Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- حسین زاده گفت: ۸۶ میلیون تن ظرفیت تولید سیمان کشور  است که سالانه ۴۰۰ میلیون دلار از این تولیدات صادر می‌شود. تاریخ انتشار: 15:38 - 24 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۶۸۰۸

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، بهمن حسین زاده در حاشیه مراسم آغاز به کار نمایشگاه (ایران سمنتکس) گفت: نمایشگاه سیمان به عنوان یک نمایشگاه مهم صنعتی بعد از چند سال دوباره آغار بکار کرد و بیش از ۵۰ شرکت داخلی و ۲ شرکت خارجی از کشور‌های آلمان و یونان در این نمایشگاه حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین المللی ایران در ادامه به فعالیت ۷۷ کارخانه سیمان در مناطق محروم اشاره کرد و افزود: این کارخانه‌ها توانسته در بحث اشتغال زایی گام بزرگی را بردارد.

وی با یادآوری این نکته که ۸۶ میلیون تن ظرفیت تولید سیمان کشور  است که سالانه ۴۰۰ میلیون دلار از این تولیدات صادر می‌شود، ابراز امیدواری کرد که برگزاری این نمایشگاه باعث برطرف شدن مشکلات صادرات سیمان در بحث حمل و نقل و ترانسفر شود.

همچنین امروز نخستین نمایشگاه (ایران فودکس) در محل نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد.

سید زین العابدین هاشمی مدیر این نمایشگاه با بیان اینکه ۳۵ شرکت در این نمایشگاه حضور دارند، اظهار کرد: تولیدکنندگان انواع افزودنی، فرآورده‌های تقطیری صنایع غذایی، تولیدکنندگان انواع مواد همراه با سرو غذا، تولیدکنندگان غذا‌های میان وعده، تولیدکنندگان انواع چاشنی‌های مواد غذایی، تولیدکنندگان روغن‌های خوراکی و تولیدکنندگان و فرآوری‌کنندگان میوه و سبزیجات و تولیدکنندگان فرآورده‌های لبنی در زمره گروه‌های کالایی حاضر در این نمایشگاه به شمار می‌روند.

وی گفت: امیدواریم این نمایشگاه ارتقا و رشد صنعت غذا در کشور را فراهم کند.

هاشمی با بیان اینکه بزرگترین گردش مالی کشور مربوط به صنعت غذای کشور است گفت: در حال حاضر سالانه ۳ میلیارد دلار صادرات صنایع غذایی است و این ظرفیت وجود دارد که این میزان به ۵ میلیارد دلار افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: حذف سود بازرگانی ترخیص ماشین آلات مورد نیاز صنایع داخلی برای نمایشگاه ها

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: صنعتی وزارت صنعت صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۱۴۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۸درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳

گمرک جمهوری اسلامی ایران اعلام‌کرد که با افزایش ۴۸درصدی تجارت خارجی کشور در نخستین ماه امسال، تراز تجاری کشور با و بدون احتساب نفت مثبت شد.

به گزارش شانا به‌نقل از ایرنا، تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین امسال با ۴۷.۶۳درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

از مجموع صادرات و واردات کشور، ۷ میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و ۲ میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

براساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین امسال نسبت به مدت مشابه پارسال، ۴ میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.

این گزارش با اشاره به اینکه صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت ۳ میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار بوده است، می‌افزاید: تراز تجاری کشور بدون نفت هم در فروردین ۱۴۰۳ در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

این گزارش حاکی است، صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی در فروردین ۴ میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.

همچنین، ارزش صادرات کشور در فروردین ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۶.۸۵درصد کاهش نشان می‌دهد.

در این مدت، ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال پیش، ۹.۶۶درصد کاهش داشته است.

چین، مقصد نخست صادرات

عمده‌ترین مقاصد کالاهای صادراتی ایران در فروردین شامل کشورهای چین، عراق، امارات‌متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این هفت کشور، ۷۸درصد از وزن و ۸۳درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

این گزارش می‌افزاید: در بین ۱۰ قلم عمده کالاهای صادراتی، گازهای نفتی و هیدروکربورهای گازی‌شکل مایع‌شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی بیشترین افزایش را داشتند.

گزارش گمرک درباره واردات کالا به کشور در فروردین امسال، می‌افزاید: در این مدت ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به‌لحاظ وزن ۳۳.۳۸درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶درصد کاهش داشته است.

دیگر خبرها

  • اولین زیان غول گاز روسیه در ربع قرن گذشته
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایرانی
  • افزایش ۴۸درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • میزان صادرات نفت اعلام شد/ تراز تجاری ایران در این وضعیت است
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • صادرات ۴.۱ میلیارد دلاری نفت/ تراز تجاری مثبت شد
  • فراتر رفتن تجارت خارجی از ۱۰ میلیارد دلار
  • رشد ۴۸درصدی تجارت در اولین ماه سال/صادرات۴میلیاردی دلار نفت