Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دهقانی نیا گفت: تا زمانیکه تقاضا برای کالای قاچاق وجود دارد، تامین کننده برای سود اقتصادی سعی می‌کند جواب این تقاضا را بدهد، لذا بنا بر قانون مبارزه با قاچاق، باید در گلوگاه‌های مختلف با قاچاق برخورد کنیم. تاریخ انتشار: 17:41 - 24 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۶۸۵۹

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان به نقل از ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، حمیدرضا دهقانی‌نیا سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به نیاز به سرمایه‌گذاری ۱۱۹ میلیون تومانی برای ایجاد شغل در حوزه لوازم خانگی اظهار کرد: کارشناسان معتقدند لوازم خانگی صنایع بالادستی پتروشیمی و فولاد را نیز ارتقا می‌دهد، درحالیکه ۷۰ درصد حجم این بازار در اختیار شرکت‌های خارجی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: در گذشته قادر به تولید رقابت‌پذیر نبودیم، ولی هم‌اینک شرایط فرق کرده و حتی در آخرین نمایشگاه لوازم خانگی به خود بالیدیم.

دهقانی‌نیا با اشاره به سیطره تبلیغی شرکت‌های خارجی بر بازار لوازم خانگی ایرانی گفت: در این راستا ذوق و گرایش مصرف کننده بدین سمت سوق می‌یابد و نمی‌توان آن را انکار کرد، لذا حمایت از تولید برای مبارزه با قاچاق باید دوشادوش مردم پیش رود.

وی با بیان اینکه امروز در صورت تامین مواد اولیه، لوازم خانگی دارای پتانسیل خوب در حوزه تولید داخلی با کیفیت است، افزود: وقتی شرکت‌های خارجی به واسطه تروریسم اقتصادی تصمیم گرفتند از کشور بروند، فضا برای تولید کننده‌ها باز و مواد اولیه تا حدی تامین شد، تولیدکننده‌ها نیز قول دادند میزان و نرخ کیفی خود را ارتقا دهند و امیدواریم تولیدکننده‌ها به این قول عمل کنند.

دهقانی‌نیا گفت: بر اساس مشاهدات و گزارش وزارت صمت تولیدکننده‌ها تعهد دادند میزان تولید را به اندازه کفاف بازار داخلی ارتقا دهند، ما انتظار داشتیم وزارت صمت اعلام کند سهم تولید کارخانه‌ها چه میزان در سال است نه اینکه حرف‌های کلی زده شود که نتوان آن را اندازه گیری کرد.

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز خاطرنشان کرد: تا زمانیکه تقاضا برای کالای قاچاق وجود دارد، تامین کننده برای سود اقتصادی سعی می‌کند جواب این تقاضا را بدهد، لذا بنا بر قانون مبارزه با قاچاق، باید در گلوگاه‌های مختلف با قاچاق برخورد کنیم.

دهقانی‌نیا سطح عرضه را یکی از اصلی‌ترین گلوگاه‌های مبارزه با قاچاق دانست و افزود: باید ابزاری را در اختیار داشته باشیم تا مصرف کننده قادر به تمیز دادن کالای قاچاق از غیر قاچاق باشد و یکی از این ابزار‌ها شناسه کالاست که وزارت صمت متولی آن بوده.

وی خاطرنشان کرد: در تلاطم ارزی شاهد افزایش قیمت بودیم، ولی در آن زمان نیز بسیاری کارشناسان بر این باور بودند افزایش قیمت با افزایش نرخ ارز متناسب نبوده. به همین دلیل وقتی برند‌های خارجی لوازم خارجی کشور را ترک کردند، سهمی برای تولیدکننده در نظر گرفته شد و امروز منتظریم به این تعهد عمل کنند.


بیشتر بخوانید: لیست فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی غیرمجاز اعلام شد


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: قاچاق کالا و ارز اخبار اقتصادی اقتصاد ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۱۶۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ واحد صنفی متخلف در ورامین پلمپ شد

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شیرکوند بعد از ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران گفت: برابر با دستورالعمل ابلاغی از سوی کمیسیون مبارزه با کالای قاچاق، گشت مشترک بازرسان اتاق اصناف، سازمان غذا و دارو، اماکن و اداره صمت در شهرستان ورامین برگزار شد.

سرپرست اتاق اصناف ورامین افزود: طی این بازرسی‌ها، ۳۰۰ میلیون ریال کالای قاچاق از سه واحد توزیع لوازم آرایشی و بهداشتی کشف و ضبط و هر سه واحد صنفی با دستور مقام محترم قضائی پلمب شد.

وی با اشاره به اهمیت نظارت بر توزیع کالاهای سلامت محور اظهار کرد: گشت مشترک به منظور کنترل و پایش لوازم آرایشی و بهداشتی، حفظ سلامت مصرف کننده، جلوگیری از عرضه محصولات غیر مجاز، و همچنین پیشگیری از قاچاق محصولات آرایشی و بهداشتی به صورت مستمر در شهرستان ورامین ادامه خواهد داشت.

وی در پایان اظهار کرد: با توجه به اطلاع رسانی لازم به کسبه بازار، خاصه صنوف توزیع کننده لوازم آرایشی و بهداشتی مبنی بر داشتن برچسب وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، چنانچه کالای بدون برچسب مشاهده شود بازرسان اتاق اصناف و سایر دستگاه‌های نظارتی پس از کشف تخلف، موارد را تشکیل پرونده و برابر مقررات و قانون در اسرع وقت اقدام خواهد کرد.

کد خبر 6088721

دیگر خبرها

  • ۳ واحد صنفی متخلف در ورامین پلمپ شد
  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد
  • 5 لوازم خانگی که قبض برق شما را نجومی می‌ کنند
  • خسارت میلیاردی آتش در مغازه لوازم‌خانگی
  • احتکار ۳۵ میلیاردی لوازم خانگی قاچاق در اصفهان
  • افزایش قیمت لوازم خانگی در راه است؟
  • لوازم خانگی گران خواهد شد؟
  • آتش سوزی مغازه لوازم خانگی در فریمان
  • توضیح رئیس سازمان صمت تهران درباره افزایش قیمت لوازم خانگی
  • قیمت لوازم خانگی ایرانی در بازار چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک