Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول قرارگاه جهاد سازندگی سازمان بسیج دانشجویی گفت: شدت خسارات سیل استان سیستان و بلوچستان بالاست و نیاز به ارسال کمک‌های نقدی مردمی برای سیل‌زدگان داریم.

صادق مفرد، مسئول قرارگاه جهاد سازندگی سازمان بسیج دانشجویی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص آخرین وضعیت مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان گفت: ۶۵ گروه جهادی اکنون در استان سیستان و بلوچستان مشغول خدمت رسانی به سیل زدگان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مفرد افزود: در حال حاضر نیاز به اعزام نیروی جهادی غیر بومی به استان سیستان و بلوچستان برای خدمت رسانی در مناطق سیل زده نیست، ولی سیل زدگان نیاز به ارسال کمک‌های نقدی مردمی دارند تا نیاز‌های اولیه آنان تامین شود.
مسئول قرارگاه جهاد سازندگی سازمان بسیج دانشجویی اضافه کرد: البته تیم‌های جهادی تخصصی درمانی (پزشکی و دامپزشکی) که دارای تجهیزات هستند می‌توانند برای امدادرسانی به استان سیستان و بلوچستان اعزام شوند و در صورتی که درخواست اعزام داشته باشند، زمینه لازم را برای آنان فراهم می‌کنیم.   راه‌های ارتباطی بخش‌هایی از استان سیستان و بلوچستان قطع شده است وی ادامه داد: متاسفانه بر اثر سیلاب راه‌های ارتباطی بخش‌هایی از استان سیستان و بلوچستان قطع شده و در بخش‌هایی همچون دشتیاری از طریق بالگرد، اقلام اولیه برای مردم ارسال می‌شود.  
مسئول مرکز مطالعات و هدایت حرکت‌های جهادی خاطرنشان کرد: مرحله اولیه امدارسانی به سیل زدگان استان سیستان و بلوچستان را آغاز کرده ایم و فعلا تمرکز خود را بر تامین اقلام و نیاز‌های اولیه و اسکان موقت سیل زدگان گذاشته ایم و در مرحله دوم امدادرسانی به بحث ساخت و ساز منازل مسکونی تخریب شده سیل زدگان خواهیم پرداخت.
وی با بیان اینکه تا زمانی که سیل در استان سیستان و بلوچستان فروکش نکند، نمی‌توانیم به ترمیم و بازسازی منازل مسکونی تخریب شده بپردازیم، ابراز کرد: با توجه به اینکه دام‌های بسیاری از اهالی مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان در جریان سیل تلف شده اند، نیاز جدی به اعزام نیرو‌های تخصصی دامپزشکی با تجهیزات و امکانات کامل داریم.   پویشی برای جمع‌آوری کمک‌های مردمی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان راه‌اندازی شد مفرد با اشاره به راه اندازی پویشی برای امدادرسانی به سیل زدگان سیستان و بلوچستان، ادامه داد: اخیرا پویشی برای جمع آوری کمک‌های نقدی مردمی به سیل زدگان استان سیستان و بلوچستان راه اندازی کرده ایم و افراد می‌توانند از طریق این پویش کمک‌های خود را برای سیل زدگان ارسال کنند.
وی افزود: سیل زدگان استان سیستان و بلوچستان نیاز جدی به ارسال کمک‌های نقدی دارند و بر این اساس لازم نیست که البسه و پوشاک برای آنان ارسال شود چرا که سابقا، بلوچی‌های استان استقبال چندانی از لباس‌هایی که در مواقع بحرانی برایشان ارسال می‌شده، نداشته اند و این موضوع به پوشش خاص آنان مرتبط است. با این اوصاف بهتر است کمک‌ها در قالب کمک‌های نقدی باشد تا هزینه زیادی هم صرف ارسال آن نشود چرا که ارسال کمک‌های غیرنقدی به استان سیستان و بلوچستان هزینه‌هایی نیز در بر خواهد داشت. البته استان‌های همجوار که از امکان ارسال کمک‌های غیرنقدی همچون کنسرو، غذا‌های خشک و مواد بهداشتی برخوردارند، می‌توانند این کمک‌ها را برای سیل زدگان استان سیستان و بلوچستان ارسال کنند تا بخشی از مشکلات آنان در زمینه تامین اقلام مورد نیاز مرتفع شود. همچنین افراد می‌توانند پتو نیز برای سیل زدگان ارسال کنند.   تیم‌های جهادی رسانه‌ای در سیستان و بلوچستان حاضر شوند مسئول مرکز مطالعات و هدایت حرکت‌های جهادی ادامه داد: از تیم‌های جهادی رسانه‌ای نیز برای حضور در منطقه دعوت می‌کنیم تا در صورت امکان در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان حاضر شوند و روی بُعد رسانه‌ای این سیل کار کنند تا مظلومیت آنان در شرایط کنونی مورد غفلت قرار نگیرد و صدای سیل زدگان را به گوش مردم و مسئولان برسانند.  
وی با تاکید بر اینکه حجم خسارات سیل در استان سیستان و بلوچستان بالا ست و گستردگی آن زیاد است، یادآور شد: برخلاف گفته مسئولان مرتبط با حوزه امدادرسانی به سیل زدگان استان سیستان و بلوچستان، هنوز حجم زیادی از کمک‌های نقدی و مردمی به منطقه ارسال نشده و نباید این موضوع نادیده گرفته شود که سیل زدگان به شدت به کمک نیاز دارند.
مسئول قرارگاه جهاد سازندگی سازمان بسیج دانشجویی گفت: با توجه به اینکه بسیاری از مردم سیستان و بلوچستان کپرنشین هستند و منازل مسکونی آنان فرسوده بودند، اکثرا در جریان سیل سرپناه خود را از دست داده اند و نیاز است که اقدام به تامین اقلام لازم برای ادامه زندگی آنان کنیم تا با مشکلات بدتری مواجه نشوند.
وی با اشاره به وضعیت استان‌های سیل زده کرمان و هرمزگان ابراز کرد: سیلاب استان‌های کرمان و هرمزگان خسارات کمتری به نسبت استان سیستان و بلوچستان در بر داشته و در این مناطق نیز نیاز به اعزام نیروی جهادی غیربومی نیست، اما همچنان نیاز به اعزام تیم‌های جهادی تخصصی پزشکی و دامپزشکی است و علاوه بر آن، سیل زدگان این استان‌ها نیز به ارسال کمک‌های نقدی مردمی نیاز دارند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سیل سیستان و بلوچستان سیل هرمزگان گروه جهادی مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان فعالیت جهادگران در مناطق سیل زده مناطق محروم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۲۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدودف: پاریس، واشنگتن و لندن هدف قرار خواهند گرفت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، دیمیتری مدودف، معاون شورای امنیت روسیه با هشدار درباره اعزام احتمالی نیرو از غرب به اوکراین، گفت که چنین اقدامی به فاجعه‌ای در سطح جهانی منجر خواهد شد.

مدودف در کانال تلگرامی خود نوشت: اعزام نیرو به قلمرو اوکراین سابق، به معنای دخالت مستقیم در جنگ است و باید به آن پاسخ دهیم و افسوس که این پاسخ در خاک اوکراین سابق نخواهد بود!

وی اضافه کرد: در این صورت، رهبران غربی قادر نخواهند بود که خود را پشت «کپیتال هیل / کنگره آمریکا» یا کاخ الیزه (فرانسه) یا «پلاک ۱۰ خیابان داونینگ / دفتر نخست وزیر انگلیس» مخفی کنند زیرا یک فاجعه جهانی به بار خواهد آمد.

به گفته وی، علت بحث درباره اعزام نیروی غربی به اوکراین که امانوئل ماکرون، رییس جمهور فرانسه از آن صحبت کرده، «محاسبات شرم‌آور برای گرفتن امتیاز سیاسی است.»

وی تاکید کرد: نوعی فروپاشی کامل فرقه حاکمیتی در غرب، در شرف وقوع است. وسعت فاجعه‌ای که چنین رویاروی (احتمالی) به بار خواهد آورد، شبیه به چیزی است که (جان) کندی (رییس جمهور اسبق آمریکا) و نیکیتا خروشچف (رییس جمهور شوروی سابق) بیش از ۶۰ سال پیش به آن رسیدند. با این حال، کودن‌های نابالغی که امروز در غرب بر مسند قدرت هستند، هنوز آن را درک نمی‌کنند!

کد خبر 6098355

دیگر خبرها

  • تربیت نیروهای متخصص جهادی از نیاز مهم سیستان و بلوچستان
  • جیش‌الظلم به سفره مردم بلوچ شلیک می‌کند
  • نخستین مرکز شیمی‌درمانی فرهنگیان کشور در ارومیه افتتاح شد
  • اولین مرکز شیمی درمانی فرهنگیان کشور در ارومیه افتتاح شد
  • مدودف: پاریس، واشنگتن و لندن هدف قرار خواهند گرفت
  • پیکر بی‌جان ۲ فرد غرق شده در رودخانه نیاتک پیدا شد
  • جلوه‌ای از نقش و رنگ در سیستان و بلوچستان + فیلم
  • خوشحالی وصف‌ناپذیر مردم سیستان و بلوچستان از پر آبی هامون + تصاویر
  • کمبود روزانه ۲۰۰ واحد خونی در سیستان و بلوچستان
  • (ویدئو) نقش سد‌ها در کنترل سیل اخیر سیستان بلوچستان