Web Analytics Made Easy - Statcounter

حامد سجادی گفت: تا به این لحظه ضرورتی در خصوص حضور نیروهای مردمی حس نمی‌شود و نیازی نیست که نیروهای مردمی در محل حضور یابند و توصیه می‌شود که نیروهای مردمی به سمت استان نیایند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ حامد سجادی، معاونت عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، در خصوص نحوه امدادرسانی به مناطق سیل زده استان‌های سیستان و بلوچستان به خبرنگار برنا گفت: در زره آباد بخش کنارک، برخی از روستاهای دلگان و فنوج استان سیستان و بلوچستان با آبگرفتگی و سیل مواجه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر 2فروند بالگرد به همراه نیروهای عملیاتی در این مناطق مستقر هستند و همچنین مدیرعامل جمعیت هلال احمر و معاون امداد و نجات استان سیستان و بلوچستان در محل مستقر هستند و نظارت و پشتیبانی های لازم را انجام می دهند.

او ادامه داد: تمامی تجهیزات مورد نیاز برای نیروهای امدادگر از مرکز هلال احمر استان تامین شده است.

سجادی در رابطه با تامین نیروهای امدادی برای حضور در مکان هایی که آبگرفتگی دارد نیز، بیان کرد: خوشبختانه عملیات‌های امدادی با حضور تمامی نیروهای جمعیت هلال احمر استان سیستان و بلوچستان در حال انجام است و درخواستی مبنی استفاده از نیروهای امدادی استان همجواتر و یا نیورهای مردمی تا به این لحظه نشده است. در استان هرمزگان نیز به همین شکل است و تمامی عملیات های امدادی توسط نیروهای خود استان صورت می پذیرد و ضرورتی برای درخواست حضور نیرو از دیگر استان ها و یا نیروهای مردمی وجود ندارد و ابلاغی صورت نگرفته است.

او در پاسخ به این سوال که اگر ضرورتی در زمینه افزایش نیروهای امدادی حس شود، به چه شکل این نیروها تامین می شود، بیان کرد: در صورت نیاز برای افزایش نیروهای امدادی، به تعداد مورد نیاز این نیروها از استان های همجوار تامین می شود، برای مثال استان سیستان و بلوچستان می توان از استان های خراسان جنوبی و یا کرمان درخواست نیرو کرد.

همچنین سجادی در خصوص حضور نیروهای مردمی، تصریح کرد: تا به این لحظه ضرورتی در این موضوع حس نمی شود و نیازی نیست که نیروهای مردمی در محل حضور یابند و توصیه می شود که نیروهای مردمی به سمت استان نیایند.

معاونت عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در خصوص فروکش کردن آب در مناطق آبگرفته استان سیستان و بلوچستان، خاطرنشان کرد: خوشبختانه به دلیل نوع بافت خاک این منطقه که ماسه ای است سرعت فروکش کردن آب بسیار سریع انجام گرفت و امیدواریم هرچه سریعتر این عمل انجام شود تال روند امدادرسانی به صورت دقیق صورت گیرد.

این مقام مسئول در پاسخ به این سوال که اقلام ضروری  و مورد نیاز مردم این مناطق گفت: لیست 16 موردی اقلام ضروری براساس نیاز در مناطق توزیع می شود و اگر ضرورتی داشته باشد میزان آن نیز افزایش خواهد یافت. در حال حاضر، پتو، موکت، غذاهای کنسروی و همچنین جیره خشک غذایی از جمله ملزوماتی است که باید در میان توزیع شود، این ملزومات به تشخیص نیروهای عملیاتی در اختیار مردم مناطق سیل زده قرار خواهد گرفت.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان سیستان و بلوچستان امداد و نجات جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی زلزله سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۱۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402

رئیس مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به توجه سیاستگذاران و برنامه‌ریزان به محرومیت‌زدایی گفت: بودجه حمایتی در نظر گرفته شده برای سیستان و بلوچستان در سال 1403 به 6.8 هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به سال گذشته 30 درصد رشد داشته است.

به گزارش ایسنا، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان
  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود
  • حضور چشمگیر نیروهای هلال احمر در کاهش آلام سیل زدگان / امدادرسانی به بیش از ۵۷ هزار نفر
  • حضور فرمانده نیروی هوایی ارتش در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • (تصاویر) مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان
  • باران چگونه تنش آبی سیستان و بلوچستان را شست؟
  • امداد رسانی به بیش از ۵۷ هزار آسیب دیده سیلاب سیستان و بلوچستان