Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون معماری و شهرسازی شهرداری اصفهان گفت: شهر اصفهان در دومین گام در مسیر پیوستن به شبکه شهرهای دوستدار کودک، موفق به دریافت نشان شهرهای دوستدار کودک شد و این نشان در بهمن ماه سال جاری به اصفهان اعطا می شود.

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان، سید احمد حسینی ‌نیا در خصوص اقدامات انجام شده برای تبدیل اصفهان به شهر دوستدار کودک با بیان اینکه روند پیوستن اصفهان به شبکه شهرهای دوستدار کودک جهان از سال 97 و در معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان آغاز شد، اظهار کرد: برای پیمودن این مسیر نیاز است، اصفهان سه مرحله پایلوت، دریافت نشان و الحاق به شبکه جهانی را بگذراند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: با اقداماتی که شهر اصفهان در این مدت انجام داده است توانسته امتیاز مرحله پایلوت را به دست آورد که هیچ شهری در ایران هنوز به این مرحله نرسیده است. 

 

معاون معماری و شهرسازی شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه با گذر از مرحله اول اصفهان در دومین گام موفق به دریافت نشان شهرهای دوستدار کودک در بهمن ماه سال جاری می شود، گفت: تایید شورای شهر اصفهان در هر مرحله برای انجام اقدامات مورد نیاز است.  

وی با بیان اینکه اقدامات مورد نیاز برای شهر دوستدار کودک در بازه زمانی سه ساله در شهرداری پیگیری می شود، تصریح کرد: در همین راستا برنامه اصفهان 1400 به عنوان یک سند بالادستی برای این موضوع مورد توجه ما خواهد بود.

ارسال برنامه های اجرایی و راهبردهای شهر دوستدار کودک به یونیسف

حسینی نیا با اشاره به اینکه بر اساس اهداف اصفهان 1400 و سایر اسناد مرتبط با حوزه کودکان و شهر دوستدار کودک و نیز همفکری با متخصصان در این زمینه، 94 برنامه اجرایی، 17 راهبرد و 10 هدف در مهرماه برای یونیسف ارسال شد، گفت: طبق اعلام نظر یونیسف باید این اقدامات از شاخص، برخوردار باشد و تا سال 1405 ادامه یابد.

وی گروه های هدف در این برنامه ها طبق شاخص های کنوانسیون حقوق کودک را کودکان چهار ساله، 5 تا 12 و 13 تا 18 ساله عنوان کرد.   

معاون معماری و شهرسازی شهرداری اصفهان افزود: طبق چشم اندازهایی که برای اصفهان به عنوان شهر دوستدار کودک ترسیم شده است، باید اصفهان به شهری ایمن، سبز، دوستدار کودک، خانواده محور و مشارکت جو تبدیل شود تا با این کار نظرات کودکان هم محترم شمرده شده و استعدادهای آنها شکوفا شود.

وی با اشاره به اینکه در این زمینه سازمان های دیگری همچون آموزش و پرورش، سمن ها و بهزیستی با تعامل خود به شکل گیری موضوعات معنایی در خصوص کودکان کمک خواهند کرد، اظهار کرد: اقدامات ما برای تطبیق با شاخص ها و توقعات یونیسف آغاز شده است و در حوزه هایی همچون مناسب سازی، همفکری اجتماعی، ارتقاء فرصت های برابر بین همه گروه های کودکان، ایمنی، تامین رفاه و شغل در آینده در حال کار هستیم.

حسینی نیا از اختصاص یک و نیم میلیارد تومان اعتبار برای ارتقای زیرساخت در مناطق کمتربرخوردار برای توسعه شهر دوستدار کودک خبر داد و گفت: علاوه بر اقدامات مالی باید اصلاحات ساختاری هم در شهرداری اصفهان شکل گیرد تا مسئله شهر دوستدار کودک، در چارت سازمانی این نهاد درنظر گرفته شود. 

وی افزود: در این زمینه وزارت کشور و در واقع سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور آمادگی خود را اعلام کرده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان حقوق شاخص شهرداری معماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۰۲۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امنیت لازمه توسعه است/لزوم رسیدگی به مسکن محرومان در کردستان

به گزارش خبرنگار مهر، ماموستا فایق رستمی ظهر جمعه در خطبه‌های این هفته مسجد جامع سنندج اظهار کرد: امروزه چند مؤلفه در توسعه جامعه و پیشبرد اهداف مؤثر است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی خاطر نشان کرد: امنیت کشور، امنیت زندگی مردم، اجرای عدالت در همه عرصه‌ها، رسیدگی به مسکن محرومان و ایجاد اشتغال برای جوانان منجر به توسعه جامعه می‌شود و باید مسؤولان این موارد را مورد توجه قرار دهند.

وی با بیان اینکه امروز مردم در سرنوشت جامعه اثرگذارند، افزود: شعار امسال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» نیاز به همراهی مردم دارد و مردم باید در این زمینه همراه مسؤولان باشند.

امام جمعه سنندج همچنین به جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین و مردم غزه اشاره کرد و گفت: تمامی اقدامات رژیم غاصب با به شهادت رساندن ۳۴ هزار و ۱۸۳ نفر در زمان ۲۰۰ روز شهید و زخمی کردن تعداد زیادی مردم، زن و کودک، کادر درمانی خوی وحشیگری و حیوانی آنها را نشان می‌دهد.

ماموستا رستمی همچنین ویران شدن مساجد، بیمارستان، بهداشت و مسکن در غزه را از دیگر اقدامات وحشیانه رژیم جنایتکار صهیونیست برشمرد و بیان کرد: تمامی اقدامات این رژیم علیه مردم فلسطین و غزه محکوم است و سازمان ملل نیز باید سکوت خود را بشکند و به حمایت از این مردم مظلوم بپردازد.

وی از دین مبین اسلام به عنوان کامل‌ترین دین نام برد و گفت: خداوند حافظ دین اسلام بوده و هیچ دشمنی نمی‌تواند آن را از بین ببرد و روزی ریشه‌های ظلم خشک می‌شود.

امام جمعه سنندج با تبریک هفته کار و کارگر، تصریح کرد: کارگران تلاشگران به حرکت درآوردن چرخ‌های تولید هستند.

ماموستا رستمی اضافه کرد: پیامبر مکرم اسلام در مورد کارگران می‌فرمایند، قبل از خشک شدن عرق کارگران حق و حقوق‌شان را پرداخت کنید، و این توجه پیامبر مکرم اسلام به افرادی که نقش مهمی در به حرکت درآوردن چرخ‌های توسعه و تولید دارند نشان از جایگاه ویژه است.

کد خبر 6089037

دیگر خبرها

  • امنیت لازمه توسعه است/لزوم رسیدگی به مسکن محرومان در کردستان
  • اعتراض باشگاه نیروی زمینی به همزمان نبودن ساعت بازی‌ها
  • طرح نهضت ملی مسکن از اقدامات خوب دولت سیزدهم است
  • کاهش حدود ۱۰ درصدی جانباختگان تصادفات در نوروز امسال
  • ادامه تلاش تیم آتش‌نشانی برای یافتن کودک غرق شده در رود «خرسان»
  • آسفالت محله های اندوان خوراسگان تا نیمه اول امسال
  • مردان متولد این ماه‌ها به سختی عاشق می‌شوند!
  • شناسایی بیش از ۳۰۰۰ مادر باردار و دارای کودک شیرخوار زیر دو سال در لرستان
  • جایزه ویژه توانیر برای مشترکان کم مصرف
  • یافته محققان نشان داد؛ نقش پیوند مدفوع در بهبود علائم حرکتی پارکینسون