Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@21:54:45 GMT

کاهش قدرت باروری، رهاورد افزایش سن ازدواج

تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۹۷۴۷۶

کاهش قدرت باروری، رهاورد افزایش سن ازدواج

ایسنا/خراسان شمالی مدیرگروه سلامت جمعیت و خانواده دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی نسبت به افزایش سن ازدواج هشدار داد و گفت: افزایش سن ازدواج رابطه مستقیمی با کاهش قدرت باروری دارد.

دکتر مریم پورآدینه در جلسه گروه‌های آموزشی زوجین که با حضور نمایندگان برخی از دستگاه‌هایی اجرایی خراسان شمالی در سالن شهید رجایی این دانشگاه در تاریخ 22 برگزار شد، ضمن ارائه گزارشی در حوزه ضرورت ارتقای کلاس‌های آموزشی پیش از ازدواج، وضعیت ازدواج در کشور و فعالیت‌های صورت گرفته در این بخش، گفت: در این استان روند ازدواج سیر نزولی را در پیش گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بسیاری از اختلافات و آمار طلاق مربوط به پنج سال نخست زندگی مشترک است، ادامه داد: آموزش‌های پیش از ازدواج گامی موثر در جلوگیری از بروز اختلافات زناشویی است.

وی خاطرنشان کرد: البته گروه سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در این مدت برنامه‌های متنوع آموزشی را برای زوجین در دستور کار دارد که از مهم‌ترین‌های آن ها، برنامه فعلی آموزش پیش از ازدواج با مدیریت وزارت بهداشت است.

دکتر پورآدینه وزارت کشور، دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، قوه قضائیه، بهزیستی، سازمان تبلیغات اسلامی، جهاد دانشگاهی و غیره را دستگاه های همکار در اجرای این طرح دانست و ادامه داد: دو سال است که اجرای طرح آموزش پیش از ازدواج کلید خورده و بیش از 400 مرکز در سراسر کشور مشغول به اجرای این طرح هستند.

وی هدف کلی از اجرای این برنامه مشترک بین دستگاهی را ارتقای کمی و کیفی برنامه آموزش های هنگام ازدواج، برخورداری زوجین در آستانه ازدواج و پس از آن از مهارت ها و توانمندی های بیشتر و افزایش رضایتمندی از زندگی زناشویی و تحکیم بنیان خانواده دانست.

مدیرگروه سلامت جمعیت و خانواده دانشگاه علوم پزشکی، انواع آموزش برای تحکیم خانواده را شامل: آموزش قبل از ازدواج، حین ازدواج، آموزش در پنج سال نخست زندگی مشترک و آموزش تحکیم و پایداری خانواده در طول زندگی بیان کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی افزایش سن ازدواج قدرت باروری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۷۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه در طول روز پر انرژی باشیم؟ 

برای داشتن انرژی بیشتر در طول روز باید چند کار تأثیر گذار روی سلامت جسمی و روانی تان را انجام دهید. به طور کلی شما باید تغذیه سالم، ورزش منظم، خواب کافی، برنامه‌ریزی روزانه داشته باشید و کنترل استرس و اضطرابتان را در دست بگیرید.

۱. تغذیه سالم: مصرف غذاهای سالم و با ارزش غذایی بالا مانند میوه، سبزیجات، مغزهای خشک، ماهی، مرغ و محصولات کامل‌مغذی برای افزایش انرژی بدن بسیار مفید است.

۲. ورزش منظم: ورزش و فعالیت بدنی منظم به افزایش انرژی و تقویت قدرت بدنی کمک می‌کند.

۳. خواب کافی: خواب به موقع و کافی حدود ۷-۹ ساعت در شب برای بازسازی بدن و افزایش انرژی ضروری است.

۴. آب کافی: مصرف آب به میزان کافی برای حفظ هیدراسیون بدن و افزایش انرژی بسیار مهم است.

۵. کاهش استرس: استرس و نگرانی‌های زیاد می‌توانند باعث کاهش انرژی شما شوند. به دنبال روش‌های کاهش استرس و آرامش پیدا کنید.

۶. استفاده از روش‌های تنظیم احساسات: تمرین‌های تنفس، مدیتیشن و یوگا می‌توانند به شما کمک کنند تا احساسات خود را تنظیم کرده و انرژی بیشتری داشته باشید.

۷. برنامه روزانه: برنامه‌ریزی منظم روزانه و تعیین اهداف قابل دست‌یابی می‌تواند به شما احساس موفقیت و انگیزه بدهد که در نتیجه انرژی شما را افزایش دهد.

کد خبر 750766

دیگر خبرها

  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است / کاهش جمعیت در مرکز استان
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • چگونه در طول روز پر انرژی باشیم؟ 
  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان
  • کاهش نرخ باروری در ایران از چه وقت شروع شد؟
  • شروع کاهش نرخ باروری به حدود دهه چهل برمی‌گردد
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود