Web Analytics Made Easy - Statcounter

منابع دیپلماتیک از برگزاری مذاکراتی در سازمان ملل برای اعزام هیئت ناظر بر آتش‌بس در لیبی خبر دادند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه رأی الیوم، منابع دیپلماتیک اعلام کردند مذاکراتی در سازمان ملل برای اعزام هیئت ناظر بر آتش‌بس در لیبی درحال برگزاری است و هدف تشکیل هیئت حافظ صلح نیست بلکه هیئت ناظر بر آتش‌بس است مثل همان هیئتی که در یمن وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال ۲۰۱۸ شورای امنیت مجوز استقرار ۷۵ ناظر را برای نظارت بر آتش‌بس در استان الحدیده یمن و عقب‌نشینی نیروهای درگیر از این منطقه ساحلی صادر کرد.

شورای امنیت دوشنبه این مأموریت را به مدت شش ماه تمدید کرد.

استفان دوجاریک بر نیاز به نظارت بی‌طرفانه بر آتش‌بس در لیبی تأکید کرد و گفت: به خاطر احترام به آتش‌بس در لیبی باید مکانیزمی برای نظارت و اجرا و تدابیری برای اعتمادسازی وجود داشته باشد.

وی گفت: غسان سلامه، هیئت سازمان ملل در لیبی با ریاست غسان سلامه درحال حاضر مشغول ثبت نقض‌های صورت گرفته هستند.

دوجاریک گفت: ما مذاکرات مسکو را پیگیری می‌کنیم و امیدواریم مقدمه‌ای برای برگزاری نشست برلین باشد. اقدامات روسیه برای حل و فصل بحران لیبی جایگزین یا در رقابت با تلاش‌های سازمان ملل نیست.  

دوشنبه همچنین مذاکراتی در مسکو بین خلیفه حفتر، فرمانده ارتش"ملی" لیبی و دولت توافق ملی با ریاست فایز السراج برای امضای توافق آتش‌بس برگزار شد. دو طرف از یکشنبه به درخواست روسیه و ترکیه آتش‌بس اعلام کردند. قرار است بعد از امضای توافق آتش‌بس میان حفتر و السراج در مسکو یکشنبه نشست بین المللی با نظارت سازمان ملل در برلین برگزار شود.

بعد از آن شورای امنیت می‌تواند قطعنامه‌ای را درباره اعزام ناظر به لیبی صادر کند. مذاکرات السراج و حفتر درباره آتش‌بس دوشنبه در مسکو به پایان رسید. سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه اعلام کرد السراج سند شروط آتش‌بس را امضا کرده اما حفتر مهلت اضافی خواسته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بحران لیبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۰۶۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات هیئت امنای با تجربه؛ جهش خوبی برای احیای موقوفات

محمد رمضانی، مدیر کل امور امنا و متولیان موقوفات سازمان اوقاف درمورد فعالیت‌های امنای موقوفات گفت: با توجه به این‌که مشخصاً ما در حوزه‌ی امنای موقوفات فعالیت می‌کنیم ظرفیت امنای موقوفات هم، در همین راستاست و هدفمان این است که یک انرژی و توان خارج از مجموعه وارد سازمان اوقاف شود و در اهداف وقف نقش آفرینی کند. چون وقف مردمی است و جامعه هدف نهایی وقف، کمک کردن به مردم با توجه به نیاز‌های منطقه و تشخیص‌هایی است که موقوفات را وقف کرده‌اند و به همین دلیل، از ظرفیت‌های مردمی استفاده می‌کنیم و افراد دلسوز در این حوزه به موقوفات کمک می‌کنند تا اجرای نیت در موقوفات مختلف به بهترین شکل صورت بگیرد.

مدیر کل امور امنا و متولیان موقوفات سازمان اوقاف تصریح کرد: تقریباً در سه سال گذشته که استفاده از ظرفیت‌ها را شروع کرده ایم حدود ۱۳۵۰ نفر امین در کشور داریم که البته این تعداد تا ۲ هزار نفر افزایش پیدا خواهد کرد و این ۱۳۵۰ نفر در قالب ۷۵۰ نفر در کل کشور ساماندهی شده‌اند و تلاش می‌کنیم برای هر منطقه هیئت امنایی تعیین کنیم که این هیئت امنا، ادارات اوقاف ما را در مسیر مأموریت‌های خود یاری می‌دهند و اتفاق‌های خوبی رخ داده است تا جایی‌که هر جا امنا به صورت جدی ورود پیدا کردند به این خاطر که متناسب با نیاز‌های هر موقوفه انتخاب شدند و افراد دارای صلاحیت با تخصص و تجربه کافی ورود پیدا کردند جهش خوبی در زمینه احیای موقوفات اتفاق افتاد.

رمضانی مطرح کرد: در نمایشگاه اخیر، دستاورد‌های هیئت امنا به نمایش گذاشته شد و واقعاً قابل مقایسه نیست. البته قبلاً هم کار موقوفات انجام می‌شده است ولی به دلیل حجم زیاد کارها، همکاران واقعاً نمی‌رسیدند همه کار‌ها را به سرعت انجام دهند. ضمن این‌که افراد معمولاً نگاه متفاوتی به موقوفات و بهره‌وری از آن دارند و تحولات چشمگیری اتفاق افتاده است. 

مدیر کل امور امنا و متولیان موقوفات سازمان اوقاف افزود: امیدواریم در سال‌های آینده بتوانیم نمایشگاه اخیر را صرفاً با هیئت امنای موقوفات داشته باشیم. زیرا فکر می‌کنم ظرفیت موقوفات به حدی است که خودشان می‌توانند نمایشگاهی مثل نمایشگاه اخیر را برای دستاورد‌های نهاد وقف ترتیب دهند و خروجی‌ها و اتفاق‌هایی که در موقوفات مختلف رقم زدند را به نمایش بگذارند و به صورت مقایسه ای، آمار و ارقام و اطلاعاتی را در اختیار دوستان قرار دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • آخرین شانس صلح؛ مذاکرات آتش‌بس در قاهره نتیجه بخش است؟
  • بلینکن: توافق آتش‌بس باید برای حماس یک «تصمیم آسان» باشد
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده | تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • سخنگوی طالبان گزارش یوناما را تکراری و تبلیغاتی خواند
  • اقدامات هیئت امنای با تجربه؛ جهش خوبی برای احیای موقوفات
  • گفت‌وگوی تلفنی هنیه و رئیس اطلاعات مصر درباره مذاکرات/هیئت حماس به‌زودی در قاهره
  • سازمان مردم نهاد در حوزه HSE تشکیل شود/ تصمیم‌گیری‌های ما مسئولیتی بین‌نسلی است
  • نظارت ۹۹۰ ناظر بر دور دوم انتخابات بیرجند، درمیان و خوسف