Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر سابق انجمن علمی دانشجویان رشته علوم و مهندسی شیلات دانشگاه تربیت مدرس گفت: بیش از 15 دانشجوی نمونه دانشگاهی و نخبگان کشوری در اتاق فکر این انجمن حضور دارند.

تارا زارعی در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشجویی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در خصوص انجمن علمی دانشجویان رشته علوم و مهندسی شیلات دانشگاه تربیت مدرس اظهار کرد: انجمن علمی علوم دریایی سال 89 توسط فعالان دانشجویی به‌عنوان اولین انجمن علمی دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی دانشگاه تربیت مدرس با همکاری تمامی اعضای رشته‌های دانشکده علوم دریایی شامل شیلات در دو گرایش فراوری محصولات شیلاتی و تکثیر و پرورش، زیست دریا و فیزیک دریا تأسیس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این انجمن با بیش از 9 سال فعالیت دانشجویی افتخاراتی نظیر برگزاری کارگاه‌های علمی-آموزشی، مناظرات، نشست‌ها، همایش‌ها، بازدیدها و مشارکت در فعالیت‌های علمی-ترویجی کشوری و بین‌المللی، همکاری علمی با سازمان‌های شیلات استان مازندران، پژوهشگاه رویان، مرکز پاستور، سازمان منطقه آزاد چابهار، آموزش‌وپرورش استان را در کارنامه خود دارد.

دبیر سابق انجمن علمی دانشجویان رشته علوم و مهندسی شیلات دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه ازجمله افتخارات این انجمن، درخشش در انجمن‌های دانشگاه در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است، عنوان کرد: بیش از 15 دانشجوی نمونه دانشگاهی و نخبگان کشوری در اتاق فکر این انجمن حضور دارند.

وی افزود: پاییز 97 باهمت فعالان این انجمن شامل دانشجویان، فارغ‌التحصیلان و اعضای هیئت‌علمی در راستای چابک سازی و استفاده از نهایت پتانسیل رشته‌های دانشکده علوم دریایی این انجمن موفق به تأسیس چهار انجمن علمی تخصصی مجزا شامل علوم و مهندسی شیلات، زیست دریا، فیزیک دریا و بین‌رشته‌ای در دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی شد.

زارعی با تأکید به تغییر رویکرد اجرایی انجمن علمی دانشجویان رشته علوم و مهندسی شیلات دانشگاه تربیت مدرس، گفت: پس از تولد فصل نوین فعالیت‌ها در دانشکده علوم دریایی با توجه به اهداف کلان کشوری، تدوین نقشه راهبردی تحول دانشگاه‌ها و الزام ورود به عصر دانشگاه‌های صنعتی نظیر MIT و هاروارد، همچنین توسعه استارت‌آپ‌های دانشجویی، «کارآفرینی و حمایت از استارت‌آپ‌ها» در اولویت اول انجمن قرار گرفت.

وی در تشریح ایده «بی‌تلاطم در آب با فیش‌‌میش» بیان کرد: در زمستان 97 اتاق فکری انجمن در راستای اهداف کلان دانشگاه مبنی بر استقلال مالی انجمن‌های علمی اقدام به تأسیس پروژه خودکفایی و درآمدزایی کرد. این پروژه با عنوان «بی تلاطم در آب با فیش‌میش» نام‌گذاری شد.

زارعی در خصوص علت نام‌گذاری طرح بی‌تلاطم در آب با فیش‌میش تصریح کرد: وجه‌تسمیه با عنوان «بی‌تلاطم در آب» وجود پشتوانه «علمی» در امور و برنامه‌ریزی‌ها است که منجر به آسایش خاطر و برهم نزدن موازین طبیعت خواهد بود که به‌واسطه این پشتوانه می‌توان از منابع آبی و موجودات زنده این اکوسیستم‌ها برای مباحث تجاری و اقتصادی استفاده کرد.

وی عنوان کرد: همچنین عبارت فیش‌میش با الهام گرفتن از نام یکی از خاص‌ترین ماهیان خلیج‌فارس و دریای عمان یعنی میش ماهی و ترکیب آن بالغت fish ابداع‌شده است که تلفظی شبیه به بیان عامیانه «کش مش» دارد که می‌تواند شیرین، ماندگار و خاطره‌انگیز باشد.

دبیر سابق انجمن علمی دانشجویان رشته علوم و مهندسی شیلات دانشگاه تربیت مدرس در معرفی پویش «سرسبزتر با مدرس» گفت: طرح تحول راهبردی این دانشگاه در رابطه یاری‌رسانی اجتماعی قدمی نوین برداشته است. به‌منظور برآورده سازی اهداف این بسته پویشی تحت عنوان «سرسبزتر با مدرس» در نوزدهم آبان سالروز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه با همکاری اداره آموزش‌وپرورش استان، انجمن علمی علوم و مهندسی شیلات و دانشگاه تربیت مدرس با شعار «هرچه آگاه‌تر باشیم ثروتمندتر خواهیم بود» تأسیس شد.

وی ادامه داد: در مرحله نخست پویش از اساتید، دانشجویان دکتری، آموزش‌وپرورش شهرستان‌های نور و محمودآباد به‌منظور همکاری دعوت به عمل آمد. دانشجویان تارا زارعی، دکتری علوم و مهندسی شیلات، مژده میرکی، مهندسی جنگل‌داری، زهرا درویش‌نیا، دانشجوی دکتری زیست دریا و بیتا روشن‌روان، دانشجوی دکتری مهندسی محیط‌زیست به‌عنوان اولین مدرسان سرسبزتر فعالیت آگاهی بخشی خود را در سطح پنج  دبیرستان از دو شهرستان آغاز کردند.

زارعی عنوان کرد: تاکنون این پویش اقدام به عضوگیری از 108 دانش‌آموز به‌منظور آگاهی بخشی درزمینه کارآفرینی همسو با حفاظت منابع طبیعی کرده است. هم‌اکنون اتاق فکر این پویش اعلام کرده است این پروژه در مرحله دوم اجرا است که از مدارس به‌منظور استفاده از فضای آموزشی دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی دانشگاه تربیت مدرس دعوت به‌عمل‌آمده تا سطح آگاهی دانش آموزان عضو در پویش سرسبزتر را ارتقا دهند.

وی گفت: هم‌اکنون پویش دانشجویان انجمن‌ها در حال تدوین کتاب شعر کودک با موضوعیت راه‌های حفاظت و معرفی گونه‌های در معرض انقراض است. که اشعار این مجموعه توسط فریبا عبدالرحمانی دانشجوی ارشد مهندسی محیط‌زیست با گرایش تنوع زیستی دانشگاه تربیت مدرس از اعضای افتخاری انجمن علمی علوم و مهندسی شیلات به تحریر درآمده‌اند.

 انتهای پیام /4084/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۰۳۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های وزارت علوم برای ماندن نخبگان/ با تخلفات کنکوری سریع برخورد شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به رویکرد دولت سیزدهم برای حمایت از نخبگان، گفت: این دولت برنامه‌های مطلوبی برای نخبگان تدوین کرده است به گونه‌ای که نگران آینده شغلی خود نبوده و در کشور بمانند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم روز شنبه در یاسوج اظهار کرد: در دولت مردمی سیزدهم در خصوص جذب نخبگان کار‌های متعددی انجام شده است.

وی افزود: با همکاری بنیاد ملی نخبگان ذیل معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری آئین نامه جذب نخبگان را به عنوان اعضای هیات علمی بازنگری کرده ایم و از این به بعد نخبگانی را که بنیاد ملی نخبگان معرفی می‌کند نیاز به شرکت در فراخوان‌های جذب هیات علمی ندارند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: این افراد به طور مستقیم به دانشگاه‌ها معرفی می‌شوند و با توافق نامه منعقد شده با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سال گذشته یک هزار و ۳۸۰ نفر از افراد با رتبه‌های برتر کنکور بورسیه شدند.

زلفی‌گل عنوان کرد: افرادی که در المپیاد‌ها شرکت کرده اند و دارای مدال المپیاد هستند اگر در رشته‌های مرتبط درس بخوانند در آینده به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه‌ها استخدام می‌شوند.

وی تاکید کرد که بورسیه صنعت برای اولین بار در دولت سیزدهم طراحی شده است و از سال گذشته در دفترچه کنکور آمده است. با اتاق بازرگانی هم نشست‌هایی برگزار کردیم و تلاش می‌کنیم که از صنایع مختلف برای بورس کردن دانشجویان رتبه‌های برتر و جذب نخبگان استفاده کنیم تا نگران آینده شغلی شان نباشند و در کشور بمانند.

زلفی‌گل تاکید کرد: تلاش می‌کنیم دانشگاه فنی و حرفه‌ای یک ائتلاف و یا کنسرسیوم اشتغال با صنایع مختلف شکل داده و تکنسین برای آن‌ها تربیت بکند.

وی گفت: دانشگاه علمی کاربردی هم با رایزنی که با صنایع مختلف داشته است چند هزار نفر را با تضمین اشتغال بر اساس نیاز صنایع مختلف آموزش می‌دهد.

محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری صبح امروز شنبه (هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) به شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کرده است.

حضور در دانشگاه یاسوج و افتتاح سردر دانشگاه، زیارت مقبره شهید گمنام، کلنگ‌زنی دومین خوابگاه متاهلی، بازدید از چندین پروژه فعال و در حال ساخت و مصاحبه با شبکه سراسری به صورت زنده از خبر ۱۴ و نشست با اعضای هیات رئیسه دانشگاه یاسوج از برنامه‌های این سفر است.

همچنین نشست آمایش آموزش عالی با حضور امام جمعه، استاندار، رؤسای دانشگاه‌ها، نشست با اعضای هیات علمی در قالب جلسه گرامیداشت هفته معلم (استاد) و تجلیل از برگزیدگان و سرآمدان علمی از دیگر برنامه‌های این سفر یک روزه است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: امسال با چند مورد از تخلفات کنکور بلافاصله برخورد شد و این تخلفات به هیات‌های نظارت و مرتبط خودشان معرفی شدند.

زلفی‌گل اظهار کرد: کنکور در کمال صحت و امنیت برگزار شد و بر اساس مصوبه جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی در هر سال باید ۲ بار کنکور برگزار شود. این باعث شده که اضطراب داوطلبان کاهش پیدا کند.

او گفت: در یک منطقه که به دلیل سیل مشکل پیش آمده بود کنکور را تکرار خواهیم کرد و مردم و خانواده‌ها نگران نباشند.

روز پنجشنبه و جمعه شاهد برگزاری کنکور پنج زیر نظام علوم انسانی، تجربی، ریاضی، زبان و هنر بودیم.

دیگر خبرها

  • همبستگی دانشگاه پیام‌نور شیراز با دانشگاهیان حامی فلسطین در غرب
  • دانشجویان دانشگاه پیام‌نور شیراز هم به جرگه حامیان ضدصهیونیست‌ها پیوستند
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • برنامه‌های وزارت علوم برای ماندن نخبگان/ با تخلفات کنکوری سریع برخورد شد
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد