Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، برات قبادیان به عنوان دبیر علمی یازدهمین همایش بین المللی موتورهای درونسوز و نفت گفت: هر وسیله نقلیه قلبی به نام موتور درونسوز دارد و زندگی بدون خودرو غیر قابل تصور است و از آنجایی که قوای محرکه شامل موتور، گیربکس و اکسل می‌شود بخشی از همایش به فناوری موتور و بخش دیگر به خوراک آن مربوط می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: ما بی‌نیاز از موتورهای پایه گازسوز خارجی هستیم. باور بر این است که سوخت و موتور لازم و ملزوم همدیگر هستند. بهترین موتور استاندارد که تولید شود اما سوخت آن استاندارد نباشد تمام اجزا آن به هم می‌ریزد. اگر انتظار داریم خودروسازان خودروی استاندارد تولید کنند این انتظار وجود دارد که سوخت استاندارد نیز تولید شود.
قبادیان افزود: در این همایش ۱۲۰ مقاله دریافت شده که ۷۰ درصد آنها از دانشگاه و ۳۰ درصد مربوط به صنعت است. در بحث سوخت هم نمونه‌های مرسوم و هم نمونه‌های جایگزین مطرح است. در بخش دیگر از این همایش ۲ میز گرد تخصصی داریم که یکی به فناوری‌های نوین قوای محرکه و دیگر مربوط به سوخت و استانداردهای آن است. متخصصین هر میز گرد اطلاعات علمی را به بحث خواهند گذاشت.
وی با اشاره به اینکه یک نمایشگاه تخصصی برگزار خواهد شد گفت: از سال گذشته نمایشگاه معکوس گذاشتیم که یک نمایشگاه تقاضا محور است. در این نمایشگاه محصولاتی به نمایش در می‌آید که تاکنون بومی‌سازی نشده است. این نیازها از طریق توانمندی‌های بومی تامین خواهد شد.
در ادامه دکتر علیرضا حاجی علی محمدی رئیس انجمن علمی موتور ایران و دبیر همایش گفت : همایش بین المللی موتور (ICICE) به صورت دوسالانه توسط انجمن علمی موتور ایران و با حضور گستردة جوامع دانشگاهی و صنعتی فعال در حوزة موتورهای درونسوز از داخل و خارج از کشور مانند آلمان، اتریش، انگلستان و ... برگزار می شود.
در این همایش، مقالات به روز به دو شکل شفاهی و پوستری ارائه می شوند.
رئیس انجمن علمی موتور ایران گفت: سخنرانی های کلیدی، ارائه های صنعت، میزگردهای تخصصی-صنعت و کارگاه های آموزشی از دیگر برنامه های این همایش است .
حاجی علی محمدی افزود : از محور های همایش یازدهم میتوان به فناوری های نوین موتور ، سوخت های جایگزین و پیشرفته ، راهبرد سوخت و قوای محرکه دینامیک سیالات ، موتورهای درونسوز، مهندسی احتراق در موتورهای درونسوز و آلایندگی ناشی از آن ، روش های طراحی و ساخت موتورهای درونسوز و قطعات آن، تولید و زنجیرة تأمین ، تطابق موتور با خودرو ، مهندسی مواد در موتور و قطعات جانبی ، روش های آزمایشگاهی، عددی و صحه گذاری نوین ، علل خرابی و فرایندهای بهبود قطعات ، صدا و ارتعاشات ، خنک کاری و انتقال حرارت ، اصطکاک و سازوکارهای سایشی موتور مدیریت هوشمند الکترونیک و نگاشت ، روانکاری و چرخه های رانندگی اشاره کرد .
گفتنی است یازدهمین همایش بین المللی موتورهای درونسوز و نفت 29 بهمن الی اول اسفند سال جاری برگزار می شود.

انتهای پیام/

20 / 20 برات قبادیان شرایط طلایی کشور همکاری دانشگاه و صنعت همکاری دانشگاه و صنعت در زمینه خودرو معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزیر صمت

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: همکاری دانشگاه و صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۱۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی

در دیدار روسای دانشگاه علامه‌طباطبائی و دانشگاه اوفای روسیه، قرارداد همکاری مشترک با هدف گسترش همکاری‌های آموزشی و پژوهشی به امضای روسای دو دانشگاه رسید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، وادیم زاخاروف رئیس دانشگاه علم و فناوری اوفای روسیه با همراهی ریتا فیلیپووا معاون بین‌الملل دانشگاه و امینا اوزاوا رئیس دانشکده تاریخ و روابط بین‌الملل این دانشگاه، با حضور در دانشگاه علامه‌طباطبائی با عبدالله معتمدی رئیس این دانشگاه دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار که به منظور بحث و تبادل نظر درخصوص همکاری‌های مشترک آموزشی و پژوهشی میان دو دانشگاه انجام شد، قرارداد برنامه آموزشی شبکه‌ای کارشناسی ارشد مطالعات منطقه‌ای بین دوطرف امضا شد که بر اساس این قرارداد دانشگاه «اوفا» درس‌های تعیین شده‌ای را برای دانشجویان رشته مطالعات منطقه‌ای دانشگاه علامه‌طباطبائی و دانشگاه علامه‌طباطبائی دروس مشخصی را برای دانشجویان رشته روابط بین‌الملل دانشگاه «اوفا» به منظور بهره‌مندی از توان علمی استادان هر دو دانشگاه ارائه می‌دهند.

معتمدی در این دیدار با اشاره به همکاری‌های علمی و سیاسی میان ایران و روسیه گفت: زمینه‌های مشترک همکاری‌ها و وحدت‌نظر در مورد مناسبات بین‌المللی در راستای منافع دو کشور، زمینه‌ساز توسعه همکاری‌های روزافزون شده است.

وی با اشاره به همکاری‌های دانشگاه‌های روسیه با دانشگاه علامه‌طباطبائی در سال‌های گذشته بیان کرد: درخصوص تبادل استاد و دانشجو و برگزاری برنامه‌های مشترک آموزشی و پژوهشی تجربه خوبی با دانشگاه‌های روسیه داشته‌ایم. امیدواریم بتوانیم تعاملات نزدیک‌تری در راستای منافع ملی و بین‌المللی دو کشور داشته باشیم.

در ادامه رئیس دانشگاه «اوفا» نیز توضیحاتی در خصوص ظرفیت‌های این دانشگاه بیان کرد و گفت: سال گذشته تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه علامه‌طباطبائی را امضا کردیم و بسیار خرسندیم که در مدت کوتاه این قرارداد همکاری مشترک به مرحله اجرا رسیده است.

وادیم زاخاروف گفت: دانشگاه «اوفا» انجمن‌های دوستی بسیاری با دانشگاه‌های خارجی دارد و در این خصوص ایران نخستین جایگاه را در بین کشور‌های دوست با روسیه دارد. او با بیان این که جمهوری باشقیرستان یکی از جمهوری‌های روسیه است که به لحاظ زبان و فرهنگ، نزدیکی زیادی با زبان و ادبیات فارسی دارد. این موضوع خود زمینه همکاری‌های بیشتر با دانشگاه‌های ایران، به‌ویژه دانشگاه علامه‌طباطبائی به عنوان دانشگاه تخصصی علوم انسانی و اجتماعی را فراهم کرده است. امیدوارم این قرارداد نیز زمینه خوبی برای توسعه همکاری‌های مشترک باشد.

نرگس سنائی رئیس میز روسیه و رئیس گروه گسترش همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه نیز به اهمیت تقویت روابط علمی و فرهنگی ایران و روسیه در شرایط کنونی اشاره و تاکید کرد: امضای قرارداد برنامه‌های مشترک آموزشی شبکه‌ای گام نوینی در روابط دانشگاهی ایران و روسیه محسوب می‌شود.

سعید شکوهی رئیس موسسه آموزش عالی بیمه اکو و مهدی خانمحمدی مدیر سنجش، نظارت و ارزیابی آموزشی دانشگاه نیز در این نشست حضور داشتند.

گفتنی است دانشگاه «اوفا» یکی از دانشگاه‌های مهم روسیه است که در جمهوری باشقیرستان واقع شده است. این دانشگاه در حال حاضر ۴۸ هزار دانشجو دارد و نیز بیش از ۳ هزار دانشجو از ۶۰ کشور جهان در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند. ۳۰ درصد از رشته‌های تحصیلی این دانشگاه در حوزه علوم انسانی و اجتماعی است.

دیگر خبرها

  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است
  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • برگزاری همایش هوش مصنوعی و طلا و جواهر در یزد
  • جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • مدیران خودرو 777، تنها نماینده صنعت خودرو ایران در اجلاس ایران و آفریقا