Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد(فائو)، با همکاری برنامه جهانی غذا و اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی، یک گلخانه را در مهمانشهر مهاجران سمنان تأسیس کرد.

هدف از ساخت این گلخانه فراهم کردن فرصت‌های جدید و پایدار معیشتی برای پناهندگان افغانستانی ساکن در این مهمانشهر است.

طبق آمارهای رسمی دولت، ایران هم‌اکنون میزبان 951 هزار و 142 پناهنده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدود 97 درصد این پناهندگان در مناطق شهری ساکن هستند و سه درصد باقی‌مانده نیز در 20 مهمانشهر در نقاط مختلف کشور سکنی گزیده‌اند.

تأسیس این گلخانه، با حمایتهای فنی و مالی فائو، پناهندگان افغانستانی را قادر خواهد کرد تا از طریق فعالیت‌های کشاورزی کسب درآمد کنند.

هومن معزی، مشاور امور برنامه‌ریزی نمایندگی فائو در جمهوری اسلامی ایران با اشاره به پروژه ساخت و بهره‌برداری از گلخانه در مهمانشهر مهاجرین سمنان می‌گوید: «در پی انجام یک ارزیابی مشترک از سوی فائو و برنامه جهانی غذا، همچنین برگزاری یک کارگاه آموزشی یک‌روزه برای 30 نفر از پناهندگان علاقه‌مند به همکاری در این طرح، در نهایت 15 نفر برای مشارکت در این پروژه انتخاب شدند.»

وی در ادامه افزود: «با ارائه مشاوره‌ها و مهارت‌های لازم به پناهندگان افغان جهت پرورش انواع گیاهان زینتی و خوراکی در گلخانه، توانمندی آن‌ها برای مدیریت مستقل گلخانه به صورت گام به گام افزایش می‌یابد.»

معزی در ادامه افزود: «کشت گلخانه‌ای به پناهندگان این امکان را می‌دهد تا کنترل بیشتری بر شرایط رشد محصولات کشاورزی داشته و بتوانند محصولات خارج فصل را با توجه به تقاضای بازار تولید کنند.»

آقای سلمان بهرامی، کارشناس امور معیشت برنامه جهانی غذا نیز ضمن تأکید بر همکاری مشترک این نهاد بین‌المللی با فائو، اظهار داشت: «این اولین پروژه مشترک این دو آژانس سازمان ملل در مهمانشهرهای پناهندگان در ایران است، که هدف آن فراهم کردن فرصت‌هایی جدید و پایدار درآمدزایی برای ذی‌نفعان نهایی (پناهندگان) است.»

وی در ادامه ابراز امیدواری کرد: «برنامه جهانی غذا و فائو در ادامه بتوانند پروژه‌های مشابه دیگری را در دیگر مهانشهرهای پناهندگان کشور اجرا کنند.»

فائو به‌عنوان یکی از کارگزاری‌های تخصصی سازمان ملل، راهبری تلاش‌های جهانی در راستای مبارزه با گرسنگی، بهبود تغذیه، افزایش بهره‌وری کشاورزی، بالابردن استانداردهای زندگی در جمعیت‌های روستایی و کمک به رشد اقتصادی را برعهده دارد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: فائو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۱۶۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه‌های روستایی باید به کارگاه تولیدی تبدیل شود

 

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مریم طهماسبی در حاشیه بازدید از طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» که در روستای ایزی سبزوار اجرا می شود،‌ گفت: هدف وزارت جهاد کشاورزی، تبدیل هر خانه‌ روستایی به یک کارگاه تولیدی به منظور کمک به اقتصاد و معیشت خانوارهای روستایی است.

وی افزود:‌ وزارت جهاد کشاورزی با این طرح تلاش می‌کند با درگیر کردن زنان روستایی در اجرای طرح های اشتغالزا، رونق اقتصادی و توسعه زنجیره ارزش یک محصول خاص را متناسب با ظرفیت هر منطقه، امکان‌پذیر کند.

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی سبزوار نیز گفت:‌ طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد»، برای نتخستین بار در استان خراسان رضوی،‌ با هدف بهبود معیشت خانوار روستایی در روستای ایزی از توابع بخش مرکزی شهرستان سبزوار، به اجرا درآمده است.

علی اصغر امانیان افزود:‌ زنان عضو صندوق اعتباری خرد زنان روستایی، به عنوان زنان کارآمد در این طرح حضور دارند و توسعه نقش آفرینی زنان در عرصه اقتصادی و اجتماعی به عنوان بخش مهمی از جمعیت فعال جامعه یکی از ارکان مهم توسعه همه جانبه کشور و اهتمام بخشی به توسعه پایدار است.

وی اضافه کرد: جهاد کشاورزی سبزوار این طرح را به منظور توسعه کشاورزی خانوادگی، توسعه مشاغل مکمل کشاورزی و بهبود معیشت خانوار روستایی به صورت نمونه در روستای ایزی به اجرا درآورده است.

مدیر جهاد کشاورزی سبزوار اظهار کرد: با درگیر کردن زنان روستایی در اجرای طرح های اشتغال‌زا و تشکیل زنجیره تولید پرورش مرغ بومی و تولید تخم مرغ، رونق اقتصادی و توسعه زنجیره ارزش یک محصول خاص حاصل خواهد شد.

بازدید از چند طرح تولیدی زنان روستایی در روستاهای ایزی و دولت آباد از جمله برنامه های سفر مشاور وزیر جهاد کشاورزی به شهرستان سبزوار است.

روستای ایزی، با جمعیتی حدود سه هزار نفر در پنج کیلومتری شمال شرق سبزوار قرار دارد.

 
 

دیگر خبرها

  • شهرهای مولد در سواحل نقش مهمی در تقویت معیشت خانوارها دارد
  • راه‌اندازی ۱۹۷۵ گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان
  • رزهای تولیدی خراسان جنوبی ۳۷.۵ میلیارد تومان ارزآوری داشت
  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان
  • برداشت موز گلخانه‌ای در شهرستان داراب
  • الحوثی: جنایات اسرائیل در غزه بی‌سابقه است
  • بازدید معاون مدیر منطقه ای برنامه جهانی غذا از یزد
  • ایمنی و بهداشت شغلی به اندازه معیشت کارگران مهم است
  • خانه‌های روستایی باید به کارگاه تولیدی تبدیل شود