Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمار رسمی نشان می‌دهد میانگین پروازهای تاخیردار طی آذر ۹۸ در مقایسه با شهریور امسال حدود ۱۴ درصد افزایش یافته و شرکت‌های سپهران، تابان، ساها و ایران‌ایر در بازه یاد شده بیشترین افزایش پرواز تاخیردار را ثبت کرده‌اند. ۲۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۷ اقتصادی راه و مسکن نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بر اساس جدیدترین آمار سازمان هواپیمایی کشوری در آذرماه امسال بیشترین تاخیرات پروازی به ترتیب متعلق به تابان (61درصد)، سپهران (52 درصد)، زاگرس (48) و هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (46 درصد) بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمترین پرواز تاخیردار نیز را با 20 درصد هواپیمایی پویا ایر ثبت کرده است.

بررسی پروازهای تاخیردار شرکت‌های هواپیمایی داخلی در شهریور امسال (سومین ماه تابستان) و مقایسه آن با پروازهای تاخیردار آذر (سومین ماه پاییز 98) حاکی از آن است که به جز دو ایرلاین ماهان و کاسپین، سایر شرکت‌های هواپیمایی روند صعودی در این شاخص داشته اند.

بر اساس آمار سازمان هواپیمایی کشوری هواپیمایی ماهان در شهریور امسال 37 درصد پرواز تاخیردار داشت که در آذرماه با کاهش یک درصدی به 36 درصد رسیده است. هواپیمایی کاسپین نیز در بازه مورد اشاره پروازهای تاخیردار خود را 8 درصد کاهش داده است.

در مجموع 14 ایرلاین دیگر همگی روند رو به رشدی را در پروازهای تاخیردار طی کرده‌اند. در صدر این فهرست هواپیمایی سپهران قرار دارد. پروازهای تاخیردار این ایرلاین طی آذرماه در مقایسه با شهریور 98 بالغ بر 35 درصد افزایش یافته است. هواپیمایی تابان که رکوردار تاخیرات پروازی آذرماه است نیز 27 درصد نسبت به شهریور افزایش پروازهای تاخیردار داشته است.

هواپیمایی ساها نیز از 8 درصد شهریور ماه پروازهای تاخیردار خود را به 33 درصد افزایش داده است. هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران نیز جزو چهار شرکت صدرنشین افزایش پروازهای تاخیردار است؛‌ این ایرلاین نیز 23 درصد بر پروازهای تاخیردار خود افزوده است.

در مجموع متوسط پروازهای تاخیردار شرکت‌های هواپیمایی در شهریور ماه حدود 26 درصد بوده که این رقم در آذرماه به حدود 40 درصد افزایش یافته است.

نام ایرلاینسهم پروازهای تاخیردار شهریور 98سهم پروازهای تاخیردار آذر 98تغییر(درصد)آتاایر284416آسمان284416ایران ایر234623ایرتور32353پویا ایر13207تابان346127زاگرس264822ساها83325سپهران175235قشم ایر29378کارون33418کاسپین48408-کیش ایر243511ماهان37361-معراج17225وارش2544194 ایرلاین در صدر تاخیرات پروازی آذر 98

انتهای پیام/

R1012188/P/S7,81/CT1 واژه های کاربردی مرتبط کاسپین ماهان سازمان هواپیمایی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کاسپین ماهان سازمان هواپیمایی کاسپین ماهان سازمان هواپیمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۳۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد

ایتنا - ساتیا نادلا، مدیرعامل مایکروسافت در این بیانیه گفت که دستیار هوش مصنوعی Copilot (کوپایلوت) تعداد مشترکین پولی خود را در این سه ماهه 35 درصد افزایش داد و به 1.8 میلیون نفر رساند.
مایکروسافت فعلا تصمیم ندارد هزینه‌های هوش مصنوعی خود را کاهش دهد. این غول فناوری درباره درآمد سه ماهه سوم خود اعلام کرد که به دلیل رشد تقاضا و افزایش میانگین هزینه در پلتفرم ابری خود، Azure، به سرمایه گذاری در هوش مصنوعی و خدمات ابری ادامه خواهد داد.

امی هود، مدیر ارشد مالی مایکروسافت، در این تماس گفت که مخارج سرمایه‌ای (آنچه یک شرکت برای خرید یا نگهداری دارایی‌ها خرج می‌کند) افزایش خواهد یافت. هود گفت: در حال حاضر، تقاضای کوتاه‌مدت هوش مصنوعی کمی بالاتر از ظرفیت موجود ما است.

این شرکت در سه ماهه سوم نزدیک به 11 میلیارد دلار برای اموال و تجهیزات هزینه کرده است  که 66 درصد بیشتر از هزینه‌ای است که در مدت مشابه یک سال قبل خرج کرده بود.

طبق بیانیه درآمد مایکروسافت در سه ماهه سوم از محصولات ابری خود، از جمله Azure (آزور)،  26.7 میلیارد دلار درآمد کسب کرده است. ساتیا نادلا، مدیرعامل این شرکت در این بیانیه گفت که دستیار هوش مصنوعی Copilot (کوپایلوت) تعداد مشترکین پولی خود را در این سه ماهه 35 درصد افزایش داد و به 1.8 میلیون نفر رساند.
 

درآمد بیشتر از حد انتظار مایکروسافت باعث شد سهام در معاملات بعد از ساعت 4 درصد افزایش یابد. هم درآمد و هم سود هر سهم از برآوردهای وال استریت پیشی گرفت.

برنامه‌های این شرکت برای هزینه‌های بیشتر به دنبال سایر تعهدات بزرگ برای توسعه هوش مصنوعی است. این شرکت قصد دارد تا پایان سال به 1.8 میلیون تراشه هوش مصنوعی دست یابد و ظرفیت مرکز داده خود را افزایش دهد.

تمایل مایکروسافت به هوش مصنوعی و مدل‌های پایه، نیاز به مراکز داده بیشتر، از جمله شریک مایکروسافت  OpenAI، سازنده ChatGPT و GPT-4 را افزایش می‌دهد. مدل‌های هوش مصنوعی باید روی کوه‌هایی از داده آموزش ببینند، که به هزاران واحد پردازش گرافیکی تولید شده توسط شرکت‌هایی مانند Nvidia نیاز دارد. مایکروسافت در حال طراحی تراشه های خود برای کاهش اتکای خود به Nvidia است.
 

دیگر خبرها

  • بهره برداری از محل جدید اعزام و آماده سازی پروازهای هواپیمایی کیش
  • بهره برداری از محل جدید اعزام و آماده سازی پرواز‌های هواپیمایی کیش
  • وعده دلار ۱۰۰ هزار تومانی محقق نشد
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲
  • از سرگیری پروازهای ترکیش ایرلاین به افغانستان
  • چطور درصد حساب کنیم؟
  • فرودگاه کرمانشاه تعطیل نیست
  • هواپیمایی لوفت‌ هانزا لغو پروازهای خود به تهران را تا ۲۰ اردیبهشت تمدید کرد
  • هواپیمایی لوفت‌هانزا لغو پروازهای خود به تهران را تا ۲۰ اردیبهشت تمدید کرد
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد