Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،کیومرث مظفری مدیرکل بیمه سلامت کرمانشاه گفت : بیمه سلامت یکی از خدمات بسیار با ارزش دولت می‌باشد که با توجه به مشکلات اقتصادی مردم می‌تواند در زمان‌های خاص به کمک خانوار‌های کمک درآمد و فاقد هرگونه بیمه دیگری بیاید.

او گفت : با این حال هنوز جامعه از ارزش و جایگاه بیمه سلامت به خوبی مطلع نیست، لذا شما اصحاب رسانه باید این کار را انجام دهید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: خوشبختانه علیرغم مشکلات مالی، بیمه سلامت کماکان در سطح کشور به ویژه کرمانشاه به خوبی فعال است تا جایی که در آیین نامه بیمه اجباری افراد فاقد پوشش بیمه به صورت اجباری ظرف ۶ ماه بیمه شوند.

مدیرکل بیمه سلامت کرمانشاه گفت: براساس مصوبات هیات وزیران ارزیابی تمکن مالی افراد فاقد بیمه انجام می‌شود، اگر افراد در ۳ دهک اول جامعه جزو افراد کم درآمد باشند از حق بیمه رایگان استفاده می‌کنند.

این مقام مسئول افزود: دهک چهارم ۵۰ درصد حق بیمه یک سال معادل ۲۹۰ هزار تومان را پرداخت می‌کنند و اگر جزء دهک پنجم به بعد باشند حق بیمه آزاد معادل ۵۸۰ هزار تومان برای هر فرد در سال می‌پردازند.

مظفری گفت: در حال حاضر نزدیک به ۹۰ درصد هزینه‌های درمان را دولت پرداخت می‌کرد، بنابراین وضع حق بیمه برای خانوار‌های دهک بالای جامعه که از تملک مالی برخوردارند یک نوع تقسیم ناعادلانه یارانه سلامت است.

مدیرکل بیمه سلامت کرمانشاه گفت: خوشبختانه برای مواقع ضروری نمایندگان بیمه سلامت را در خود بیمارستان‌ها مستقر کرده ایم.

این مقام مسئول افزود: تلاش ما این است که همه جمعیت استان کرمانشاه را زیر پوشش بیمه ببریم.

مظفری گفت: آن دست از مطب‌های پزشکی که دفترچه‌های سلامت را لحاظ نمی‌کنند، خلاف قانون و بخش نامه عمل می‌کنند و به بهانه‌های واهی از قبیل اینکه هزینه‌ها را دیر دریافت می‌کنند و... دفترچه‌های سلامت را قبول نمی‌کنند که شهروندان می‌توانند این موارد را با سامانه شبانه‌روزی ۱۶۶۶ در میان بگذارند.

او گفت: این درحالی است که تمامی هزینه‌های درمانی به مبلغ ۲۲۰ میلیارد تومان را به مطب‌های پزشکان، داروخانه‌ها و مراکز درمانی خصوصی را تا شهریور ماه تسویه نموده ایم.

مدیرکل بیمه سلامت کرمانشاه گفت: ۱۹۵۶ نفر از بیماران خاص استان کرمانشاه مانند هموفیلی، کلیوی، MS و تالاسمی زیرپوشش بیمه سلامت قرار دارند .

 

 

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیمه ارزش دولت زمان خاص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۰۲۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲

ایسنا/خراسان رضوی مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ورود گردشگران سلامت در سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرده است.

داوود خوش‌شکن در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص وضعیت گردشگری سلامت مشهد در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آن‌ها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

وی افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا(ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن بیان کرد: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشورهای افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور خاطرنشان کرد: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در سطح کشور را دارد. پس از مشهد شهرهای قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص ارزیابی درآمدزایی گردشگری سلامت در مشهد طی سال گذشته گفت: درآمد خوبی در گردشگری سلامت کسب کرده‌ایم، ضمن اینکه درآمد بسیاری که از این طریق وارد کشور می‌شود ثبت نمی‌شود. این رقم ثبت شده، شاید یک‌چهارم یا یک‌پنجم درآمد مشهد از گردشگران سلامت در سال گذشته بوده باشد. پولی که گردشگران سلامت به مطب پزشکان، لیدرها، مراکز تفریحی و گردشگری و... می‌دهند ثبت نمی‌شود. ما فقط عددی که در بیمارستان و سامانه ثبت شده را اعلام می‌کنیم و از سایر هزینه‌های گردشگران به صورت دقیق اطلاعی نداریم.

خوش‌شکن بیان کرد: نسبت به سال ۱۴۰۱ درآمد ما از گردشگری سلامت تقریبا ۲ برابر شده است، این در صورتی است که تعداد بیماران ما ۱۰ درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای افراد قطع عضو
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای کربنی
  • نقش کلیدی لوازم پزشکی در بهبود سلامت بیماران
  • اجرایی شدن پوشش بیمه‌ای دست و پای کربنی
  • آن چه علم به تازگی درباره قاعدگی زنان کشف کرده است