Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-03@16:42:23 GMT

یک کشتارگاه صنعتی طیور یزد به سطح A ارتقا می‌یابد

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۱۳۱۹۳

یک کشتارگاه صنعتی طیور یزد به سطح A ارتقا می‌یابد

علی‌اکبر حدادزاده در خصوص درجه بندی کشتارگاه‌های صنعتی طیور گفت: هم اکنون کشتارگاه‌های استان در حال تولید مرغ در سطح B هستند و تقریبا پیش بینی می‌شود تا دو هفته آینده یکی از کشتارگاه‌های استان به سطح A ارتقا یابد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی‌اکبر حدادزاده در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، در خصوص اجرای طرح رتبه‌بندی کشتارگاه‌های صنعتی طیور در استان یزد گفت: اجرای این طرح به منظور ارتقا کیفیت گوشت مرغ در سراسر کشور و استان یزد است که در این طرح  کشتارگاه‌های مرغ بر اساس امکانات و مکانیزاسیونی که دارند به سه سطح  A+، A و B درجه‌بندی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه طرح رتبه‌بندی کشتارگاه‌های صنعتی طیور در استان یزد اجرایی شده است، گفت: در حال حاضر کشتارگاه‌های استان در حال تولید مرغ در سطح B هستند و یکی ازاین کشتارگاه‌ها در حال ارتقا به سطح A است که تقریبا پیش بینی می‌شود احتمالا تا دو هفته آینده این اقدام صورت گیرد و به عنوان یک کشتارگاه سطح A در مدار قرار گیرد.

مدیرکل دامپزشکی استان یزد هیچ کشتارگاهی در استان که شرایط سطح A+ را داشته باشد نداریم، عنوان کرد: از پنج کشتارگاه صنعتی طیور که در استان یزد وجود دارد چهار کشتارگاه فعال و در سطح B هستند و از این تعداد نیز یک کشتارگاه با اصلاحات زیرساخت‌هایی که نیاز داشت به کشتارگاه سطح A ارتقا پیدا خواهد کرد که ضایعات مرغ تولید شده در کشتارگاه‌ درجه Aاز B بسیار کمتر است.

حدادزاده تصریح کرد: از نظرمسائل بهداشتی مشکلی در تولید مرغ در استان یزد وجود ندارد و ناظران بهداشتی و شرعی مستقر در کشتارگاه‌ها بر فرایندهای تولید مرغ نظارت دارد و اجرای طرح رتبه‌بندی کشتارگاه‌های کشور در سطوح مختلف A، A+ و B به منظور ارتقای کیفی مرغ بوده است.

وی ادامه داد: با سطح بندی کشتارگاه‌ها، مرغ‌های عرضه شده در بازار با درج برچسب‌های مختلف A، A+ و B درجه بندی می‌شوند همچنین رنگ بسته‌بندی مرغ سطح +A سبز، رنگ بسته بندی مرغ سطح A آبی و سطح B نارنجی است.

مدیرکل دامپزشکی استان یزد افزود: فعلا تا زمان راه اندازی کشتارگاه سطح A در استان، مرغ‌های تولیدی استان یزد در سطح B در بازار عرضه می‌شوند البته از استان‌های دیگر مرغ‌های سطح A , A+ وارد یزد می‌شوند و همشهریان چنانچه مشاهده کردند این نوع مرغ‌ها از کیفیت لازم برخوردار نیستند می‌توانند آن را گزارش کنند.

حداد زاده در خصوص قیمت مرغ‌های تولیدی با درجه بندی مختلف گفت: این‌ مرغ‌ها بر اساس کیفیت تولیدشان درجه‌بندی شده‌اند و بدیهی است که قیمت‌ آن‌ها با هم متفاوت است، با این حال در استان یزد دو جلسه کارشناسی برای قیمت‌گذاری برگزار شده و بازدیدی نیز از کشتارگاه ارتقا یافته به سطح A انجام شده است و بر این اساس که تخلیه ضایعات مرغ به صورت اتوماتیک در این کشتارگاه به طور تقریبی چه میزان موجب افت وزن لاشه می‌شود قیمت‌گذاری مرغ سطح A در استان انجام خواهد شد. هرچند این موضوع برای شهروندان چندان تفاوت ندارد چرا که ضایعات مرغ که در خانه دور ریخته می‌شد به صورت اتوماتیک در کشتارگاه انجام خواهد شد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۱۳۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوجه ریزی در واحد‌های پرورشی طیور فقط با اخذ مجوز بهداشتی از دامپزشکی امکانپذیراست

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس شبکه دامپزشکی مشهد، گفت: مرغداران برای جوجه ریزی در واحد‌های خود باید گواهی بهداشتی لازم را دریافت کنند و نکاتی از قبیل فاصله بین جوجه ریزی و ضدعفونی سالن‌های پرورش  را بایدزیر نظر و با تایید کارشناسان دامپزشکی انجام دهند.

دکتر محمد سیاح افزود: کسب نکردن گواهی بهداشتی از سوی صاحبان مرغداری‌ها علاوه بر به خطر انداحتن سلامت و بهداشت مرغداری‌ها و باعث اختلال در کنترل میزان تولید و عرضه گوشت و فرآورده‌های استحصالی از مرغداری‌ها در بازار نیز می‌شود، بنابراین مسئله نظارت بر جوجه ریزی‌های و همچنین حمل بهداشتی در مرغداری جزء اولویت‌های اساسی دامپزشکی است.

 

دیگر خبرها

  • درآمد مردم لرستان افزایش یابد/ رفاه اجتماعی را ارتقا دهیم
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • پلمب کارخانه خوراک دام و طیور متخلف در سبزوار
  • جوجه ریزی در واحد‌های پرورشی طیور فقط با اخذ مجوز بهداشتی از دامپزشکی امکانپذیراست
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز
  • همگام با برنامه های تحولی سطح فعالیت ارزی بانک توسعه تعاون ارتقا می یابد
  • دمای هوای اصفهان تا ۶ درجه کاهش می‌یابد/بارش رگبارهای بهاری
  • فعالیت یک کشتارگاه طیور متخلف در ری متوقف شد
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی