Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: کل اراضی مستعد آبیاری نوین در استان مرکزی ۱۶۲ هزار هکتار است که تاکنون ۶۷ هزار هکتار آن مجهز به سیستم آبیاری نوین شده است. ۲۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۵ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

مجید آنجفی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به اراضی مستعد آبیاری قطره‌ای در استان مرکزی اظهار داشت: کل اراضی مستعد آبیاری نوین در استان مرکزی 162 هزار هکتار است که تاکنون 67 هزار هکتار آن مجهز به سیستم آبیاری نوین شده است، تاکنون 20 درصد از میزان اعتباری که امسال برای اجرای سامانه آبیاری نوین اختصاص یافته تخصیص شده و به سبب نداشتن اعتبار روند این موضوع کند شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: استان مرکزی با توجه به ظرفیت‌های موجود در صورت  تخصیص اعتبار سالانه به طور متوسط توان اجرای این طرح در چهار هزار و 500 هکتار از اراضی را دارد، به ازای هر هکتار آبیاری موضعی حدود 17.5 میلیون یارانه، برای ماشین‌های آبیاری به ازای هر هکتار 15 میلیون، برای روش‌های آبیاری دیگر به ازای هر هکتار 10.5 میلیون  تومان و برای روش‌های کم فشار به ازای هر هکتار 7 میلیون تومان یارانه پرداخت می‌شود.

مدیرکل جهاد کشاورزی استان مرکزی تصریح کرد: شهرستان‌های اراک، ساوه و زرندیه در اجرای سامانه آبیاری نوین در سطح استان مرکزی پیشرو هستند به گونه‌ای که کشاورزان خودشان در قالب طرح‌های خوداجرایی، اراضی خود را با هزینه شخصی مجهز به سیستم آبیاری کرده و با تخصیص اعتبار سهم آنها پرداخت می‌شود.

 آنجفی بیان کرد: تجهیز چاه‌های کشاورزی به کنتورهای حجمی در کنار اجرای سامانه‌های آبیاری نوین در اراضی کشاورزی نقش مهمی در صرفه‌جویی و جلوگیری از هدررفت آب در این بخش دارد.

اجرای 120 هکتار سیستم آبیاری نوین در گچساران؛ 200 نفر صاحب شغل شدنداستفاده از آبیاری نوین در باغات چای گیلان و مازندران افزایش یافتتجهیز 80 هزار هکتار از اراضی ایلام به سیستم آبیاری نوین

وی ادامه داد: امسال عملیات اجرایی لایروبی و مرمت 80 رشته قنات استان مرکزی در دستور کار قرار گرفته و لایروبی این قنوات با اعتباری بالغ بر 35 میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی درحال انجام است.

مدیرکل جهاد کشاورزی استان مرکزی خاطرنشان کرد: سه هزار و 600 رشته قنات در استان مرکزی وجود دارد که 2 هزار و 400 رشته از محل اعتبارات ملی و استانی لایروبی و مرمت می‌شود.

آنجفی افزود: لای‌روبی قنوات علاوه بر حفظ شرایط موجود و جلوگیری از کاهش آبدهی قنات‌ها، افزایش 10 تا 20 درصدی آبدهی آنها را به همراه دارد. 

وی تصریح کرد: به منظور جلوگیری از کاهش آبدهی قنوات، نیاز است که کشاورزان در زمینه مرمت و نگهداری این سازه‌ها همراهی و همکاری لازم را با بخش دولتی و جهاد کشاورزی داشته باشند.

انتهای پیام/712/ز

R7980/P1549/S6,73/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۱۳۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین

در نشست کمیسیون رفع تداخل اراضی استان، پلاک‌های موسی لو کهنه در شهرستان بوئین زهرا، غوره در از توابع شهرستان قزوین، توداران و کذلک در شهرستان آبیک پس از اتمام کار کارشناسی و اتخاذ آرا مراحل رفع تداخل آنها به پایان رسید.

از مجموع هزار و ۲۰۲ پلاک در استان قزوین ۱۹۰ پلاک مستثنیات بوده و یک هزار و ۱۲ پلاک مشمول رفع تداخل است که تاکنون کار کارشناسی ۹۱۸ پلاک به پایان رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری
  • احیا و مرمت قنات مدوئیه
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • سیستان‌وبلوچستان، چهارم دروابستگی به آب قنات برای کشاورزی
  • رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • ۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه قطع شد
  • قطع ۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • لایروبی کانال آب‌های سطحی شهرک سعدی
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم