Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- خوانساری گفت: کل بودجه شرکت های دولتی در سال ۷۰ حدود ۱۲۰۶ میلیارد تومان بود اما این رقم در بودجه امسال به ۱۴۸۴ هزار میلیارد تومان رسیده که رشدی ۶۳۰ درصدی داشته است.

 مسعود خوانساری صبح امروز (سه شنبه) و در جلسه هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران گفت: دولت باید اقدامی عاجل در خصوص انباشت کالاها در گمرکات داشته باشد و ما در این زمینه مکاتبات مختلفی را با معاون اول رییس جمهور و برخی وزرا داشته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ترخیص نشدن حدود ٢٠٠ کانتینر محصولات آرایشی و بهداشتی در گمرک برای بیش از ٩ ماه اظهار داشت: این مواد به دلیل بوروکراسی بانکی در گمرک مانده و اگر ترخیص نشوند فاسد می شوند. بانک مرکزی می گوید با ترخیص این کالاها ارز از کشور خارج می شود و ما می گوییم کدام فروشنده خارجی است که ارز خود را نگرفته باشد و با ادامه این وضع تنها مواد فاسد می شوند.

رییس اتاق تهران مورد دوم را فشار مالیاتی به بنگاه ها عنوان کرد و افزود: نامه‌های زیادی را از بنگاه ها درباره فشارهای مالیاتی داریم که خواستار بررسی شکایات آنها هستیم. خوانساری ادامه داد: خواستار آن هستیم که به شکایات بنگاه ها درباره فشارهای مالیاتی رسیدگی شده و اگر اجحافی صورت گرفته، حتما اصلاح شود زیرا به تولید ضربه خواهد زد.

وی با تاکید بر ضرورت بازسازی اعتماد عمومی، راهکار تسهیل و بهبود محیط کسب و کار را رسیدگی به ٤ عامل نقدینگی، تورم، سرمایه گذاری و توقف رشد سرمایه گذاری در شرکت های دولتی شد.

رییس اتاق تهران در ابتدای سخنان خود با اشاره به برگزاری همایش امین الضرب اظهار داشت: باید نمادهای تولید و کارآفرینی را معرفی کنیم. وی با اشاره به مطالعه ای که بانک جهانی آن را منتشر کرده، گفت: اعتماد عمومی جوهره حکمرانی خوب است و بدون اعتماد عمومی امکان اصلاحات اقتصادی و پشتیبانی مردم از آن نیست.

خوانساری تضعیف اعتماد عمومی را عاملی برای آسیب به جامعه و تولید عنوان کرد و گفت: بانک جهانی می گوید عدم ارائه آمار یا ارائه آمار غلط برای اهداف سیاسی باعث سلب اعتماد عمومی خواهد شد. بیشترین اعتماد عمومی به متخصصین با ٦٠ درصد، پزشکان ٥٥ درصد و معلمان ٥٢ درصد است و کمترین اعتماد عمومی به سیاستمداران با ٩ درصد و وزرا با ١٩ درصد است.

رییس اتاق تهران با بیان اینکه حل مشکلات کشور نیازمند وفاق و اعتماد ملی است، اظهار داشت: در مورد تورم در طول چهل سال گذشته و با تحدید تحریم ها، شاهد رشد متوسط ١٨ درصدی بوده ایم. این رقم در سال ٩٧ به ٢٦.٧ و در ٦ ماهه نخست امسال به ٤٠ درصد افزایش یافته است.

وی رشد نقدینگی در ٦ ماهه نخست امسال را ٢٤٣ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: نقدینگی در این مدت به ٢هزار و ١٢٦ هزار میلیارد تومان رسیده است. خوانساری با بیان اینکه در یک دهه گذشته رشد سرمایه گذاری در کشور منفی بوده است، گفت: سرمایه گذاری در سال ٩٧ به کمتر از ١٨ درصد رسید که کمترین میزان در چهل سال گذشته است.

خوانساری گفت: کل بودجه شرکت های دولتی در سال ۷۰ حدود ۱۲۰۶ میلیارد تومان بود اما این رقم در بودجه امسال به ۱۴۸۴ هزار میلیارد تومان رسیده که رشدی ۶۳۰ درصدی داشته است. رشد بودجه شرکت های دولتی نشان از شکست خصوصی سازی است، زیرا اگر خصوصی سازی درست بود، شاهد این رشد نبودیم.

وی نسبت به انباشت سرمایه در کشور هشدار داد و افزود: حتی اگر در شرایط موجود و با این حجم تز انباشت سرمایه ریسک های تولید هم برداشته شود، روند تولید با مشکل روبرو خواهد شد و باید فکری برای تسهیل محیط کسب و کارها بکنیم.

 ایبِنا

برچسب ها: گمرکات ، مالیات ، اتاق بازرگانی تهران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: گمرکات مالیات اتاق بازرگانی تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۰۵۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، محسن خجسته مهر معاون وزیر نفت و رئیس شرکت ملی نفت ایران در مراسم امضای تفاهم نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: ماموریت شرکت ملی نفت ایران تولید نفت و گاز و صادرات آن و ایجاد ثروت برای کشور است. برای اینکه این تولید محقق بشود و نیازمند سرمایه گذاری هستیم.

وی تصریح کرد: سرمایه گذاری در صنایع بالادستی جزو کار‌های زیر بنایی کشور است که مفتخر به انجام آن هستیم. سابق بر این فقط شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند طرف دوم قرارداد وزارت نفت شوند، اما با پیشنهاد وزیر محترم نفت حالا بخش خصوصی نیز می‌تواند به عنوان طرف دوم شناخته شده و در توسعه میادین ما سرمایه گذاری کند.

معاون وزیر نفت گفت: امسال با لطف خداوند و همکاری بخش خصوصی موفق شده ایم که جهش دوم سرمایه گذاری با کمک پتروشیمی‌ها را رقم بزنیم و طی این تفاهم‌ها با سرمایه گذاری ۷ میلیارد دلاری ۱۳۰ میلیون متر مکعب به تولید گاز کشور افزوده می‌شود. اگر پتروشیمی بخواد زنجیره تامین خود را تکمیل کند و ظرفیت ۳۰ میلیون تنی که در برنامه هفتم پیش بینی سده است که به تولید خود بیافزاید نیاز به خوراک بیشتری دارد و با این قرار داد می‌توانیم بخشی از آن را تامین کنیم. چه انگیزه‌ای بالاتر از اینکه پتروشیمی‌هایی که نیازمند خوراک هستند خود در بخش توسعه تولید خوراک سرمایه گذاری کنند.

وی تاکید کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم باید گفت که عمده صاحبان پتروشیمی‌ها و بانک‌ها مردم هستند که سهام این شرکت‌ها را در اختیار دارند و ما با وارد کردن بانک‌ها و پتروشیمی به سرمایه گذاری در  صنعت نفت و گاز در جهت تحقق شعار سال برآمده ایم

خجسته مهر گفت: در ۲.۵ سال دولت سیزدهم سالی بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه گذاری انجام شده است و این نزدیک به ۴ برابر دولت قبل است و از ۱۵ میلیارد دلار قراردادی که امضا شده است بخش عمده آن از طریق بخش خصوصی بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رفع چالش بیکاری لرستان نیازمند اعتبارات دولتی و بخش خصوصی است
  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • نامه سرپرست سازمان خصوصی‌سازی به تاج درباره پرسپولیس و استقلال
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • برق حرارتی یک ساله ۲۰ همت ضرر کرد
  • تامین ۶۵ درصد اعتبارات شرکت‌های دولتی از محل نفت
  • جدول مربوط به «بودجه شرکت‌های دولتی» تصویب شد
  • موافقت مجلس با جدول مربوط به هزینه‌کرد یک درصد از هزینه‌های شرکت‌های دولتی
  • ۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی
  • بانک مرکزی بزرگترین مالیات دهنده در بین شرکتهای دولتی