Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد ابراهیم لاریجانی مدیرکل بازاریابی و تبلیغات وزارت گردشگری به خبرنگار مهر گفت: تحلیل و پیش بینی‌های کارشناسی از دامنه تأثیرات منفی شرایط به وجود آمده بر اقتصاد گردشگری کشور و تمهید برای مقابله با آن، بررسی آمار مستند و واقعی از حجم تورها و رزروهای کنسل شده به تفکیک زمان و کشور مبدا، راهکارها و پیشنهادات برای اجرا در بازه زمانی سه تا پنج ماهه برای مدیریت بحران و بازگشت به شرایط عادی و ثبات، اقدامات و تدابیر مدیریتی (سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی) توسط وزارت گردشگری و سایر وزارت خانه‌ها و نهادهای ذینفع متناسب با مدیریت شرایط، زمانبندی، تقسیم کار و تعیین نقش برای هریک از ذینفعان (بخش دولتی، خصوصی، انجمن‌ها؛ تشکل‌ها) به منظور پشتیبانی مادی، معنوی، فنی و مشاوره‌ای در اجرای برنامه تبلیغات اعتمادساز گردشگری ایران از جمله رئوس برنامه‌های اعتمادسازی گردشگری ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لاریجانی افزود: پس از کسب اطلاعات دقیق از میزان لغو تورها و اینکه برای چه فصلی و از چه مبدایی هستند و با تحلیل دامنه تأثیرات منفی اتفاقات اخیر بر اقتصاد گردشگری و با اخذ نظر فعالان بخش خصوصی، بویژه تور اپراتورها و آژانس‌های ورودی کار؛ ضمن مشورت با مبادی ذیربط مانند وزارت خارجه و سایر نهادها، نسبت به تهیه برنامه عملیاتی کوتاه مدت برای اجرا در بازه زمانی سه تا پنج ماه اقدام می‌کنیم.

مدیرکل بازاریابی و تبلیغات وزارت گردشگری با اشاره به اینکه با شروع تحولات اخیر دفتر بازاریابی و تبلیغات ضمن رصد روزانه شرایط، اقدام به تهیه این برنامه کرده و پیش نویس اولیه طرح بخصوص در بخش اقدامات و راهکارها حاضر است افزود: منتظر آمار و اطلاعات دقیق و مستند از میزان کنسلی تورها و رزروها هستیم. چراکه با اعداد و ارقام ذکر شده در فضای رسانه‌ای
نمی‌توان برنامه ریزی کرد ضمن اینکه باید بدانیم دقیقاً چند گروه با چه حجمی در چه زمانی و از کدام کشور لغو شده است و آیا تور قطعی پس از صدور ویزا کنسل شده یا رزروهای اولیه لغو شده‌اند و یا اینکه تور قطعاً کنسل شده یا کارگزار خارجی درخواست زمان دیگری را کرده است. چراکه هریک از این رفتارها پیام‌هایی با خود دارد که می‌بایستی متناسب با آن اقداماتی را برنامه ریزی کنیم.

لاریجانی با اشاره به مکاتبه‌ای که با تشکل‌های ملی گردشگری انجام شده اظهار امیدواری کرد که نظرات بخش خصوصی نیز به زودی اخذ و این برنامه‌ها تکمیل می‌شود همچنین در نظر داریم در هفته آتی طی جلساتی با انجمن‌ها و تشکل‌ها و صاحبنظران؛ طرح نهایی و تکمیل و مقدمات اجرای آن فراهم شود.

مدیرکل بازاریابی و تبلیغات وزارت میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری در خصوص محور پنجم برنامه تبلیغات اعتماد ساز گردشگری که به زمانبندی و تقسیم کار اشاره دارد گفت: پیشنهاد اولیه این دفتر یک برنامه پنج ماهه است که از اول بهمن ماه ۹۸ آغاز و تا پایان خرداد ۹۹ ادامه می‌یابد البته در جلسات مشورتی این موضوع به شور گذاشته خواهد شد ضمن اینکه چنانچه تأمین منابع و تقسیم کار و تعیین نقش هریک از ذینفعان بخش خصوصی و تشکل‌ها؛ انجمن‌ها و بخش‌های دولتی به درستی شکل بگیرد و همه باهم با همدلی و اتحاد از این برنامه به لحاظ مادی و معنوی و فنی و مشورتی پشتیبانی کنند، به زودی نه تنها به شرایط ثبات خواهیم رسید بلکه روند رو به رشد دو سال گذشته را هم می‌توانیم تکرار کنیم. این اقدامات با هوشمندی و اتحاد و همدلی و بسیج امکانات و توان موجود و با ایجاد هم افزایی میسر ا می‌شود.

کد خبر 4825157 فاطیما کریمی

منبع: مهر

کلیدواژه: گردشگری تبلیغات هواپیما سردار سلیمانی قاسم سلیمانی ترجمه میراث فرهنگی شهادت دونالد ترامپ سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی گردشگری کتاب و کتابخوانی رایزنی فرهنگی ادبیات تجدید چاپ مرکز فرهنگی شهر کتاب نشر مرکز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۰۸۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمارهای تکان‌دهنده مصطفی معین از بی‌اعتمادی جامعه ایران نسبت به همدیگر، رسانه و مسئولان (فیلم)

بی‌اعتمادی جامعه ایران نسبت به همدیگر، رسانه و مسئولان دارای آمارهای غیرقابل قبولی است.

مصطفی معین، استاد بازنشسته دانشگاه تهران و وزیر علوم در دولت اصلاحات، با اشاره به نتایج «پیمایش ارزش‌ها و نگرش‌های ایرانیان» گفت: در این پیمایش متاسفانه مشخص شده بود که بی‌اعتمادی در سطح عمومی ۸۱ درصد است، یعنی ۸۱ درصد افراد جامعه نسبت به یکدیگر اعتماد ندارند، این بی‌اعتمادی سبب می‌شود بهره‌وری در جامعه به‌شدت پایین بیاید، انسجام اجتماعی و همبستگی ملی شکل نگیرد درحالی‌که اقتدار ملی در گرو همبستگی است. یکی دیگر از نتایج این پیمایش بی‌اعتمادی به رسانه‌ها بود، حدود ۶۰ الی ۷۰ درصد جامعه به‌صورت زیاد و خیلی‌ زیاد به رسانه‌ها و از جمله صداوسیما بی‌اعتماد بودند.

معین افزود: همین حدود، یعنی ۶۰ الی ۷۰ درصد به نهادهای حاکمیتی بی‌اعتمادی وجود دارد، البته وضعیت مجلس از دولت بدتر بود. طبق این پژوهش بیشترین اعتماد به پزشکان هست، بعد از کرونا حدود ۲۵ درصد به محبوبیت پزشکان در سطح جهانی افزوده شد و از جمله در ایران. بعد از پزشکان، استادان دانشگاه و معلمان بیشترین اعتماد مردم را جلب کرده‌اند، در پایین این جدول کمترین اعتماد به سیاستمداران است.

 

منبع:خبرآنلاین

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مصطفی معین: مهاجرت به دانش‌ آموزان هم رسیده است (فیلم) چند درصد ایرانیان دچار مشکلات اختلال روان هستند؟/ پاسخ دکتر معین (فیلم)

دیگر خبرها

  • در هاوانا صدام به من گفت فرصت تاریخی است که تمامی حقوق‌مان را از ایران پس بگیریم/ ضربتی به ایران بزنیم که تمام کره‌ی زمین صدایش را بشنود
  • پاتک پلیس فیروزکوه به سوداگران مرگ 
  • آمارهای تکان‌دهنده مصطفی معین از بی‌اعتمادی جامعه ایران نسبت به همدیگر، رسانه و مسئولان (فیلم)
  • جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • بازدید معاون امور مجلس وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از قلعه بدلبو ارومیه
  • برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد
  • برنامه «اطعام رضوی» در استان سمنان اجرا می‌شود
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند
  • جلب اعتماد نیروی کار منجر به رشد بهره‌وری می‌شود