Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-کمرنگ شدن مرز‌های سنتی بین رشته‌ علوم کامپیوتر و سایر رشته های مهندسی می‌تواند به پیشرفت‌های چشمگیر منجر شود.

کشور‌هایی همچون انگلیس با اختصاص بودجه‌های کلان تلاش می‌کنند در رأس اقتصاد هوش مصنوعی و داده محور قرار گیرند تا بتوانند زیرساخت‌های دیجیتال مورد نیاز را ایجاد کرده و نیروی کار ماهر تربیت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیستم‌های هوش مصنوعی بسیار گسترده‌تر از الگوریتم‌های یادگیری ماشین هستند. آنها نرم افزار‌ها را با لوازم الکترونیکی پیشرفته، اتصال گسترده، ماشین‌ها و زیرساخت‌های فیزیکی ترکیب می‌کنند تا حس، درک و عمل را برای انجام بهتر کار‌ها فراگیرند؛ سیستم‌های هوش مصنوعی جدید به منظور همکاری منسجم‌تر با انسان‌ها، افزایش کارایی، کمک به تجربه کاربر و با هزینه کمتر طراحی شده‌اند.

سیستم‌های هوش مصنوعی فرصت‌های عظیمی را برای مهندسان و همچنین دانشمندان رایانه ارائه می‌دهند. در آینده کمرنگ شدن مرز‌های سنتی بین رشته‌ علوم کامپیوتر و سایر رشته های مهندسی بسیار هیجان انگیز خواهد بود و اغلب می‌تواند به پیشرفت‌های چشمگیر منجر شود.

درست است که ما به مهندسان کامپیوتر نیاز داریم، اما به همان اندازه به مهندسانی با درک هوش مصنوعی نیز احتیاج داریم. به نظر می‌رسد روند انتخاب مطالعات دانشجویی به سمت علوم رایانه در طی سال‌های آینده ادامه خواهد یافت.

نسل بعدی سخت افزار‌های هوش مصنوعی قدرتمندتر، قابل اطمینان‌تر و کارآمدتر هستند. هوش مصنوعی این پتانسیل را دارد که مهندسی را متحول کند؛ بنابراین لازم است برنامه‌های درسی مهندسی در دانشگاه‌ها هوش مصنوعی، یادگیری ماشین و داده را به صورت هماهنگ‌تر در خود جای دهد.

اکنون باید اقدامات لازم برای حصول اطمینان از برنامه‌های آینده برای افراد متخصص در زمینه مهندسی، مدیریت و آموزش سیستم‌های هوش مصنوعی انجام شود.

همکاری بین آکادمی ها، بازار و شرکت های مهندسی برای طراحی و ارتباط دوره‌های جدید با صنایع موجود و نوظهور ضروری است.

باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب ها: هوش مصنوعی ، رشته‌های مهندسی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: هوش مصنوعی رشته های مهندسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۰۶۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین: دکتر میثم معزی در این خصوص افزود: در کمتر از پنج روز موفق به انجام ۱۰ عمل پیوند شدیم که به جرأت یک جهش بی سابقه بوده و از همه عزیزان تشکر می کنیم چرا که قطعا این حرکت و همبستگی در ادامه منجر به نجات بسیاری از بیماران خواهد شد.

وی ادامه داد: طی این هفته ده عمل پیوند اعضا داشتیم که ۴ مورد آن به پیوند کبد و ۶ مورد آن به پیوند کلیه اختصاص یافت.

دکتر معزی در خاتمه اظهار داشت: تشکر ویژه و صمیمانه دارم از رضایت خانواده های بیماران اهدا کننده و کلیه اعضای گروه پیوند، اعم از گروه های جراحی پیوند ، جراحی عروق، ارولوژی ، بیهوشی و کلیه پرستاران و کادر پشتیبانی، که با اقدامات لازم و فوری زمینه ساز این حرکت شایسته شدند.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899579

دیگر خبرها

  • مادربزرگ ۵۴ ساله قلب مصنوعی و کلیه خوکی دریافت کرد
  • آزمایشگاه‌های هوشمند آینده پزشکی را متحول می‌کنند؟
  • برنامه‌نویسی، زندگی را هدایت می‌کند | گفت‌وگوی همشهری با مخترع زبان برنامه‌نویسی روبی
  • نانوحباب‌های مغناطیسی در کامپیوتر‌ها قابل استفاده می‌شوند
  • چرا ربات‌ها و هوش مصنوعی هنوز به گرد پای حیوانات نرسیده‌اند؟
  • میزان افزایش حق‌الزحمه مهندسان هفته آینده اعلام می‌شود
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • انجام ۶ عمل پیوند اعضا در خوزستان
  • پیش بینی نگران کننده ایلان ماسک در مورد هوش مصنوعی به وقوع می پیوندد
  • رشته مهندسی اینترنت اشیا در دانشگاه آزاد قوچان راه اندازی شد