Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: نمایشگاه غذا با نام فودکس از امروز 24 تا 27 دی‌ماه در نمایشگاه بین المللی تهران برقرار است.
به گزارش خرداد به نقل از ایلنا، در این نمایشگاه تولید کنندگان انواع افزودنی، فرآورده تقطیری صنایع غذایی، تولید کنندگان انواع مواد همراه با سرو غذا، تولید کنندگان غذاهای میان‌وعده، تولید کنندگان انواع چاشنی مواد غذایی، روغن‌های خوراکی، فرآورده‌کنندگان میوه و سبزیجات و فرآورده‌های لنبی  حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر نمایشگاه ایران‌فود در حاشیه این نمایشگاه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ارزش صادرات در صنعت غذا و  خشکبار حدود سه میلیارد دلار است که پس از نفت بیشترین ارزآوری در حال حاضر برای کشور دارد.
وی ادامه داد: این نمایشگاه علاوه بر معرفی فعالان در حوزه غذاهای سرد و گرم آماده و نیمه آماده و صنایع وابسته به آن و همچنین صنایع فرآوری، پذیرای شرکت‌هایی است که ماشین‌آلات مربوط به صنایع غذایی را عرضه می‌کنند.
هاشمی برگزاری همایش، کارگاه‌های آموزشی با حضور هیات‌های خارجی را از جمله برنامه‌های جانبی این نمایشگاه عنوان کرد و افزود: در این نمایشگاه کنکور آشپزی و دوره‌های آشنایی با حقوق کسب‌وکار ویژه فعالان مراکز خدمات غذایی و پذیرایی، اقامتی و تفریحی، گردشگری مناسب به جهت داوری نیز برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: برگزاری نشست تجاری میان خریداران و تامین‌کنندگان مطرح صنعت تیترینگ و اعضای دفاتر دولتی ایران و دیگر کشورها از برنامه‌هایی است که برای این نمایشگاه در نظر گرفته شده است.
هاشمی یکی از مشکلات صنعت غذایی کشور را نبود برند دانست و گفت: ما دنبال استانداردسازی و برندسازی شرکت‌های غذایی و تیترینگ‌ها هستیم تا بتوانیم در فضای بین‌المللی حرفی برای گفتن داشته باشیم. ما براین باوریم اکنون غذای آماده و نیمه‌آماده در سبد غذایی مردم جا افتاده و در آینده نزدیک شاهد افزایش سهم این نوع غذاها در سبد خانواده‌ها هستیم.
وی با تاکید بر اینکه ما دنبال استانداردسازی متناسب با انتظار مردم هستیم، اظهار کرد: با سازمان غذا و دارو، سازمان استاندارد و وزارت جهاد کشاورزی برنامه‌هایی را در حال تدوین داریم تا استانداردهای روز دنیا در صنعت غذایی کشور ما نیز اجرا شود.
هاشمی در پاسخ به این سوال که چرا شرکت‌های خارجی و نمایندگان آنها در این نمایشگاه حضور ندارند، گفت: در حال حاضر این نمایشگاه با حضور 35 شرکت ایرانی برگزار شده و قرار بر این است که میزبان نمایندگانی از کشورهای عراق ، افغانستان و سوریه و همچنین سفرای قزاقستان، قطر و کویت باشیم اما به‌دلیل زمان کمی که برای دعوت از شرکت‌های خارجی داشتیم امکان حضور آنها فراهم نشد.
وی تاکید کرد: با توجه به شرایط تحریم برای حضور شرکت‌های خارجی در نمایشگاه‌های داخلی ما حداقل نیاز به شش‌ماه زمان است که ما برای این نمایشگاه این زمان را نداشتیم.
به گزارش خبرنگار ایلنا، نمایشگاه غذا(ایران فودکس) از 24 تا 27 دی‌ماه در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران برپا خواهد شد. برچسب ها: فودکس

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۱۸۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت

داده‌های مربوط به رهگیری کشتی‌ها نشان داد صادرات نفت ونزوئلا در ماه آوریل ۳۸درصد کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، داده‌ها و اسناد مربوط به رهگیری کشتی‌ها نشان داد پس از انصراف مالکان و مشتریان نفتکش‌ها از بارگیری و خروج چند کشتی از آب‌های ونزوئلا، صادرات نفت این کشور در ماه آوریل ۳۸درصد کاهش یافت.

وزارت خزانه‌داری آمریکا ماه گذشته اعلام کرد که این کشور مجوز ۶ ماهه سال گذشته میلادی صنعت نفت ونزوئلا را تمدید نخواهد کرد و به شرکت‌ها تا پایان ماه مه فرصت داد تا مبادله‌های در حال انجام خود را متوقف کنند.

در مجموع ۳۷ کشتی در ماه آوریل از بنادر ونزوئلا حرکت کردند. داده‌های شرکت ال‌اس‌ئی‌جی بر اساس حرکت نفتکش‌ها نشان داد ونزوئلا در ماه آوریل به‌طور میانگین ۵۴۵ هزار بشکه نفت خام و سوخت در روز صادر کرده است که نسبت به بالاترین سطح صادرات روزانه این کشور در ماه مارس یعنی ۸۷۳ هزار و ۵۰۰ بشکه و ۷۰۳ هزار بشکه نفت صادرشده در مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است.

حدود ۶ نفتکش بزرگ در هفته‌های گذشته پس از ماه‌ها انتظار برای بارگیری نفت خام در بنادر تحت اداره شرکت نفت دولتی ونزوئلا، بنادر این کشور را بدون بارگیری ترک کرده‌اند. داده‌ها و اسناد این شرکت همچنین نشان می‌دهد که تاخیر در بارگیری و ترس مشتریان از پایان یافتن دوره مجوز صادرشده از سوی واشینگتن و در نتیجه تکمیل نیافتن فروش نفت از دلایل خروج نفتکش‌ها به‌شمار می‌رود.

حداقل دو نفتکشی که بدون بارگیری بنادر ونزوئلا را ترک کردند در اجاره پالایشگاه دولتی اورلن لهستان بودند و پیش‌بینی می‌شد که به سمت آسیا حرکت کنند.

دولت لهستان در حال بررسی خسارت حدود ۴۰۰ میلیون دلاری است که واحد تجاری پالایشگاه اورلن در سوئیس به‌عنوان پیش‌پرداخت محموله‌های نفتی ونزوئلا داده و شرکت این مبلغ را دریافت نکرده است.

محموله‌های بارگیری‌نشده به صادرات شرکت دولتی نفت و گاز ونزوئلا به آسیا در ماه آوریل خسارت زد و در نتیجه صادرات این کشور با ۶۴ درصد کاهش به ۲۰۶ هزار بشکه در روز رسید. صادرات ونزوئلا به آمریکا با ۳۴درصد افزایش به ۲۳۸ هزار بشکه در روز رسید که دلیل آن تولید بیشتر و صادرات شرکت سرمایه‌گذاری مشترک بین شرکت دولتی نفت و گاز ونزوئلا و شرکت شورون بود.

ونزوئلا همچنین ۲۳۶ هزار تن فرآورده جانبی نفت و مواد پتروشیمی در ماه آوریل صادر کرد که از ۴۶۳ هزار تن محصول صادراتی این کشور در ماه مارس کمتر است. واردات سوخت این کشور در ماه آوریل با اندکی افزایش نسبت به ماه مارس از روزانه ۵۳ هزار بشکه به حدود ۵۷ هزار بشکه در روز رسید.

دیگر خبرها

  • فردا؛ آغاز اردوی تیم‌های ملی کاراته بانوان
  • همکاری علمی دانشگاه آزاد همدان با یک شرکت لبنی
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • رویداد صدرا بستر افزایش همکاری بین دانشگاه و صنعت است
  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • فولادمبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی ایران
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!