Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش ایلنا از وزارت نیرو، «رضا اردکانیان» روز سه شنبه در دوازدهمین هفته پویش #هرهفته_الف_ب_ایران در آیین آغاز عملیات اجرایی پروژه آبرسانی به 126 روستا در روستای «صدیق زهی» چابهار با ابراز همدردی با آسیب دیدگان سیلاب اخیر در سیستان و بلوچستان افزود: طبیعی است که با چنین بارش پردامنه‌ای از احتمال بروز سیلاب و برخی خسارات ناشی از آن گریزی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امید می‌رود با صبوری هموطنان و با تلاش و فعالیت همه دست اندرکاران خسارات وارده به حداقل رسیده و هر چه زودتر شرایط عادی برقرار شود تا بعد از آن شاهد منافع و فواید این بارش‌ها در جهت اشتغالزایی و تولید بیشتر باشیم.

وی در این آیین که با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد، میزان ذخایر آب شیرین در مخازن استان سیستان و بلوچستان اعم از چاه نیمه‌ها و سدها را یک میلیارد و 300 میلیون متر مکعب و حجم خالی موجود در یکی از سدها را حدود 10 میلیون مترمکعب اعلام کرد و آن را نویدبخش سالی پرخیر و برکت برای کشاورزان، دامداران و روستاییان این استان دانست.

وزیر نیرو با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب مبنی بر سرکشی به مناطق سیل زده و مشاهده خسارات وارده برای چاره جویی های لازم گفت: در چارچوب پویش #هرهفته_الف_ب_ایران برای بهره برداری 227 پروژه در سراسر کشور، امروز یکی از بزرگترین پروژه های آبرسانی روستایی برای دسترسی جمعیت 216 روستا در شهرستان های چابهار، قصرقند، میرجاوه، مهرستان، خاش و سرباز به شبکه آب سالم و پایدار در استان سیستان و بلوچستان بهره برداری و همزمان، عملیات اجرایی آبرسانی به 126روستای دیگر در این مناطق و همچنین شهرستان‌های نیکشهر، سوران و سیستان با نزدیک به یکصد هزار نفر جمعیت آغاز می‌شود و جمعیت روستایی برخوردار از آب به حدود 68 درصد می‌رسد.

وی افزود: امید است در آینده نزدیک جشن بهره‌مندی جمعیت صد در صدی روستایی سیستان و بلوچستان از آب شرب سالم و بهداشتی برگزار شود.

اردکانیان مجموعه هزینه این پروژه‌ها با بهره‌برداری 713 کیلومتر و آغاز احداث 465 کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع را 328 میلیارد و 400 میلیون تومان اعلام کرد و گفت: وظیفه ما تثبیت جمعیت روستایی به‌ویژه در مناطق مرزی کشور است.

وی گفت: در سیستان و بلوچستان هم اینک 60 پروژه وزارت نیرو با سرمایه‌گذاری هشت هزار میلیارد تومان و ۴۶ درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجراست که تا پایان دولت بخش قابل توجهی از این پروژه‌ها به بهره‌برداری خواهد رسید.

وزیر نیرو همچنین خاطرنشان کرد: مجموعه بارش‌ها در کشور از ابتدای سال آبی (مهر 98) تاکنون 115 میلی‌متر بوده که نسبت میانگین بلندمدت 50 ساله بیش از ۳۴ درصد و در مقایسه با سال گذشته حدود 2 درصد افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه طبق آمار سازمان بهداشت جهانی از هر 10 نفر جمعیت شهری یک نفر و روستایی 8 نفر هنوز به آب کافی دسترسی ندارند، اظهار داشت: هم اینک صد درصد جمعیت شهری به آب شرب سالم دسترسی دارند.

اردکانیان گفت: از سال 1393 تاکنون با تلاش‌های صورت گرفته اعم از دولت و مجلس و اجازه رهبری در استفاده از صندوق توسعه ملی، چهار هزار و 950 میلیارد تومان برای آبرسانی روستایی در کشور هزینه و 10 هزار و 600 روستا با جمعیت هشت میلیون نفر از شبکه آب سالم و پایدار بهره‌مند شده‌اند که این رقم تا پایان دولت دوازدهم 10میلیون نفر هدفگذاری شده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استان سیستان و بلوچستان دولت سیستان و بلوچستان سیل وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۱۲۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هواشناسی سیستان و بلوچستان همزمان ۲ هشدار زرد صادر کرد

علی ملاشاهی  رییس اداره پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا سیستان و بلوچستان با اشاره به صدور ۲ اطلاعیه هشدار سطح زرد این اداره کل، از وزش باد شدید و افزایش ارتفاع موج بر روی دریای عمان و رگبار پراکنده بهاری در سطح استان خبر داد.

وی اظهار کرد: از بعدازظهر پنجشنبه تا شب جمعه (سیزده تا چهاردهم اردیبهشت) برای همه مناطق سیستان و بلوچستان بویژه زاهدان، تفتان، خاش، میرجاوه، دلگان رخداد رگبار پراکنده بهاری گاهی رعدو برق، بارش تگرگ و تند باد موقتی پیش‌بینی می‌شود.

وی عنوان کرد: از پیش از ظهر پنجشنبه تا شب جمعه (۱۳ تا ۱۴ اردیبهشت) برای شهرستان زاهدان، مناطق مرکزی و جنوبی و سواحل وزش باد شدید به همراه کاهش دید رخ خواهد داد.

رییس اداره پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سیستان و بلوچستان ادامه داد: از صبح پنجشنبه تا شب جمعه (۱۳ تا ۱۴ اردیبهشت) برای مناطق ساحلی و دور از ساحل استان در دریای عمان وزش باد تا حدود ۳۰ نات و افزایش ارتفاع موج تا حدود ۲متر پیش بینی می‌شود. در این مدت احتمال رگبار پراکنده روی دریا و برخی نقاط ساحلی نیز وجود دارد.

وی به شهروندان توصیه کرد: از فعالیت‌های کوهنوردی پرهیز و از اسکان و تردد در حاشیه مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی در زمان بارندگی خودداری کنند، از محصولات کشاورزی محافظت شود.

ملاشاهی عنوان کرد: دامداران از چرای دام در مناطق مرتفع خودداری و برای کاهش خسارات احتمالی تمهیدات لازم در نظر گرفته شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • مردم سیستان و بلوچستان باید از ثروت‌های استان بهره‌مند شوند
  • روکش آسفالت ورفع ۷ نقطه پرتصادف محور‌های مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • ادامه ارسال کمک‌های امدادی سپاه‌ به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان
  • مشارکت ارتش در اجرای طرح مردم یاری در مناطق مرزی و محروم کرمانشاه
  • هواشناسی سیستان و بلوچستان همزمان ۲ هشدار زرد صادر کرد
  • میانگین بارش سال زراعی سیستان وبلوچستان اعلام شد
  • میانگین بارش سال زراعی سیستان و بلوچستان مثبت شد
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • رشد بیش از ۴ برابری آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور