطا شده است.

بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی، ۲۹ اردیبهشت الی ۱ خرداد ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار می‌شود.

کد خبر 6090607 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • آمادگی پلیس قم برای ساماندهی زباله‌ گرد‌ها
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور
  • افتتاح فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال/ حل معضل بزرگ ترافیکی در غرب تهران
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • بدون همکاری شهروندان معضل سگ‌های ولگرد حل نمی‌شود
  • باغ جنت به یک باغ پارک بزرگ ورزشی تبدیل می شود
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد