Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه حوزه‌های علمیه – رئیس جامعةالمصطفی(ص) العالمیة با بیان اینکه مسئولیت حوزه علمیه در قبال هوش مصنوعی، تبیین راهکار‌های ورود به این عرصه است، تصریح کرد: قرار نیست در این عرصه ماشین از انسان پیشی بگیرد، بلکه باید براساس آموزه‌هایی که برنامه‌نویس در اختیارش قرار می‌دهد، تصمیم می‌گیرد؛ بدین ترتیب، ماشین به دلیل عدم فراموشی، می‌تواند موارد زیادی را بررسی و نتایج را اعلام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام و المسلمین علی عباسی در دیدار اعضای شورای سیاست‌گذاری همایش «هوش مصنوعی و علوم اسلامی» ضمن تقدیر از تلاش برای برگزاری چنین همایشی و طرح این گونه مباحث در جامعه با هدف ترویج آن، بر ورود حوزه علمیه به این عرصه تأکید کرد و تولید محتوا، با استفاده از هوش مصنوعی را ضروری دانست.

رئیس جامعةالمصطفی(ص) با تأکید بر این که حوزه علمیه نباید از این قافله عقب بماند، افزود: هستند مراکز حوزوی که تجارب خوبی در زمینه IT دارند و باید از همه این ظرفیت‌ها استفاده کرد. بررسی ظرفیت‌ها و فرصت‌های پیش روی حوزه علمیه برای استفاده از هوش مصنوعی لازم است.

وی با اشاره به برخی از عرصه‌های لازم و قابل بررسی گفت: مسئولیت‌های حوزه علمیه در قبال هوش مصنوعی، تبیین راهکار‌های ورود حوزه علمیه به این عرصه، تشکیل مجموعه‌های علمی در این باره از جمله مسائلی است که باید پیگیری و پاسخ داده شود.

عباسی تأکید کرد: قرار نیست در این عرصه ماشین از انسان پیشی بگیرد، بلکه براساس آموزه‌هایی که برنامه‌نویس در اختیارش قرار می‌دهد، تصمیم می‌گیرد؛ بدین ترتیب، ماشین به دلیل این که فراموشی ندارد، می‌تواند موارد زیادی را بررسی و نتایج را اعلام کند.

رئیس جامعةالمصطفی(ص) بر لزوم برنامه‌ریزی به منظور حضور استادان حوزه و دانشگاه و نیز پژوهشگران در همایش ملی «هوش مصنوعی و علوم اسلامی» و تحقق جنبه‌های ترویجی هوش مصنوعی تأکید کرد.

لازم به ذکر است، نخستین همایش ملی «هوش مصنوعی و علوم اسلامی» به منظور هم‌افزایی و تبیین بیشتر اهداف و توانایی‌ها، در ۲۸ فروردین‌ماه سال ۱۳۹۹ برگزار می‌شود.

بررسی فقهی و تحلیلی، نظریه‌پردازی و الگوسازی، تحلیل فرصت‌ها و تهدیدها، طراحی الگوریتم و هستان‌نگار، استدلال‌ورزی و مدل‌سازی منطقی، برنامه‌های کاربردی و تعاملی هوشمند، ساخت پیکره و طراحی ابزار‌های پایه‌ای و میانی از محور‌های این همایش هستند.

مقاله علمی، یادداشت تحلیلی، پروژه فناورانه کسب و کار، محتوای ترویجی و هنری، طرح‌ها و سامانه‌های در حال توسعه، ایده‌پردازی و تجربه‌نگاری، زیرساخت نرم‌افزاری و سخت افزاری قالب‌های ارائه آثار به این همایش است.

یادآور می‌شود، علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را تا ۳۰ دی‌ماه سال جاری ارسال کنند یا برای دریافت اطلاعات بیشتر به وبگاه این همایش به نشانی aiisc.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن جامعه المصطفی العالمیه علی عباسی همایش هوش مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۰۸۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود

فاطمه شیرازی، حافظ، قاری و داور مسابقات قرآن با حضور در نمایشگاه دستاوردهای وقف در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، گفت: اولین سالی است که در این نمایشگاه حضور پیدا می‌کنم و مشتاق هستم تا بدانم عرصه‌های فعالیت سازمان اوقاف در بخش‌های مختلف به چه صورت است. البته با فعالیت قرآنی سازمان از سال ۱۳۷۴ آشنا هستم از چهاردهمین دوره مسابقات بین المللی قرآن همراه اوقاف بوده ام و کاملاً به فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی سازمان اشراف دارم.

وی اظهار کرد: اما در زمینه حمایت اوقاف از شرکت‌های دانش بنیان و اهدافی که برای وقف بیان شده که موقوفه حفظ شود و در راستای نیت واقف باشد، مسلماً در اقداماتی که در عرصه علمی صورت می‌پذیرد به عنوان مثال در حوزه تولید وسایل پزشکی که تکنولوژی آن در دست کشورهای اروپایی است مانند فیلتر دیالیز که در دوران تحریم به مشکل برخوردیم و در این نمایشگاه مشاهده کردیم که یکی از شرکت‌ها در این زمینه فعالیت می‌کند و باعث خرسندی است اگر اوقاف در این زمینه سرمایه گذاری کند. قطعاً واقفان نیز خشنود خواهند شد.

شیرازی بیان کرد: امید است اوقاف در عرصه‌های فرهنگی و قرآنی مستدام باشد. در عرصه کمک به فناوری و هر آنچه باعث شود ایران ما یک پله بالاتر رود ارزشمند است و باید مردم مشارکت داده شوند. ما مردم خالص و مخلص و جوانان نخبه داریم که باید به کار گرفته شوند و مسئولان اهتمام داشته باشند که بتوانیم ایران را ارتقا دهیم و در دنیا بدرخشد.

وی تصریح کرد: یکی از مسایلی که جای کار دارد بحث تأمین دارو است که با فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و حمایت سازمان اوقاف می‌توانیم در این زمینه به خودکفایی برسیم. البته قبل از هر اقدامی باید حول محور پیشگیری فعالیت شود و اوقاف نیز می‌تواند در این زمینه ورود کند.

کد خبر 6092189 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • نخستین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس‌شناسی
  • اولین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس شناسی
  • اعلام آمادگی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برای همکاری با مجمع تقریب
  • آیت‌الله حسینی‌بوشهری: طلاب در مسکن و معیشت دچار مشکل هستند
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • ظرفیت‌های یک نمایشگاه در احیای قرآن/ «حراج باران» برگزار می‌شود
  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد
  • «ادز آپ» به بررسی چالش های تبلیغات دیجیتال در ایران می پردازد
  • لزوم بهره‌گیری از ظرفیت روستاها در راستای اشتغالزایی