Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر کشورمان در برلین با انتقاد از سیاست آلمان درقبال ایران گفت که امید چندانی به تلاش‌های دیپلماتیک آلمان برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا ندارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، محمود فرازنده‌، سفیر ایران در آلمان در گفت‌وگو با شبکه یک رادیو و تلویزیون این کشور به شدت از آلمان انتقاد کرد و گفت که به ثمربخش بودن تلاش‌های دیپلماتیک آلمان برای پایان دادن به مناقشه ایران و آمریکا امید زیادی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابر گزارش دویچه وله، این در حالی‌ است که هایکو ماس، وزیر امورخارجه آلمان این روزها تأکید دارد که سیاست‌ خارجی او در قبال ایران موفق است و ادامه خواهد داشت.

اما سفیر ایران در برلین گفت که آلمان فقط وعده می‌دهد.

فرازنده به وزارت امورخارجه آلمان توصیه کرده که بهتر است قبل از طرح هرگونه وعده و وعیدی، ابتدا "ارزیابی درستی از توانایی‌های خود" داشته باشد.

وی تصریح کرد: قبل از چک کشیدن باید از موجودی خود خبر داشته باشید تا ببینید پول کافی برای تضمین امضای خود را دارید، یا نه.

انتقاد سفیر ایران در آلمان به‌طور مشخص به وعده‌های دولت آلمان در زمینه سازوکار مالی اینستکس برمی‌گردد که ایده آن پس از خروج یک‌جانبه آمریکا از توافق هسته‌ای با ایران مطرح شد. سازوکار مالی ویژه اروپا با ایران قرار است یک ابزار مالی برای ادامه تجارت با ایران باشد تا امکان تعاملات تجاری با ایران علی‌رغم تحریم‌های آمریکا را فراهم کند.

کشورهای اروپایی طرف برجام ئ بیش از همه آلمان امیدوار بودند با این سازوکار شرکت‌های اروپایی بتوانند به همکاری تجاری با ایران ادامه دهند.

سفیر ایران در آلمان دراین گفت‌وگو خاطر نشان کرد که اکنون ۲۰ ماه از معرفی این سازوکار گذشته اما هیچ اتفاقی نیفتاده است.

به گزارش دویچه وله، گیدو اشتاینبرگ، کارشناس خاورمیانه در "بنیاد علم و سیاست" در برلین که اتاق فکری نزدیک به دولت آلمان به شمار می‌آید به شبکه یک رادیو و تلویزیون آلمان گفته است، اروپا نباید این برداشت را برای ایران ایجاد می‌کرد که با این سازوکار مالی قادر و مایل به دور زدن تحریم‌های آمریکا -متحد اصلی خود- علیه ایران است.

همچنین مایکل وولفسون تاریخدان برجسته آلمانی هم تأکید کرده است که مشکل اصلی در این مسئله، این بود که اروپا می‌خواست از سایه آمریکا در سیاست خارجی رها شود و رفتار دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را به بهانه‌ای تبدیل کرد تا از سیاست‌های آمریکا فاصله بگیرد.

او که معتقد است تقسیم کار در سیاست خارجی کشورهای غرب از مدت‌ها پیش ناعادلانه است در گفت‌وگو با شبکه یک رادیو و تلویزیون آلمان تصریح کرد: ده‌ها سال است که آمریکا در مناطق بحرانی حضور نظامی دارد و سرباز اعزام می‌کند اما آلمان و اروپا تجارت می‌کنند.

این تاریخدان بر این باور است که آلمان باید تعهد نظامی بیشتری در جهان از خود نشان دهد. او به عنوان مثال شمار سربازان ارتش آلمان در عراق را "خنده‌دار" و حضور نظامی آلمان در خاورمیانه را تنها "نمادین" توصیف کرده است./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: شهادت سردار سلیمانی سردار سلیمانی مسجد مسجد شهادت سردار سلیمانی شهادت سردار سلیمانی هواپیما سردار سلیمانی سردار سلیمانی شهادت سردار سلیمانی ایران و آلمان آلمان ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۳۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران آمادگی بورس تحصیلی دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا را دارد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس سازمان امور دانشجویان تاکید کرد: دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا که خشم و انزجار خود را از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه به نمایش گذاشته و از دانشگاه اخراج شده‌اند، می‌توانند بورس دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی ایران شده و به تحصیل خود ادامه دهند.

 داداش پور با اعلام حمایت از دانشجویان معترض به جنایات اسرائیل، تصریح کرد: دانشگاه‌های ایران در رتبه‌بندی جهانی از جایگاه رو به رشد و خوبی برخوردار هستند و دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکایی در هر رشته‌ای که تمایل به ادامه تحصیل داشته باشند می‌توانند از ظرفیت موسسات آموزش عالی ایران بهره‌مند شوند.

وی ایران به عنوان کشوری که به برکت انقلاب اسلامی و خون شهدا مستقل بوده و یا‌ر مظلومان جهان است معرفی نمود و افزود: سیاست‌های ایران اسلامی بر اساس آنچه حضرت امام خمینی"ره" ترسیم فرموده بود و راهبرد‌های رهبر حکیم انقلاب اسلامی، استکبار ستیزی و استعمار زدایی و فرهنگ سازی این سیاست بوده و است و باهمین رویکرد بود که توانستیم هیبت آمریکا و رژیم صهیونیستی را در دنیا به چالش بکشیم و امروز چشم تمامی آزادیخواهان جهان به ایران دوخته شده است که در حمله موشکی به اسراییل با خوشحالی جهانیان این نگاه به عیان مشخص گردید و امروز با همین نگاه و سیاست است که وزارت علوم با افتخار اعلام آمادگی جذب هر دانشجوی معترض و اخراج شده را مطرح می‌کند.

رئیس سازمان امور دانشجویان همچنین با اشاره به تخریب مراکز آموزشی و دانشگاه‌ها در غزه و به تعطیلی کشاندن آنها یادآور شد: دانشگاه‌های ایران با توجه به ظرفیت‌های خوبی که از آن بهره‌مند هستند این آمادگی را دارند تا ما بتوانیم به بورسیه دانشجویان غزه نیز بپردازیم.

رئیس سازمان امور دانشجویان ادامه داد: بی تردید ایران ملجا و خانه امن تمامی ظلم ستیزان و مظلومانی است که به خاطر مبارزه با استکبار و صهیونیسم جهانی از تحصیل و زندگی باز مانده‌اند.

وی برخورد بی منطق و خشن پلیس آمریکا با دانشجویان را رسوایی این کشور در برابر شعار آزادی بیان در غرب عنوان کرد و اظهار داشت: این حرکت پلیس و نوع برخورد حاکمیت با این جریان و حرکت دانشجویی نشان داد شعار آزادی بیان و ارج نهادن به قشر تحصیلکرده سرابی بیش نبوده و تشت رسوایی غرب با این رفتار به صدا در آمده و به تمامی کسانی که به هر نوعی دل در گرو مهد توسعه و آزادی آمریکا داشتند، فهماند هر کجا که سیاست این کشور اقتضا نماید، تمام شعار‌ها را در برابر منافع خود ذبح می‌کند و ذره‌ای به شعار‌ها ارزش قائل نخواهد شد.

وی در پایان سیاست راهبردی ایران را مبارزه با مستکبران و دفاع از مظلومان نام برد و خاطر نشان ساخت: دیروز با موشک و پهپاد هیمنه پوشالی و گنبد آهنین رژیم صهیونیستی و آمریکا را به چالش کشیدیم و اقتدار ایران اسلامی را در عمل به اثبات رساندیم و نقاب از چهره واقعی استکبار که تهدید به گزینه‌های روی میز داشت کنار زدیم و امروز با اعلام آمادگی جذب دانشجویان معترض و اخراجی علیه جنایات رژیم صهیونسیتی، ظرفیت و نگاه ایران را در همه عرصه‌ها به ویژه دانش گستری و جذب دانشجویان مظلوم با هر نژاد و زبانی به دنیا نشان می‌دهیم و ایران اسلامی همواره پشتیبان حق خواهان و پشیمان کننده زورگویان عالم بوده و بر همین سیاست و روش باقی خواهد ماند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتقاد شدید فرماندار رزن از نحوه استخدامهای جهاد کشاورزی
  • ایران آمادگی بورس تحصیلی دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا را دارد
  • آلمان سفیر خود را از مسکو فرا می‌خواند
  • بورسیه دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا
  • خیزش دانشگاهیان آمریکایی؛ چالشی برای سیاست‌های دوگانه غرب در قبال حقوق بشر
  • تظاهرات حامیان فلسطین در برلین
  • دیدار دبیرکل سازمان جوانان حقوق بشر با سفیر ایران در سوریه
  • فیلم| انتقاد تند سناتور آمریکایی از سیاست آمریکا در قبال جنایات در غزه؛ وقت آن رسیده به صدای مردم آمریکا گوش دهیم!
  • رمزگشایی از تشدید فشارهای لابی اسرائیل علیه موسویان/ مقاله تند جروزالم‌پست علیه دیپلمات پیشین ایرانی
  • رویکرد بایدن در قبال تظاهرات ضد صهیونیستی دانشجویان در آمریکا