Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

جلسه بررسی فرصت‌های سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای توسعه خط ۱۰ مترو تهران با حضور مدیران ارشد شرکت مترو و بخش خصوصی برگزار شد. مدیرعامل شرکت مترو در این جلسه بر لزوم تغییر دیدگاه در تأمین منابع مالی برای توسعه و تکمیل خطوط مترو تأکید کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت راه‌آهن شهری تهران و حومه ( مترو) جلسه بررسی فرصت‌های سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای خط ۱۰ مترو تهران با حضور رئیس هیئت‌مدیره شرکت مترو، علی امام مدیرعامل شرکت مترو، علی نوذرپور شهردار منطقه ۲۲ تهران، سعید نایب مدیر سرمایه‌گذاری شرکت مترو و نیز جمعی از مدیران بخش خصوصی شامل مجموعه‌های ایران مال، شرکت اسپیلت و کیسون، مجموعه های رزمال، بام لند، لکسون، هزار و یک شب، شهید خرازی، بتاجا، تهران مال و لوتوس پارسیان در سالن جلسات شرکت مترو برگزار شد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این مراسم علی امام با اشاره به اینکه ۴ دهه فعالیت شرکت مترو منجر به ساخت ۲۲0 کیلومتر خط با ۱۲۵ ایستگاه شده است؛ به آخرین بازنگری صورت گرفته در طرح جامع حمل و نقل ریلی در سال‌های ۹۵ تا ۹۷ اشاره و خاطرنشان کرد: در این بازنگری مقرر شد ۴ خط جدید شامل خطوط ۸ تا ۱۱ در شهر تهران طراحی و ساخته شود به‌گونه‌ای که شهروندان تهرانی بتوانند با طی مسافت ۸۰۰ متر از منزل خود به یکی از مودهای حمل و نقل عمومی به ویژه مترو دست پیدا کنند.

مدیرعامل شرکت مترو با اشاره به اینکه الگوی تأمین مالی برای شرکت مترو در4 دهه گذشته به‌گونه‌ای بوده است که مترو جهت تأمین منابع مالی به دولت متکی نباشد، تأکید کرد: حتی در سال ۱۳۶۵ با قید این شرط مترو راه‌اندازی شد.

امام عنوان کرد: از سال ۸۵ تاکنون مصوبه‌های بالادستی خوبی به عنوان پشتوانه قانونی تأمین منابع مالی برای توسعه مترو به تصویب رسیده است.درصورتی‌که دولت‌ها به این مجموعه قوانین پایبند می‌بودند امروز مترو کلان‌شهرها در وضعیت بسیار بهتری قرار داشت. متأسفانه از سال‌های گذشته تاکنون فشار تأمین منابع مالی برای توسعه مترو بیشتر بر دوش شهرداری بوده و دولت هادر این میان نقش کمتری داشته‌اند.

او با تأکید بر این که شرایط فعلی کشور و نیز شهرداری، الزامی مبنی بر تغییر دیدگاه در تأمین منابع مالی را ایجاب می‌کند، عنوان کرد: حتی دولت نیز برای توسعه پروژه‌های عمرانی خود به این نتیجه رسیده است. در این میان مترو با هزینه‌های بسیار بالایی که برای ساخت و توسعه دارد و همچنین دیر بازده بودن موضوع نیازمند این تغییر دیدگاه است.

مدیرعامل شرکت مترو با اشاره به اینکه اولین قدم اجرایی به سمت عملی کردن الگوی مناسب تأمین منابع مالی از سوی شرکت مترو در خط ۱۰ به‌ویژه بخش غربی آن آغاز می‌شود، خاطرنشان کرد: در بخش غربی خط ۱۰ مجموعه‌های تجاری بسیار مناسبی قرار دارند که می‌توانند به‌عنوان سرمایه‌گذار حضورداشته باشند. با توجه به این‌که بخشی از خط 10 از نزدیکی نمایشگاه بین‌المللی عبور می‌کند، تفاهم‌نامه‌ای با نمایشگاه بین‌المللی به امضا رسیده است تا با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای نمایشگاه بین‌المللی ایستگاه مترو ساخته شود.

فرصت‌های گسترده سرمایه‌گذاری در بخش غربی خط 10

امام با بیان اینکه در نظر داریم بخش غربی خط ۱۰ را تحت عنوان فاز یک این خط تعریف کنیم، خاطرنشان کرد: در صورت وجود منابع مالی این امکان را داریم که از اسفندماه مقدمات توسعه خط ۱۰ را کلید بزنیم زیرا به لحاظ توان فنی و نیروی انسانی در آمادگی کامل به سر می‌بریم.

او در ارتباط با منابع مالی موردنیاز برای ساخت خط 10 متروی تهران عنوان کرد : بخش تجهیزات ثابت و متحرک این خط در مجموع ۲۸ میلیون یورو و بخش ساختمانی که بیشتر به منابع داخلی متکی است ۲۲۸ میلیارد تومان برای یک کیلومتر تونل و ایستگاه با تجهیزات هزینه در بر دارد. این در حالی است هر واگن به طور متوسط یک میلیون یورو هزینه در بردارد؛ بدین معنی که باید برای یک قطار با 8 واگن 8 میلیون یورو هزینه کرد.

مدیرعامل شرکت مترو با اشاره به اینکه این برآورد هزینه‌ها بدون در نظر گرفتن هزینه‌های تملک برای قسمت‌هایی همانند هواکش‌ها و پله‌های خروج اضطراری که به فضای باز نیاز دارند است، گفت: درصورتی‌که سرمایه‌گذاران اقدام به سرمایه‌گذاری برای ساخت و توسعه خط ۱۰ کنند، می‌توانند از زمین‌هایی که در اختیار خودشان است به‌عنوان آورده بدین منظور استفاده کنند تا هزینه‌های تملک به این صورت حذف شود.

در ادامه سعید نایب مدیر سرمایه‌گذاری شرکت مترو به تشریح فرصت‌های سرمایه‌گذاری بخش خصوصی با محوریت خط ۱۰ پرداخت و یکی از مهم‌ترین این روش‌ها را روش مشارکت بخش خصوصی و عمومی با در نظر گرفتن طیف وسیعی از سرمایه‌گذاران خرد و کلان عنوان کرد.

در پایان این جلسه پرسش و پاسخ بین سرمایه‌گذاران و مدیران ارشد شرکت مترو صورت گرفت و مقرر شد سرمایه‌گذاران داوطلب برای مشارکت در ساخت خط ۱۰ مترو تهران، نمایندگان خود را به شرکت مترو به‌منظور ادامه همکاری معرفی کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۴۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است

به گزارش همشهری آنلاین، «اقتصاد ایران توان تحمل تنش و جنگ، پس از تلافی حملات تل‌آویو را ندارد». این سخنان مجری تلویزیون اسرائیلی پس از حمله این رژیم به کنسول‌گری ایران واقع در دمشق است.

حال مدتی پس از پاسخ تنبیهی ایران با شلیک صدها پهباد و موشک کروز و بالستیک به اراضی اشغالی، مدیر شرکت انگلیسی Amtelon مچ وجتال که به عنوان یک سرمایه‌گذار خارجی در بورس ایران فعال است، می‌گوید که سرمایه‌گذاری برای خارجی‌ها در بیش از ۱۰۰ شرکت ایرانی به واسطه سود دلاری بالا ریسکی ندارد.

بلومبرگ نیز اخیرا در گزارشی نوشت، ایران با ۶۰۰ شرکت در ۵۰ صنعت مختلف بزرگترین بازار بورس ناشناخته جهان را در اختیار دارد.

برای اولین بار است که بلومبرگ سرمایه‌گذاری در ایران را به افراد خارج از کشور توصیه کرده و سابقه‌ای از چنین گزارش‌هایی وجود ندارد.

شاخص کل بورس تهران پس از پاسخ تنبیهی به تل‌آویو تا ۲.۱ درصد رشد نسبت به شرایط پیش از پاسخ را ثبت کرده است.
مرور تجربیات کشورهای توسعه‌یافته بیانگر آن است که معنای جدید توسعه همزمان با تحولات جدید تغییر کرده و امروزه تنها توسعه در همه ابعاد اقتصادی، امنیتی، سیاسی، نظامی و ... می‌تواند رشد پایدار تثبیت و تضمین شده به همراه داشته باشد.

کارشناس اقتصادی بهمن آرمان مسیر توسعه ایران را از راه رفع تحریم و ارتباط با قدرت‌های جهانی میسر دانسته و معتقد است که با در پیش‌گرفتن سیاست‌های تنش‌زدا می‌توانیم تعداد قابل‌توجهی پروژه‌ توسعه‌ای کشور در زمینه‌های مختلف را به نتیجه برسانیم و با ورود سرمایه خارجی و امکان تأمین مالی پروژه‌های توسعه‌ای از طریق بازارهای مالی توسعه پیدا کنیم.

در مقابل کارشناس ارشد دیپلماسی مهدی خراطیان ایده رفع تحریم و رسیدن به توسعه اقتصادی را منقضی شده و ساده‌انگارانه می‌داند و می‌گوید که هروقت تهران نشان داده که تعیین‌کننده معادلات امنیتی منطقه است، فرایند عادی‌سازی حضور اقتصاد کشور در اقتصاد جهانی با سرعت بیشتری پیش رفته است، با این دستور کار تحریم هم ناکارآمد خواهد بود.

امنیت، قدرت سیاسی، اقتصاد، توان نظامی و فرهنگ دیگر امرهای جدا از هم نیستند و یک کشور برای توسعه باید در همه این بخش‌ها نقش ویژه‌ای در جهان بلند کند. در این راستا جانمایی کشور در هم‌بست‌های موسوم کریدور می‌تواند سریع‌ترین راه رسیدن به توسعه قلمداد شود.

کد خبر 849111 منبع: فارس برچسب‌ها خبر مهم بورس تهران اقتصاد سرمایه‌ گذاری

دیگر خبرها

  • این کار را انجام ندهید، یارانه تان قطع می شود!
  • همایش معرفی فرصت های سرمایه گذاری در کرمان
  • خبر مهم برای یارانه بگیران | چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • توصیه به یارانه‌بگیران؛ چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • طرح توسعه راه زمینی به جزیره کیش
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود