Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای شورای شهر تهران در جلسه امروز به اعتراض فرمانداری در مورد تغییر نام خیابان تختی به نام جلیل شهناز و نامگذاری یک کوچه به نام بهمن کشاورز پاسخ منفی دادند.

به گزارش ایسنا، امروز در جریان جلسه علنی شورای شهر اسلامی تهران رسیدگی به نامه فرمانداری تهران مبنی بر اعتراض نامگذاری دو معبر از سوی شورا شهر مورد بررسی قرار گرفت و محسن هاشمی در تشریح مخالفت فرمانداری با یکی از مصوبات شورا در حوزه نامگذاری اعلام کرد که تغییر مصوبه شورا در خصوص نامگذاری کوچه‌ای به نام بهمن کشاورز و همچنین تعییر نام خیابان تختی به جلیل شهناز  مورد قبول نیست و از آن جایی که مصوبه مورد اعتراض در مورد نام تختی است، بهتر است که این بار این اعتراض را قبول کنیم و در یک جلسه هم اندیشی درمورد جزئیات صحبت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه الهام فخاری در واکنش به این سخنان با بیان این که شنیده شده که این اعتراض به صورت تلفنی بیان شده است اظهار کرد: اساسا جلسه هیات تطبیق آن هم به صورت تلفنی فاقد وجاهت قانونی است و در مورد وضعیت مصوبات شورا نباید به صورت تلفنی جلسه برگزار می‌کردند و اساسا بیان این اعتراض به دلیل آن که فرم نامه اشتباه است، درست نیست.

در ادامه محمد جواد حق شناس با بیان این که احترام امامزاده به متولی آن است و انتظار می‌رود هاشمی به عنوان رئیس شورا مواضع درست و قاطعی در این خصوص بگیرد، گفت: مصوبه شورا براساس نظر اکثریت بوده و وظیفه ساختاری و قانونی رئیس شورای شهر اسلامی این است که از کلیات مصوبات شورا دفاع کند و اگر این اتفاق نیفتد یک فاجعه است.

وی با بیان این که هیات تطبیق براساس قانون می‌بایست تا دو هفته نظر مخالف خود را در مورد مصوبات شورا اعلام کند و اگراین کار را نکند، مصوبه لازم الاجرا است گفت: هیات تطبیق به تغییر نام خیابان تختی به جلیل شهناز و همچنین تغییرنام یک کوچه به نام بهمن کشاورز مخالفت کرده و مبنای این اعتراضات مشخص نیست.

وی با بیان این که در سال های پیش معبری به نام شهید باهنر به نام شهید باکری تغییر کرد و کسی صدایش درنیامد گفت: معبری به نام شهید مطهری نیز به نام رئیس علی دلواری تغییر کرد و این شهر مگر چند خیابان به نام تختی می‌خواهد؟ در حالی که مگر شأن تختی بالاتر از مطهر ی یا باهنر است؟ اما چون اسم جلیل شهناز یک نام هنرمندی است که 40 سال خون دل خورده، با این مبنا برخورد می‌کند.

حق شناس با بیان این که این شهر چند خیابان به نام تختی می‌خواهد گفت: ما در خانی آباد که محل رشد تختی بود مجسمه‌اش را نصب کردیم و حتی زروخانه‌ای که در آن ورزش می‌کرد خریداری کردیم و هیچ شورای شهری برای تختی این گونه زحمت نکشید.

وی با بیان این که نباید هر روز به سمت تضعیف کردن جایگاه شورا پیش برویم تصریح کرد: ما از دولت می‌خوریم و حالا از فرمانداری نیز می‌خوریم و بهتر است اعضای شورا بایستند و پاسخ بدهند.

در ادامه ابراهیم امینی با بیان این که هیات تطبیق فرمانداری نمی‌تواند در مورد تصمیمات شورا نظر بدهد گفت: به نظر می‌رسد باید یک جلسه‌ای برگزا ر کنیم و این مشکل را حل کنیم.

درادامه حجت نظری با بیان این که هیات تطبیق نمی‌تواند ورود محتوایی به مصوبات شورا داشته باشد افزود: ما برای تختی اقدامات زیادی انجام دادیم به گونه‌ای که زورخانه وی را احیا کرده و سردیس تختی را در خیابانش نصب کردیم و حتی مجسمه تختی که در میدان اعدام بود و مشخص نیست مدیریت قبلی به چه دلیلی این مجسمه را برداشته بود را از انبار شهرداری پیدا کردیم و آن را نصب کردیم.

وی با بیان این که  امروز جامعه ورزشی از تغییر نام خیابان تختی گلایه دارد و ممکن است بعدا جامعه موسیقی کشور نیز به برداشتن نام جلیل شهناز اعتراض کنند پس آن موقع چه کنیم؟ گفت: هر تصمیمی بگیریم بخشی از جامعه موافق و بخشی دیگر مخالف هستند.

در ادامه احمد مسجد جامعی با بیان این که سوءتفاهم پیش نیاید چرا که هیچ کسی هیچ مشکلی با جلیل شهناز و بهمن کشاورز ندارد گفت: این افراد برای کشور زحمت زیادی کشیدند اما در تغییر نامها باید به حق و حقوق محلی و نظر مردم محله توجه کنیم و گرنه هیچ کس با شهناز یا کشاورز مخالف نیست.

وی  با بیان این که در تهران یک نام بر چند معبر گذاشته شده است ادامه داد: مثلا ما خیابان ، کوچه یامحله‌های زیادی به نام چمران، شریعتی و غیره داریم که همه آنها انسان‌های بزرگ هستند اما به نظر می‌رسد که باید شورای شهر یک آیین‌نامه در مورد نام‌های یکسانی که بر محلات متعدد گذاشته شده است، تدوین کند تا به مشکل برنخورد.

مسجدجامعی افزود: توجه به نظرات مردمی به خصوص مردم محله برای نامگذاری ضروری است به گونه‌ای که جای سوال است که چرا ما همیشه به دنبال نام‌های بزرگ هستیم در حالی که همین افرادی که در حادثه هواپیما جان باختند نیز افراد نخبه‌ای بودند و حتی به من گفته شد که یونسکو برای این افراد نامه نوشته است و چه اشکالی دارد نام این افراد را بر روی خیابان‌هایمان بگذاریم.

به گزارش ایسنا، در ادامه محسن هاشمی با بیان این که پیشنهاد شده است که این دستور جلسه برگردانده شود تا بررسی متعددی روی آن انجام گیرد گفت: البته اعضای شورای شهر می‌تواند بر نظر خود اصرار کند و ما هم پاسخ مخالف را به فرمانداری اعلام می‌کنیم.

در نهایت اعضای شورای شهر تهران به رد اعتراض فرمانداری در خصوص نام گذاری معابری به نام جلیل شهناز و بهمن کشاورز رای مثبت دادند و بر نظر خود در خصوص این نام گذاری اصرار کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شوراي شهر تهران شهرداري تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۱۴۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل

اکنون قالب حمل‌ و نقل تجاری نسبتا سبک با وانت‌های شهری که حداکثر توانایی حمل کمتر از 900 کیلو را دارند، انجام می‌شود. در مرتبه بعدی کامیونت های 6 تن و 8 تن و کامیون‌های فورس F210 (بهمن دیزل) با توانایی حمل حدود 10 تن هستند که نیازهای این حوزه را برطرف می‌کنند. در فاصله وانت‌های 1.8 تنی با بارهایی در محدوده 4 تن تمهیدی اندیشیده نشده که خلا موجود، خسارات هنگفتی به منابع محیط زیست، سوخت کشور وارد می‌کند چرا که در شرایط فعلی مصرف کننده ناچار است کامیون‌های بازه‌ی 10 تن را ناقص بارگیری کند. به همین دلایل می‌توان ورود بخش خصوصی به تولید کامیونتی 3.8 تنی را هوشمندانه و متناسب با نیاز بازار دانست. مدیران بهمن دیزل با ورود به این قسمت از بازار، قدرت‌نمایی خوبی خواهند داشت و تا سالیان سال یکه تاز این حوزه خواهند بود.
دلایل زیادی برای استقبال بازار این محصول وجود دارد که مهمترین آن فرسودگی در این رده باربری است. محصولاتی که به عنوان وانت شناخته می‌شوند، اغلب از نظر شاخص‌های فناورانه عقب افتاده‌ هستند و ایمنی بسیار پایینی نسبت به سلامت راننده و حفظ بار دارند. لذا تولید محصولی در این رده با ایمنی بالا و تکنولوژی روز، می‌تواند تحول خوبی در حوزه تجاری ایران باشد.
کشورهای توسعه یافته نیز با تمرکز بر تولید کامیونت‌های 3.5 تا 4 تن تلاش کردند حمل و نقل بارهای کم حجم و سبک را مقرون به صرفه کنند. به واقع در کشورهای پیشرفته، خودروهای پرمصرفی مانند وانت‌های کنونی کشور ما اجازه تردد ندارند و برای شرکت‌ها و بنگاه‌های تجاری تردد این خودروها غیراقتصادی است.
شرکت بهمن دیزل با تمرکز بر خلا بازار حمل و نقل ایران نقش قابل توجهی در حفظ منابع سوختی، بهینه کردن اقتصاد حمل و نقل باری شرکت‌های تولید و رانندگان و همین‌طور حفاظت از محیط زیست برداشته است؛ محاسبات دقیق کارشناسان گواهی می‌دهد که خلاهای موجود در باربری ایران و همینطور عقب افتادگی فناورانه خسارات زیادی به اقتصاد، سلامت و محیط‌زیست وارد می‌کند و ورود بخش خصوصی برای جبران این خلاها می‌تواند در کاهش این زیان‌ موثر باشد.
در خصوص کامیونت 3.8 تن و با توجه به اهتمام بهمن دیزل در به به‌کارگیری فناوری‌های روز می‌توان انتظار داشت این خودروی تجاری نیز از فناوری هشدار دهنده‌ حرکت بین خطوط LDWS و ESC و هشدار برخورد از جلو FCWS و ترمز اضطراری هوشمند AEBS و... بهره ببرند.
همچنین اگر اطلاعات این پروژه دقیق باشد، رانندگان و خریداران این کامیون 3.8 تنی می‌توانند امیدوار باشند این محصول نیز همچون F210 از تهویه و امکانات رفاهی مولتی مدیا برای راننده بهره‌ ببرد.
طبق شنیده‌ها، بهمن دیزل تا نیمه اول سال 1403 محصول 3.8 تنی خود را معرفی خواهد کرد و این محصول عضو دیگری از خانواده فورس خواهد بود. این شرکت سال قبل کامیون 12 تن با نام F210 را تولید کرد که از نظر فناوری، ایمنی و امکانات رفاهی تحولی در این رده باری بود.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900098

دیگر خبرها

  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل
  • نامگذاری خیابانی در تهران به نام اولین روزنامه نگار شهید ایران
  • اکسيري که قهرمانان را جاويدان مي کند
  • شوراها مردمی سازی کارها را در اولویت قرار دهند
  • اعتراض باشگاه نیروی زمینی به همزمان نبودن ساعت بازی‌ها
  • توسعه همکاریهای موسسات آموزش عالی با فرمانداری ارومیه
  • برپایی بازارچه دانش آموزی در سمیرم
  • ارزیابی عملکرد فرمانداران استان تهران در امور مردمی سازی
  • مردان متولد این ماه‌ها به سختی عاشق می‌شوند!
  • درخواست از شورای شهر برای نامگذاری بوستان‌ها و پایانه‌های تاکسی به نام شهدای تاکسیران